Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Visoms ir visiems,
smagių, gražių ir saugių Naujųjų metų smile.gif
Atsakyti
Man net įdomu pasidarė - o kaip pasireiškia uuns baimė fejerverkams? Maniškiai tik labai loja ir puldinėja prie langų, o paskui po visų šaudymų išleidžiam į lauką, tai duoda kokių 20ratų aplink namą ir palei tvorą lodami.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2013 12 31, 15:47)
Man net įdomu pasidarė - o kaip pasireiškia uuns baimė fejerverkams?  Maniškiai tik labai loja ir puldinėja prie langų, o paskui po visų šaudymų išleidžiam į lauką, tai duoda kokių 20ratų aplink namą ir palei tvorą lodami.

Šita sakė panikoj, sysioja po savim, urzgia, loja, laksto ratais susigūžus..
Narvo ir Katės kompoziciją irgi kaip ir atmetu, nes nenoriu kad susietų mažkiai stresą narvas + fejerverkai... Katės irgi narvan per bumą nenoriu kišt, visai čia ne laimė laimė laimė jai g.gif Maniškės dvi ės per bumą.. Su šitom dar nežinau..

user posted image
Atsakyti
Man net įdomu pasidarė - o kaip pasireiškia uuns baimė fejerverkams?  Maniškiai tik labai loja ir puldinėja prie langų, o paskui po visų šaudymų išleidžiam į lauką, tai duoda kokių 20ratų aplink namą ir palei tvorą lodami.

Inkscia, dreba, guziasi, panikoj issineria is antkaklio ir nukuria velniazin kur.
Atsakyti
Nors maniškiai nebijo, bet niekada neleisčiau jų per patį šaudymą į lauką. Man keista kai atsiveda šunis į aikštes ar kiemus, net jei šuo nebijo, baisu būtų vestis, dar pataikytų koks fejerverkas verysad.gif
Atsakyti
Man net įdomu pasidarė - o kaip pasireiškia šuns baimė fejerverkams?
Taiga tyliai painkščia, ir taikosi į spintą įlyst. (t.y.pernai taip reagavo)
Šiemet po kažkieno pašaudymų irgi painkštė ir priedo prie manęs gulėdama vis sudrebėdavo. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2013 12 31, 16:20)
Nors maniškiai nebijo, bet niekada neleisčiau jų per patį šaudymą į lauką. Man keista kai atsiveda šunis į aikštes ar kiemus, net jei šuo nebijo, baisu būtų vestis, dar pataikytų koks fejerverkas  verysad.gif

Aš pernai buvau atidarius duris į kiemą, patys sedėjom, pas mus viskas su tvorom vielom senąjam kieme buvo, tai iškišo nosį Katė pasižiūrėt smile.gif Į masines susibūrimų vietas ar šiaip neaptvertą didesnę vietą nesiveščiau, nesvarbu bijo nebijo..
Atsakyti
Man net įdomu pasidarė - o kaip pasireiškia uuns baimė fejerverkams? 
Ne tik fejerverkams, bet visiems trenksmams, dunksėjimams. Anądien bulvių maišelis išsprūdo iš rankų, spruko ieškoti kažkokios priedangos. doh.gif
Pamenu škvalą prieš keletą metų. Miegojome palapinėje kieme, Lota tiesiog ant galvų lipo, lekavo, širdelė tankiai plakė... doh.gif
Beje, Lota turi vieną gerą bruožą - niekada neloja, išskyrus atvejus, kai kieme kitas šuo nepatinka arba kai žaidžiant įsidūksta. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nolda @ 2013 12 31, 16:28)
Į masines susibūrimų vietas (...) nesiveščiau, nesvarbu bijo nebijo..
drinks_cheers.gif
Niekada nežinai, kaip šuo reaguos, jei prasidės kokia sumaištis. Ar susimuš kas, ar kiti šunys supanikuos, ar tiesiog koks girtas per garsiai uždainuos... lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis kai pirma karta isgirdo fejerverka lauke bunant bande is antkaklio issinerti ir pradejo loti. O siaip kai jau namie sedejome tai jis per daug nepanikavo. Is pradziu buvo ilindes i narva ir sedejo kampe apie 5 minutes, o tada prie manes ant sofos atsigule. Pragulejo klausydamas visu bumu ir beveik nejudejo. Matesi is akiu, kad bijo ir nepatinka jam tie garsai... Jis gulejo ant savo paklodes tai as ji dar apkamsiau ir jis va taip visa laika pragulejo kaip suktinukas liudnom akim:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 31 gruodžio 2013 - 18:27
Pasmus tai jau pokši po truputuką.. Jorkšiukai su visais savo guoliaisi buvo iškraustyti kartu į narvą, į judriausią kambarį su mumis ir kompu ir visais kitais garsais, mažu mažiau igrdėsis, dar mūsų kompanija, vis ne vieni atskiram kambary, nes šeimininkai nenori kad su Kate ir Mažu būtų kartu g.gif Tai kol kas į pavienius nereaguoja.. O mūsyškės tai gali pokšėt kiek nori, išeinam pasysiot į lauką tai atrodo kad negirdi, gal sekundei sustingsta jei koks garsesnis biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais . Linkiu , kad šie metai būtų daug geresni nei praeitie wub.gif .

Mano šunėkai ramiai sėdėjo ant sofos kol mes terasoj šampano taures kėlėm tik per kelias minutes mačiau nuskuodžiantį šunį persigandusį visą verysad.gif .
Atsakyti
Su NAUJAISIAIS!!! 4u.gif clap.gif 000059.gif

Per fejerverkus, Taigos geriausia draugė buvo spinta doh.gif
Atsakyti