QUOTE(smėlioAudra @ 2014 08 01, 21:35)
Būtent. Info net informaciniame lapelyje tėra įrankis, kad už jo "užkibs".
Daug ligų tėra pasąmonėje nusėdę ir vėliau į paviršių išsiveržę skauduliai. Skausmas, nusivylimai galėjo kažkada būti nepakeliami ir sunkūs, juos paslėpėm giliai pasąmonėje, atrodo pamiršom. Bet yra ne taip. Kol nesusitaikysim su tuo, kaip yra, tai atsisuks prieš pačius mus. Pasireikš mintyse, kūne ir jausmų pasauly. Šitai gali atsispindėti kasdieniniame, profesiniame ar asmeniniame gyvenime.
siaip jau man is visko atrodo, kad cia nagrinejamos ne dvasines, o emocines psichologines ligu priezastys, lyg tai butyu psichosomatika viskas. kaip zinia, dvasinis planas ne visai toks. Tai ne emocijos, ne mentalas, tai daug giliau. pacioje esmeje.
todel pvz anksciau, kai turejau ankstesnius gyvenimus cia sm, as klausdavau, kokia dvasine depresijos priezastis. ir niekas negalejo atsakyti. nes liga is saves emocine, ne fizine, jei neskaityt tu cheminiu procesu smegenyse kaip fizikos, cia yra emocine mentaline liga, ir vat nera dvasiniu priezasciu, tik fizines, t.y. chemija, kuri islenda per koki nors ilgalaiki stresa ar pan. taipogi genuose tas yra ir laukia savo laiko - islys ar ne. niekas nevaliojo atsakyt. nes cia va yra dvasine priezastis, ne emocine. emocijos tik pasekme, tik simptomai. netgi visos tos kaltes, kurias meta gluosnis, ir jos tera simptomai, kurie jauciami tokios ligos atveju. sia prasme tema visiskoj impotencijoj.
mano vaikas vaiksto per miegus, pradejo neseniai, kai skautus eme lankyt. ten pervargsta, per naktis nemiega, duodasi, nusikala, paskui ir kalba, ir vaiksto, ramiai nuvedu atgal i lova ir nieko ten nesikalbu ir neisiaiskinu, nes gi miega isties, negirdi. dvasine priezastis - skautai? tai pervargimas. nieko dvasingo. dar zinau, kad per miegus vaiksto vaikai, kurie i darzeli nenori eiti, irgi nieko dvasingo, tiesiog kasdien vaikui stresas. as vaikystej atsikeldavau ir vemdavau, jei zinodavau, kad ryte butinai bus darzelis, ne visad budavo, ne kasdien. nieko dvasingo. viskas tik emociniam plane. ir praeiti gyvenimai cia niekuo deti. ir visai nereik spec ju prisiminti ir 'matyti dvasini pasauli', t.y. haliunikus, kad vaikai butu sveiki. sakyciau priesingai reiktu daryt.
susaudys mane uz sita posta, bet man kaip ir pfg. matyt anam gyvenime koks tadas blinda buvau, kad dejus as ant tu itin dvasingais besidedanciu , kur gydytis seniai laikas savo haliunikus.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys