Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2014 01 01, 21:27)
Man truputį keista, kad "kiemterjeras", kokia kažkada buvo Lota, kažko bijo. Atrodo, tik iščiūčiuoti naminukai turėtų bijoti.  doh.gif
Bet kiekvienam savo - užsipuolam dešimtkart didesnius šunis, bet bijom bulvių maišelio.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tai man irgi kaip ir turėtų nebijot, gi toks žvėris biggrin.gif
Atsakyti
... nes, tarkim, valkataujantys šunys taip gerai laviruoja gatvėje tarp automobilių...

Kažkada buvau įmetus foto šuns, labai panašaus į Lotą, kuris ramiai gulėjo sankryžoj, kai aplink važinėjo troleibusai...
Papildyta:
Štai, radau:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kur jis paskui pasidejo |?
Atsakyti
Nepamenu, lyg nubindzeno į kažkokį tarpuvartį. doh.gif Tskant, vietinis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas gali rekomenduoti gerus papildus sanariams? g.gif Pamenu, kad Agnyte su kazkuo kazkurioje temoje apie papildus kazkokius gerus kalbejo, bet paieska nepadeda visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 01 01, 23:15)
Merginos, gal kas gali rekomenduoti gerus papildus sanariams? g.gif  Pamenu, kad Agnyte su kazkuo kazkurioje temoje apie papildus kazkokius gerus kalbejo, bet paieska nepadeda visai doh.gif

Cia profilaktiskai nori?

Su naujais visus,didelius ir mazus su uodegom ir be uodegu!!!

Jau fb uZverstas pabegusiais ir rastais sunimis...baisu..

O mano karvyte dejo i aky su seimininke,jai vienodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2014 01 01, 22:31)
Cia profilaktiskai nori?

Oi cia ne mano mazvaikiui mirksiukas.gif Cia Lucai... Siandien buvom pas MB tevus, tai kalbejom apie tai kaip jis jau sunkiai kyla laiptais, stojasi po miego ir netgi sedasi atsargiai. MB tevas uzsimine, kad bandys ieskoti papildu sanariams. Maisto as jiems geresnio niekaip neisiulysiu, nes tiek pinigu nemokes, bet galvoju, bent kokius geros kokybes papildus galeciau dabar pasiulyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2013 12 31, 16:47)
Man net įdomu pasidarė - o kaip pasireiškia uuns baimė fejerverkams?  Maniškiai tik labai loja ir puldinėja prie langų

Tai va taip ir pasireiškia,bent Bartui.Drebėt ir inkšt jis nelinkęs,ne tas egzempliorius,bet bute yra taisyklės nelot,nei prie durų,nei prie langų,nebent po skambučio į duris kelis kartus amtelt.Ilgai mokinom...Timpt už vadžių,vėl iš pradžių doh.gif
QUOTE(- hal - @ 2014 01 02, 01:31)
Jau fb uZverstas pabegusiais ir rastais sunimis...baisu..

Niekaip nesuprantu,kam tuos šunius lauke per ferjerverkus tampytis.Na, tada jau nors su pavadžiu eik,jei jau koks reikalas neatidėliotinas prispyrė.Kvailumas beribis...
QUOTE(k_azu @ 2014 01 02, 04:07)
Cia Lucai... Siandien buvom pas MB tevus, tai kalbejom apie tai kaip jis jau sunkiai kyla laiptais, stojasi po miego ir netgi sedasi atsargiai. MB tevas uzsimine, kad bandys ieskoti papildu sanariams.

Bartui tokie požymiai buvo su ūmiu osteoatritu.Tiesa,jis ir šlubčiojo priedo,laižė savo skaudančius sanarius.Vien papildai kažin ar padėję būtų,priedo kažkokius steroidinius vaistus naudojom ir dar kažkokius analgetikus leidom.
Mes Gelacan chondrocan forte naudojam arba Gelacan plus profi...Baisiai bijau visokių sanarių ligų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 02, 06:10)
Bartui tokie požymiai buvo su ūmiu osteoatritu.Tiesa,jis ir šlubčiojo priedo,laižė  savo skaudančius sanarius.Vien papildai kažin ar padėję būtų,priedo kažkokius steroidinius vaistus naudojom ir dar kažkokius analgetikus leidom.
Mes Gelacan chondrocan forte naudojam arba Gelacan plus profi...Baisiai bijau visokių sanarių ligų  verysad.gif

Mes kukuliui irgi duodavom Gelacan.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 01 02, 01:15)
Pamenu, kad Agnyte su kazkuo kazkurioje temoje apie papildus kazkokius gerus kalbejo, bet paieska nepadeda visai doh.gif

Buvo, bet dabar jau pati neatgaminsiu nė kurioj temoj.

Pas mus ramu per naujus buvo. Vakare padažnėjus sprogimams mūsų kieme, Pepė bandė pradėt isterijos priepolį, ir kadangi iš Gralio palaikymo nesulaukė (tas sėdėjo ir nesuprato, ko mažoji draskosi), o nuo mūsų gavo velnių, tai užsičiaupė ir pakankamai ramiai pragulėjo fejerverkus. Šiek tiek drebinosi, bet saikingai. Gralis prakuto ir ulbaut pradėjo tik tada, kai gerokai po vidurnakčio pradėjo su sirenom policijos ekipažai važinėt. Bet irgi greitai buvo nuramintas.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 01 02, 00:15)
Merginos, gal kas gali rekomenduoti gerus papildus sanariams? g.gif  Pamenu, kad Agnyte su kazkuo kazkurioje temoje apie papildus kazkokius gerus kalbejo, bet paieska nepadeda visai doh.gif

Is iherb siusciausi, ardyciau kapsule ir berciau maistan.
http://www.iherb.com...240-Capsules/23
http://www.iherb.com...80-Capsules/581
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 01 02, 04:07)
Oi cia ne mano mazvaikiui mirksiukas.gif Cia Lucai... Siandien buvom pas MB tevus, tai kalbejom apie tai kaip jis jau sunkiai kyla laiptais, stojasi po miego ir netgi sedasi atsargiai. MB tevas uzsimine, kad bandys ieskoti papildu sanariams. Maisto as jiems geresnio niekaip neisiulysiu, nes tiek pinigu nemokes, bet galvoju, bent kokius geros kokybes papildus galeciau dabar pasiulyti g.gif

buvau pirkus tokius.
http://www.pet24.lt/...rs-gelenk-tabs/
juos reikia spausti uzsakyti ir po kiek laiko atsiranda prekyboj.
Nzn,ar geri, bet tiko sudetis ir indikacijos,kokioms ligoms tinkami
Atsakyti