Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Aišku, prie visko galima pratinti pratinti, jei nervų sistema (šuns biggrin.gif ) leidžia, bet va, įkirpsi vieną kartą į gyvuonį, jei skausmo slenkstis žemas - ir vėėėėl iš naujo, ir dar ilgesnis procesas...
Atsakyti
Per du metus nei karto nekirpau suniui nagu, ir kazkaip reikalo nera smile.gif ot laimingas zmogus esu, paskaicius kaip kai kurios vargstat su tuo reikalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 01 03, 21:31)
įkirpsi vieną kartą į gyvuonį, jei skausmo slenkstis žemas - ir vėėėėl iš naujo, ir dar ilgesnis procesas...
Tai va... unsure.gif esu įkirpus. Dabar prieš procedūrą sužvėrėju: "arba tu ramiai, arba aš tau skaudžiai!" lotuliukas.gif
Na, nejuokai, bet veikia. Gal šuo jaučia tą kategorišką nusiteikimą ir nusileidžia hierarchijos laipteliu žemiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 01 03, 22:00)
Sveikos prisijungusios! smile.gif Smagu , kad čia esat. Bus smalsu stebėti į ką išaugs ši miksiukė.
Kuo vardu mažylė?

Gal toks dalykas padėtų  g.gif
paveiksliukas 1
paveiksliukas 2
paveiksliukas 3
Paveiksliukai paimti iš čia

Opera smile.gif Blizgė sakė tikriausiai ir liks su tokiu pat vardu,nes nei vienas neprilimpa lotuliukas.gif bendraujam su šeimininkais, kadangi netoli gyvenam,tai manau palaikysim ryšį smile.gif o Pupa irgi iškeliavo į Kauną, tai bandysiu susisiekti ir su jos šeimininkais, tikiuosi irgi bendrausim ar bent jau palaikysim ryšį 4u.gif
Atsakyti
mas tai nagus paprastai 1 2 nusikarpom, Katė duodasi ant nugaros atsigulus, Mažą tai dviese laikom, bet irgi jau jaučia kad nieko kitos nebus tai bando tylėt..
QUOTE(adija5 @ 2014 01 03, 20:36)
O kokie dabar pas mus šunys ant tos bangos?Šiaip ,smalsu pasidarė  ax.gif Nes skelbimus pasiskaičius tai nelabai supratau,kurie madingiausi...tik jau tokia krūva parduodamų  doh.gif Kas jų tiek ir nuperka nesuprantu,taigi ne vienkartiniai indai  g.gif

REA labai daug bedokių, norų sąraše labai dažnai būna čekų vilkšuniai.. kažkaip negirdėjau kokios populiaresnės g.gif šiaip haskiai vis dar nepraėję, siaubingai daug..
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 01 03, 22:19)
Tai toks ramus savanoriškas stovėjimas ar sėdėjimas karpant nagus sunkiai įsivaizduojamas biggrin.gif

Pamėginčiau nufilmuot smile.gif Stovi ramiai maniškis, kartais pasuka galvą pažiūrėt, ką ten veterinaras kuičiasi apie tas kojas smile.gif Bet pas mus Gralis apskritai keistas tuo klausimu - jis pas veterinarą pro duris veržiasi vidun, ir laukan eit dar reikia tįst lotuliukas.gif
Atsakyti
Ko mus gali išmokyti mūsų šunys? http://www.superstar...-us-about-life/
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 01 04, 10:20)
Pamėginčiau nufilmuot smile.gif Stovi ramiai maniškis, kartais pasuka galvą pažiūrėt, ką ten veterinaras kuičiasi apie tas kojas smile.gif Bet pas mus Gralis apskritai keistas tuo klausimu - jis pas veterinarą pro duris veržiasi vidun, ir laukan eit dar reikia tįst  lotuliukas.gif

Teko girdėt nuomonę, kad šunys, kurie nenori kirptis nagų, yra silpnesnės nervų sistemos. Iš pirmo plataus žvilgsnio tai niekaip nesutinku, o giliau dar nekontempliavau biggrin.gif
Bet va, diskusijoms, jei vis tik silpnesnės, tai per kur?
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 01 04, 11:55)
Teko girdėt nuomonę, kad šunys, kurie nenori kirptis nagų, yra silpnesnės nervų sistemos. Iš pirmo plataus žvilgsnio tai niekaip nesutinku, o giliau dar nekontempliavau  biggrin.gif

nuu nežinaau biggrin.gif Katė jautriaga pas mumi, o nagus kerpasi be problemų, taip tai lapo ant uodegos užkritusio bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 01 04, 12:55)
Teko girdėt nuomonę, kad šunys, kurie nenori kirptis nagų, yra silpnesnės nervų sistemos. Iš pirmo plataus žvilgsnio tai niekaip nesutinku, o giliau dar nekontempliavau  biggrin.gif

Aš kažkaip mąstau, kad jei psichika silpnesnė, dar nereiškia, kad šuo bijo visko be išimties. Ir atvirkščiai, jei šuo bijo kirptis nagus, tai dar nereiškia, kad jo psichika nestabili.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 01 04, 11:55)
Teko girdėt nuomonę, kad šunys, kurie nenori kirptis nagų, yra silpnesnės nervų sistemos.

gal čia labiau šeimininkų klaidos kokios g.gif Spaikiui kokius pora metų nebuvo dėl to jokių problemų, o paskui... tik pamato žirkles, puola slėptis. kerpam dviese, šuo su antsnukiu, bo bando kąst. cypimas klaikus. nukerpi, nuimi antsnukį vėl šuo auksinis.
jau rašiau, kad niekaip neatseku to lūžio taško, kada taip pasidarė. bet turbūt po įkirpimo kokio g.gif ir dabar pasitaiko įkirpt, nes auga žiauriai greit, atrodo ir brūžinasi į asfaltą ir kerpam pastoviai, bet priekinių lapcių nagai kaip lopetos. visas į šeimininkę smile.gif man rankų nagai irgi žiauriai greit auga.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 01 03, 22:00)
Gal toks dalykas padėtų  g.gif
paveiksliukas 1
paveiksliukas 2
paveiksliukas 3
Paveiksliukai paimti iš čia

Ačiū 4u.gif Šitą esu kažkada bandžiusi, tik ne su bintu, o su paprasta moteriška kojine, Padėjo. Buvau tokią mintį pasilikusi blogiausiu atveju biggrin.gif

Šiandien išvažinėjau Kaune kokią 10 gyvūnų prekių parduotuvių ir tik vienoje raday XS dydžio medžiaginį antsnukį. Čipas iškart suprato kas čia per daiktas. bet viskas gerai, sulašinau. Tik žinant, kad reikia lašint 10 dienų po du kart, man darosi liūdna.

Prisipažinsiu, kad nagų šunims nekerpu. Pas mus toks nelygus grindinys kieme, jie labia puikiai nusibrūžina nagus patys.

Čipas ir jo nedraugė Širšė
user posted image
Atsakyti