Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2014 01 03, 21:15)
Ačiū!  blush2.gif
----
QUOTE(TaGre @ 2014 01 04, 19:50)
Čipas ir jo nedraugė Širšė
Bet gan draugiškai sukritę bigsmile.gif
Apie Širše papasakokit. Kas ji, iš kur smile.gif

------------------------------

Naujienos apie šunytį. Nors gal reiktų sakyti žinios tokios pačios kaip buvo.
(Tik foto naujesnės) . Šis mažius vis dar ieško namų.
user posted image

Daugiau info: "Penkta koja" FB

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 01 04, 23:41)
Naujienos apie  šunytį. Nors gal reiktų sakyti žinios tokios pačios kaip buvo.
user posted image

Tą patį norėjau čia rašyti smile.gif jam bent laikinos globos labai riekėtų....
Atsakyti
Aš jei Lietuvoj gyvenčiau visus priimčiau globon, o Danijoj matai niekam tokios pagalbos nereikia schmoll.gif Liūdna, vietos yra, maitint už ką yra, o pagalbos niekam nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 01 05, 12:27)
Aš jei Lietuvoj gyvenčiau visus priimčiau globon, o Danijoj matai niekam tokios pagalbos nereikia  schmoll.gif Liūdna, vietos yra, maitint už ką yra, o pagalbos niekam nereikia..

o kodėl nenorit iš Lietuvos pasiimti? smile.gif kaip pvz iš Penktos kojos ne vienas prieglaudinukas iškeliavo į užsienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2014 01 05, 12:29)
o kodėl nenorit iš Lietuvos pasiimti? smile.gif

Gal nebereikia kartot? rolleyes.gif
Atsakyti
Savo trečio mums nereikia ax.gif Aš kalbu apie laikiną globą. Šiaip buvo idėja ieškot lietuviukams naujų namų Danijoje, čia paklausa yra, nes prieglaudose mažai gyvūnų ir jie net ir prieglaudose siaubingai brangūs, laikina globa pas mane kol atsiras šeimininkai, bet tas siuntimas iki manęs kainuoja brangokai g.gif
O pati tai kol kas baidausi ir trečiošuns, nesvarbu kokio dydžio, ir katės, nors gal ir norėtųsi, bet kai pagalvoji vdrug pas veterinarą reiks - atšoka visi norai biggrin.gif

Gal nebereikia kartot?  rolleyes.gif

tas irgi biggrin.gif nu Šamanė nebuvo iš prieglaudos, bet nuo to laiko purtausi neaiškių šunų, ypač jei nei mamytės nei tėvelio pamatyt neina..

Va mūsų besisvečiuojanti Šamanės kopija
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 05 sausio 2014 - 11:36
QUOTE(Nolda @ 2014 01 05, 12:33)
Savo trečio mums nereikia  ax.gif Aš kalbu apie laikiną globą. Šiaip buvo idėja ieškot lietuviukams naujų namų Danijoje, čia paklausa yra, nes prieglaudose mažai gyvūnų ir jie net ir prieglaudose siaubingai brangūs, laikina globa pas mane kol atsiras šeimininkai, bet tas siuntimas iki manęs kainuoja brangokai  g.gif
O pati tai kol kas baidausi ir trečiošuns, nesvarbu kokio dydžio, ir katės, nors gal ir norėtųsi, bet kai pagalvoji vdrug pas veterinarą reiks - atšoka visi norai  biggrin.gif
tas irgi  biggrin.gif nu Šamanė nebuvo iš prieglaudos, bet nuo to laiko purtausi neaiškių šunų, ypač jei nei mamytės nei tėvelio pamatyt neina..

Va mūsų besisvečiuojanti Šamanės kopija
user posted image

aš visada sakiau,kad antras mūsų šuo bus taksas, bet va kaip likimas pasisuko lotuliukas.gif
reiškia bus trečias wub.gif ir jei viskas bus gerai,tai netgi šiais metais wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 01 04, 21:41)

------------------------------

Naujienos apie  šunytį. Nors gal reiktų sakyti žinios tokios pačios kaip buvo.
user posted image

Forumo narė Kristinaitė, Kirstinytė ar kokia ten bebūtų, žodžiu, Kristina, gali priimti bėdulį ir rasti jam namus Danijoje, o gal net ir pasilikti sau, tačiau jai reiktų pagalbos tvarkant viską, tai jei kas 5 kojoj savanoriaujat, brūkštelkit PM facebooke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 01 04, 22:41)

Širšė jau vidutinio amžiaus, 7 metai eina. Didelis ir tingus meškinas biggrin.gif Bet su kokiu charakteriu, tai doh.gif
Pas mane dabar lygus skaičius, trys šunys, trys katinai rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, šuniuką bendromis jėgomis bandysime atgabenti pas mane, tik turiu klausimą, gal kas netyčia turite paskolinti boksą? Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Kristinaitė @ 2014 01 06, 17:45)
be galo džiaugiuosi šunelio gyvenimo gerėjimu bigsmile.gif
Atsakyti
Naujienos tokios:
Šuniukas laikinoje globoje. Ruošiasi kelionei pas Kristinaitė smile.gif
Štai kelios jo nuotraukytės

user posted image

user posted image

user posted image

AČIŪ Kristinaitei, kad siunčiasi jį pas save.
AČIŪ Noldai, kad šunelį užrodė Kristinaitei.
AČIŪ dabartiniam laikinam globėjui.

thumbup.gif
Atsakyti