QUOTE(vivilma @ 2013 12 26, 17:03)
o seimininkas pats saukia-musk juos smarkiau,duok smarkiau!!

Tai matyt pats zino kokie jo sunys ir vis tiek nemegina nieko daryti...
Mes siandien kaledas atsvente anksti atsikeleme su MB ir nuejome i parka su sunim. Grazus sauletas rytas pasitaike tai smagiai pasivaiksciojome, bet su nuotykiais... Pirmiausia mano Axelis nuo koju nuvare vargsa Luca, bet tada jau abu graziai ejo uostinedami (matyt reikejo issidukti..). Tada atbego is kazkur VA kale ir pradejo duotis ratais su maziumi. Luca dar bande prisijungti, bet matyt jau jegu nebebuvo. Belakstydami ratais abu ileke i gulbiu pruda tai man uzbaubus mazius atleke issisiepes. Aisku tada vokiete pradejo lekti link savo seimininku kurie buvo jau tikrai toli nuo musu, bet bego toliau zaisdama su Akseliu, o tas durnelis paskui ja nuleke. As stoviu saukiu, o jis toliau kaip gazele varo

Tai pagaliau apsidaires susivoke, kad per toli nuleke ir sugrizo. Vos tik ji prie pavadzio prikabinau, mums einant pro pruda dvi gulbes pradejo snypsti ant musu ir drasuolis Luca sugalvojo jas "pamokyti"

Isoko i ta bjauru pruda visa galva beveik, o islipti nebegali, nes krastai slidus ir uzapvalinti

Tai MB teko tiesiogine prasme ji gelbeti ir traukti uz priekiniu letenu. Buvo ir pikta ir juokinga, ir tuo pat metu labai graudu. Nu jau toks issigandes senuko veidas buvo didziulem akim

Bet vos islipes issisiepe kaip mazas jauniklis savim patenkintas

Tai namo teko begti, kad sunys nesusaltu... Na ir zadetos foto su senai rodytu Luca
Musu garbingo amziaus senolis
Mano hiena
Parlekiam is prudo
Vienas is prudo, kitas i pruda...
Gelbejimo operacija
Na ir patenkintas senukas