Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(11alpina @ 2013 12 08, 11:19)
Šiandien oras tiesiog fantastiškas  bigsmile.gif
Oho kokie vaizdai thumbup.gif Superinės foto!
Atsakyti
Tai kaip fotkes... blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif baltutelis balto patalo pavydas...
Atsakyti
ačiū merginos, myliu žiemą wub.gif
Atsakyti
Nuostabus balti laukai... Kad man kur tokius rasti verysad.gif Pas mus tik potvyniai visur. I parka musu net neverta eiti siuo metu, nes viskas patvine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 12 08, 01:02)
Tiesiog šita nuotrauka suagitavo mezgimui.

Tai kam dar kažkokias gerų mezgėjų nuorodas dedi,jei tik pažiūrėjus į nuotrauką ohoho kaip numezgi,a?Pati gali tuo užsiimt,šitokias rankas turėdama blink.gif O Taiga modeliukas super,pademonstruos visokiais rakursais.
QUOTE(11alpina @ 2013 12 08, 12:19)
Šiandien oras tiesiog fantastiškas  bigsmile.gif

Bet ir prisnigę.Nuotraukos wub.gif Pas mus pliurė kol kas...šlapio sniego ir žemės mišinukas.
QUOTE(Lerikyte @ 2013 12 08, 12:24)
tuo metu tau būtų buvus misija neįmanoma  biggrin.gif nes čia buvo maža piranija,kurią paėmus į rankas reikėjo saugotis,kad liktum sveikas biggrin.gif dantys ore kaukšėdavo  biggrin.gif

Tu matai g.gif Bet atrodo, kaip nekaltutis aniuolas biggrin.gif Tokia jau tokia, nu baisiai čiupinama.
Atsakyti
Nu jau Kukulis wub.gif

O aš merginos su klausimu, gal kuri prisimenat ar turit išsisaugojusi, buvo toks tekstukas apie šuns laikymą, truputį jumoristinis (kaip reikia turėti akis pakaušyje, įprasti gerti kava su plaukais, pamiršti gražią aprangą na kažkaip taip) tiksliai nepamenu, tad pačiai niekaip nepavyko rasti.
Atsakyti
Kokie gražūs žiemiški vaizdai... Pavydu labai.
Pas mus sniego yra, bet va fotoaparato nepaimam nė vienas. Šiandien rytą pas tėvus pamačiau taip gražiai apsnigtą krūmelį, kad vos nenubraukiau sentimentalios ašaros. Ir gaila labiausiai, kad grįžus iš darbo jau būna tamsu...
Pas mus su judėjimu štilis konkretus. Graliui buvo suprastėję su koja, tai išsigandom, ir taip minimalų judėjimą apribojom dar labiau. Ilgesnių pasivaikščiojimų nebėr. Pepė kenčia dėl to dar stipriau, nes jei abu su MB išeinam iš namų ir išsivedam tik Pepę, Gralis staugia ir draskosi taip, kad gaila ne tik šuns, bet ir kaimynų. O po vieną man ar MB išeit nuobodu ir tas pasivaikščiojimas sutrumpėja visiškai.
Šventės artėja, prasidėjo kalėdinių vakarėlių bumas, tai nors verskis per galvą... Jaučiu, pavargsiu iki Kalėdų...
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2013 12 09, 10:31)
buvo toks tekstukas apie šuns laikymą
visgi radau: http://www.super-ret...ms-sunininkams/
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2013 12 09, 14:41)
Tikra tiesa. lotuliukas.gif
Šeštadienį buvau nusprendus kojos iš lovos nekelt, tai tas "pasivaikščioti" atsitiko ne triskart, kaip įprasta darbo dieną, o visus penkis. Lota - geeeras šuniukas, rūpinasi šeimininkės fiziniu aktyvumu. lotuliukas.gif

Ačiū visoms už nuotaikingas foto, džiugina. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi 4u.gif

Ziema uz lango, ka? Nesalta suniukam? biggrin.gif

Atejau konsultacijos, ale su mano Ledi ruja keisti reikalai... Zodziu, jau antri metai is eiles taip... Jai rugpucio pabaigoj buna kraujo, bet labai nedaug, speja pati laisvai susitvarkyti ir lapkricio pabaigoj taaaip suserga, kad siaubas, plaukia mergina, be kelnaiciu niekaip kokias tris savaites, tada savaite jau maziau kraujuoja kol nustoja... Ir tada ramu vel iki rugpjucio, vos pateplioja ir vel po poros menesiu plaukia... Ar taip turi but, ar cia kazkas jau negerai ir reiktu susirupinti, sterilizuot ja?

Tiesa, ji vis dar prie mano tevu ir speju pasiliks ten ji su visam, nu ten tokia meile tarp visu, kad ir atimt sirdis neleistu doh.gif o mes vis dar vieni, liudna namie rolleyes.gif
Atsakyti
Fiorella, manau, tai nėra gerai. Aš sterilizuočiau. unsure.gif
Žinoma, pirmiau pasitarčiau su veterinaru. g.gif Ir žinoma žinoma, tai daryčiau ne aš, o veterinaras.
Papildyta:
P.s.
Lota dar nesakė, kad jai šalta. hihihi.gif Labai nori sniege padūkt ir prašosi paleidžiama nuo pavadžio. Tik kad aš ja nepasitikiu. doh.gif Pabėgs bestija.
Atsakyti
Keliam temą smile.gif

QUOTE(Fiorella @ 2013 12 09, 18:32)
Atejau konsultacijos, ale su mano Ledi ruja keisti reikalai... Ar taip turi but, ar cia kazkas jau negerai ir reiktu susirupinti, sterilizuot ja?
keistai čia viskas atrodo, aš tai pasikonsultuot pas vetą Laurusevičių nuvesčiau, o tada jau žiūrėt sterilizuot ar ne.

O mano chebrytė irgi pasirodo kaip po miškus ganosi:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villijaa: 10 gruodžio 2013 - 19:33