Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gaikaSJ @ 2013 11 28, 09:13)
Aciu, sita zinau, kazkaip norejau pamandravoti biggrin.gif Siaip vyrui nuolat po skutimosi labai sudirgsta, jau pribandem ir Aveeno, ir vaikisku visokiu.... kazkaip nerandam tinkamo, nebent dermatologo skirta tepala gaminama vaistinese

Klausimas - ar vyro oda riebi, ar sausesne? Kazkada Fausto sudeti skaiciau, kad lygtai ten is naftos jis pagamintas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 lapkričio 2013 - 09:26
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 11 28, 09:13)
Aciu, sita zinau, kazkaip norejau pamandravoti biggrin.gif Siaip vyrui nuolat po skutimosi labai sudirgsta, jau pribandem ir Aveeno, ir vaikisku visokiu.... kazkaip nerandam tinkamo, nebent dermatologo skirta tepala gaminama vaistinese

Dar neblogas daugumai vyru Anos Lotan alijosiaus gelis. Bet jo pas kosmetologes prasykit, tai ides nedideli kieki pabandymui, nes jei netiks tai paskui vel metyk...Jus gal is Kauno? Nes atbegtumet iki mano darbo kolege man atrodo jo turi.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2013 11 28, 09:32)
Dar neblogas daugumai vyru Anos Lotan alijosiaus gelis. Bet jo pas kosmetologes prasykit, tai ides nedideli kieki pabandymui, nes jei netiks tai paskui vel metyk...Jus gal is Kauno? Nes atbegtumet iki mano darbo kolege man atrodo jo turi.

Vilniuje Anos Lotan kosmetika, mazais kiekiais, Universiteto vaistines prekiauja 4u.gif man tas alijosiaus gelis thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tik tokiems orams bigsmile.gif Nauji Timberland batai, atsparus vandeniui ir dregmei, aulas dar papildomai gali prasiplatinti su uztrauktuku sone, odiniai. Dydis 8 US, didinti, vidinis padukas 25.5 cm 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 11 28, 09:38)
Kaip tik tokiems orams bigsmile.gif Nauji Timberland batai, atsparus vandeniui ir dregmei, aulas dar papildomai gali prasiplatinti su uztrauktuku sone, odiniai. Dydis 8 US, didinti, vidinis padukas 25.5 cm 4u.gif
user posted image

na tokie jie man faini, bet kad man 7,5 dydzio reiktu, turiu vienus 8 dydzio, tai smukcioja, ir paduka dedu ir kojine storesne:)
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2013 11 28, 09:37)
Vilniuje Anos Lotan kosmetika, mazais kiekiais, Universiteto vaistines prekiauja  4u.gif man tas alijosiaus gelis  thumbup.gif

Ir Kaune, kliniku vaistinej mazais kiekiais prekiauja. 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

maciau LOFT sarase nebera, o mano uzsakymas dar nenupirktas. Kada zadat imti? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kas jungtumetes prie dillards, RL rubeliu jau yra neblogom kainytem ir visa kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delphi @ 2013 11 28, 10:51)
Sveikos,

maciau LOFT sarase nebera, o mano uzsakymas dar nenupirktas. Kada zadat imti?  4u.gif

drinks_cheers.gif renkam loft, kai tik susirinks uzsakysim

QUOTE(Panda @ 2013 11 28, 11:05)
Labas rytas, gal kas jungtumetes prie dillards, RL rubeliu jau yra neblogom kainytem ir visa kita 4u.gif

drinks_cheers.gif junkites
Atsakyti
Mergytes, 6pm koduko dar neturit? ax.gif
Atsakyti
Merginos, už 24 val. bus naturessheabutter 40 proc. nuolaida bigsmile.gif , aš jau suskubau su užsakymu, jei merginos priims blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Lastcall labai reikia uzsaymo, truksta iki free shipo 4u.gif
Odines pirstines wub.gif http://www.lastcall....t...y Also Like
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2013 11 28, 11:16)
Mergytes, 6pm koduko dar neturit?  ax.gif

zinoma,kad turim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 28 lapkričio 2013 - 10:17