Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2013 12 22, 11:47)
Aš apsimiegojus neatsilaikyčiau ir pasiųsčiau kuo toliausiai. mad.gif 
Vienam bute šitiek šunų, savų ir svetimų, draugiškų ir nesocializuotų!.. stupid.gif

Jei neklystu, tai Nolda name gyvena ax.gif
Atsakyti
Tai gali steigti šunų viešbutį. Bus teisėtas biznis. biggrin.gif
Atsakyti
Nolda, o pas tave koks nors draudimas yra? Ar ju is vis reikia danijoje? Nes bent jau UK yra istatymas, kad tiems kas uzsiema "pet sitting" reikia tureti licenzija norint priziureti daugiau nei 4 sunis tuo paciu metu g.gif O ir siaip visi turi draudimus jei tektu atsakomybe uz koki sunu kova susipjovima ar bet koki suzeidima... (cia kalba eina apie rimtus sunu vedziotojus ir priziuretojus). Tarkim jei pas tave du sunys priziurimi susipjauna ar tau tektu atsakomybe?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 12 22, 11:47)
Aš apsimiegojus neatsilaikyčiau ir pasiųsčiau kuo toliausiai. mad.gif 
Vienam bute šitiek šunų, savų ir svetimų, draugiškų ir nesocializuotų!.. stupid.gif

ne butas biggrin.gif o vietos pakanka tiek, kad kiekvieną šunį labai norint ir po vieną galima išdėliot smile.gif

QUOTE(k_azu @ 2013 12 22, 15:04)
Nolda, o pas tave koks nors draudimas yra? Ar ju is vis reikia danijoje? Nes bent jau UK yra istatymas, kad tiems kas uzsiema "pet sitting" reikia tureti licenzija norint priziureti daugiau nei 4 sunis tuo paciu metu g.gif O ir siaip visi turi draudimus jei tektu atsakomybe uz koki sunu kova susipjovima ar bet koki suzeidima... (cia kalba eina apie rimtus sunu vedziotojus ir priziuretojus). Tarkim jei pas tave du sunys priziurimi susipjauna ar tau tektu atsakomybe?

Kiekvienas šuo privalomai sau turi turėt draudimą kuris apmoka, jei tą šunį kas užpuola smile.gif tai jei kas, tfu tfu, viską jis ir tvarko, o man aišku ant sąžinės biggrin.gif

apie teisėtą steigimą galvojau, vat būtent dėl tos atsakomybės, bet dar reikia kelis daniškus kabliukus išsiaiškint ax.gif

o šiaip viskas čia daug ramiau nei kam atrodo biggrin.gif visi šunys taikiai sugyvena, tik patinukų dvejų vis dar neleidžiam, o tam, kad nebūtų nesutarimų dėl smulkmenų, esam mes, visada per žingsnį nuo visų šunų.. visi su savim vietom, taisyklėm, temperamentais smile.gif
ir į šunį gi visada individualiai atsižvelgiama, draugiškas, socializuotas ar ne, yra tokių kurie bijo laiptais lipt, tokių kurie burzgia pavadį segant, yra labris kuriam geriant vandenį joks kitas šuo negali bandyt lįst biggrin.gif nu tai palei kiekvieną ir darai - labriui vandenį duodi atskirai, vieną laiptais vedi pusę laiko, kitam pavadį segi dviese biggrin.gif
niekada pas mumi šuo neįpuola stačia galvą į gaują, supažindinimas su 2 šunim trunka iki 2 valandų kad matyt viską, šarpukai nesocializuoti kitam kambary per grotas uostėsi 12 valandų su Kate, kol atrodė pakankamai ramūs ir Katę įleidau smile.gif Dabar jau vaikšto tarp kitų šunų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 12 22, 19:52)
ne butas biggrin.gif o vietos pakanka tiek, kad kiekvieną šunį labai norint ir po vieną galima išdėliot smile.gif
Na, aš apskritai apie sąlygas šunų laikymui. Minkštos sofos ir miegamojo lova - tikrai ne "pats tas" šunų globai biggrin.gif
Kabinėjuosi nepiktai ir neturiu tikslo užsipulti. 4u.gif Bet mes čia nelabai seniai turėjome entuziastingos globos atvejį, kuris, nežiūrint tinkamų sąlygų, baigėsi nelinksmai.

Įdomu, koks Mauro likimas. g.gif Gal kas turi kokių žinių? g.gif

Dar man smalsu, kaip Neringuutia ir Darkas laikosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 12 22, 20:59)
Na, aš apskritai apie sąlygas šunų laikymui. Minkštos sofos ir miegamojo lova - tikrai ne "pats tas" šunų globai biggrin.gif
Kabinėjuosi nepiktai ir neturiu tikslo užsipulti.  4u.gif  Bet mes čia nelabai seniai turėjome entuziastingos globos atvejį, kuris, nežiūrint tinkamų sąlygų, baigėsi nelinksmai.

Įdomu, koks Mauro likimas.  g.gif  Gal kas turi kokių žinių?  g.gif

Dar man smalsu, kaip Neringuutia ir Darkas laikosi.  g.gif

Apie Maurą rašė fb:

Kennel Gintarinė Širdis
Mielieji,
turbūt daugelis dar atsimenate nesėkmingai "gelbėtą" Maurą? A'la azijatą, kuris pabėgo, sukandžiojo šunį ir mikliai tapo "niekieno" ir "neprognozuojamu", kai paaiškėjo, kokia yra situacija. Vieniems jis įstrigo daugiau, kitiems - mažiau, tretiems - kaip tas vantos lapas
Todėl rytoj Mauras atvažiuoja pas mūsų Mariją, kuri bandys pažiūrėti, koks jis yra iš tiesų - atmetus visus nusistatymus. Jeigu viskas eisis tinkamai - paruošti įšuninimui.
Čia ne pagalbos šauksmas, ne prašymas - čia pasiūlymas prisidėti Be jokių prievartų ir mynimo ant sąžinės. Tikrai.
Marija dovanos Maurui savo laiką ir gyvenamąją vietą, būtų gražu, kad jai nereikėtų rūpintis jo maistu. Pirmą mėnesį, panašu kad maistuku pasirūpins globos organizacija, antrąjį imu aš. Jeigu kas nors irgi norėtų stoti į eilę - wellcome.
O kolkas VALIO ir AČIŪ Marijai - Mauras gauna 3 šansą !!!

o šities šunų ir man ne prie širdies, juk užima ir laiko, ir nuskriaustų lieka, ir sunku būna ax.gif tai suprantu, bet manau kad po kalėdų tiek ir nebebus, naujiems liekam vėl tik savo šuniais, čia tik šventiniu laikotarpiu tiek išvažiuojančių. tai dabar reikia atsimūčyt iki naujų, vis kai išvažiuoja kuris tai vaikštom visi 4 kaip žemę pardavę, trūksta biggrin.gif
Atsakyti
Mauras kol kas pas Mariją, super šuo, turi savo charakterį, bet tikrai nėra nevaldomas ir pan. Paskui keliaus pas naujus šeimininkus, kurie jo labai labai laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 12 22, 21:59)
Dar man smalsu, kaip Neringuutia ir Darkas laikosi.  g.gif

o as Piranijos su jos laikoidais pasigedau...vilnietes, gal ka zinot unsure.gif ?

QUOTE(11alpina @ 2013 12 22, 22:32)
Mauras kol kas pas Mariją, super šuo, turi savo charakterį, bet tikrai nėra nevaldomas ir pan. Paskui keliaus pas naujus šeimininkus, kurie jo labai labai laukia  smile.gif

Dziugios zinios...belieka tiketis kad sie seimininkai jau tikrai mokes su rimtu suniu apseit bigsmile.gif
Atsakyti
Džiugiom nuotaikom prieš šventes visi smile.gif O aš gripuoju... Kažkokia keista savijauta - kaip nuolat po išgertuvių lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Apie Maurą:
http://lietuvosazija...obiukai/mauras/
Stengiamės pildyti, tik nespėjam biggrin.gif Gražių švenčių Jums ir Jūsų mylimukams newyear.gif
Atsakyti
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Aciu uz pagalba Maurui ir gerus darbus p. Marijai 4u.gif Jam cia matyt didziausia dovana ir sansas isgyvent santa2.gif Sukuret stebukla 4u.gif
Nezinau, turbut prieglaudos turetu sugrieztint sistema, kam ir kokius sunelius atiduoda y namus doh.gif Ne viena skelbima kaip tik matau, kad va padovanotas ir po keliu dienu vel atgal prieglaudoj blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 23, 12:12)
Nezinau, turbut prieglaudos turetu sugrieztint sistema, kam ir kokius sunelius atiduoda y namus doh.gif Ne viena skelbima kaip tik matau, kad va padovanotas ir po keliu dienu vel atgal prieglaudoj blink.gif  blink.gif

Jei sugriežtintų, mažu kiek šuniukų liktų nepaimti.. Manau stengiasi surasti kuo geresnes šeimas kiekvienam, bet kai šuniukų nebelieka kur laikyti, nes pritrūksta ir vietos, ir maisto, tai tenka pasitikėt ir žmonių žodžiu kad prižiūrėsiu.. Dar gerai, kad žmonės atgal į prieglaudą atveža, juk būna ir tokių kurie išmeta iš prieglaudos pasiėmę doh.gif

Mūsų gauja apmažėjo šiandien, ot gerai, vienu patinu mažiau. Dabar visos mergos kaip ir šarpėjaus biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti