Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(krista08 @ 2013 11 28, 15:05)

o jos dydzius atitinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 11 28, 14:31)
o jos dydzius atitinka?  blush2.gif

Tikrai atitinka, aš XXS turiu tai guli naujutėlės, nes neįmanoma įlysti doh.gif Kas man susišvietė, atrodo XS norėjau, bet nusiunčiau XXS biggrin.gif
Atsakyti
Savita, man tinka ta ruda piniginė, nzn ar matei emailą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 28, 15:46)
Savita, man tinka ta ruda piniginė, nzn ar matei emailą  4u.gif

maciau,jau nupirkau,tik nespejau surasyti patvirtinimu dar
Atsakyti
merginos, pasikartosiu, kaip su HARNEY papildoma 20 proc nuolaida? yra ji ar ne ? atsiusciau uzsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka, ziuriu, nespejau i masini MK rankiniu pirkima biggrin.gif gal ir gerai is dalies, sutaupiau, bet kad kuris laikas ieskau Hamiltono su nuolaida verysad.gif paguoskit, nuolaida tik zaliai buvo? biggrin.gif
Atsakyti
Gauti Kauno 294 siuntinukai thumbup.gif Susimokejusioms laiskuciai surasyti drinks_cheers.gif Laukiu visu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 11 28, 14:54)
na ka, ziuriu, nespejau i masini MK rankiniu pirkima  biggrin.gif  gal ir gerai is dalies, sutaupiau, bet kad kuris laikas ieskau Hamiltono su nuolaida  verysad.gif paguoskit, nuolaida tik zaliai buvo?  biggrin.gif

Tik zaliai.
Atsakyti
dar labai laukiu DILLRDS uzsakymu 4u.gif
Guess maikutes vyrams labai fainos ax.gif http://www.dillards....1_301_503869040
Papildyta:
Saks turim 10% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2013 11 28, 13:59)
Junkites prie Furbiu Amazonej negaliu per tel nuorodos ikelt. Kainos nuo 29dol. Nemokamas siuntimas nuo 35dol.

Gerai, kai tinka bet kokie Furbiai biggrin.gif -maniškiai Limited edition išsirinko, prie kurių rašo Hard to find doh.gif , tai teko iš ebay imt, bet, ačiū Dievui, kad irgi už gana padorią kainą radau-vienas 110 Lt atsiėjo , o kitas 180 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 11 28, 15:10)
dar labai laukiu DILLRDS uzsakymu 4u.gif
Guess maikutes vyrams labai fainos ax.gif http://www.dillards....1_301_503869040

Nusiunčiau mažą užsakymą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 28 lapkričio 2013 - 15:32
mergaites, tu furbiu jau nera amazon, neleidzia ju pirkti, nesiuskit uzsakymu
Atsakyti