Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2013 12 11, 13:14)
Manai? biggrin.gif Aš bloga, ėst neduodu biggrin.gif

manai, kad aš labai gailėčiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 12 11, 14:14)
Manai? biggrin.gif Aš bloga, ėst neduodu biggrin.gif

Agne, pas tave tokia pat "kolonija" kaip pas mane lotuliukas.gif Galetume jamt nepaklusnius sunis ant perauklejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 12 11, 10:49)
o aš nusprendžiau, kad man reikia ir vieno, ir kito. Pageidautina, kuo didesnių ir ne po vieną vienetą biggrin.gif

Et...Man dar nesenai du šunys atrodė daug,o dabar tie patys du šunys atrodo per mažai doh.gif Nudurnėjimas kažkoks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 12 11, 16:58)
Agne, pas tave tokia pat "kolonija" kaip pas mane  lotuliukas.gif Galetume jamt nepaklusnius sunis ant perauklejimo  biggrin.gif

Aha lotuliukas.gif kooperuotis reikia biggrin.gif
O šarpėjukė mane stebina - klikerio praktiškai nė nereik, pati siūlo įvairius variantus. Įsikerta labai greit, ko iš jos norima.
Tėvai šoke. Jie nebuvo matę šuns dresavimo veiksmo ir pas mane pamatę griežtą antkaklį patį dresavimą kitaip, matyt, įsivaizdavo. Šiandien stovi abu ir stebi per kampą wub.gif
Visai gerai būtų toks šuo, jei tik vos aktyvesnė ir daugiau koncentruota į žmogų būtų smile.gif Dabar ji tokia savarankiška labai, jai žmogaus mažai reikia.
Atsakyti
vajetus agnute.. duočiau tau zuiką ant paauklėjimo.. o tai baigia ant galvos užlipt.. na šeimininkai irgi kalti dėl to. va vieną VIENĄ vienintelį kartelį leidau užlipt pas mane ant sofos... viskas dabar jau pagal nutylėjimą atseit liedžiama visur ir visada. ir atbulinė komanda neveikia... doh.gif doh.gif doh.gif
po avarijos visai išnaglėjus. beklauso tik komanda sėst.. o visos kitos, tai ne jai.. tokiu žvilgsniu pažiūri... mol, tu či kam komanduoji? nežinai kad aš nukentėjus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2013 12 11, 19:49)
po  avarijos  visai išnaglėjus.  beklauso tik komanda  sėst.. o visos  kitos, tai ne jai..  tokiu  žvilgsniu pažiūri... mol,  tu  či kam  komanduoji?  nežinai kad aš  nukentėjus? rolleyes.gif

Pas mus buvo tas pats. Tik aš paskui ėmiau ir supykau lotuliukas.gif Dabar vėl ramu, žvilgsnio pakanka. Nu... ne visais atvejais, bet beveik grįžom prie to paties, kur buvom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 12 10, 19:31)
mes irgi miške pabuvojom, vadinasi  ax.gif
thumbup.gif
Kad man taip - be sniego būtų smile.gif
QUOTE(inga321 @ 2013 12 11, 12:36)
dar vieną dantyto žaidimo foto parodysiu  bigsmile.gif 
Smagumėlis ten pas Tave wub.gif
---
Ir aš foto įmesiu. Vėl su tą kepure ph34r.gif Įdedu nuorodą, nes nuotrauka puslapį pratampytų.
Mano Kalėdinis elniukas ax.gif
-
Kaip Taigos kailis elektrinasi, siaubas doh.gif
Būna paliečiu, tai elektros iškrova ir aš per pirštus gaunu ir Taiga. Aišku vos truputi pasijaučia.
Bet kai ji pas mane jautruolė didžiulė, tai net susigūžia. O jei nori dar karta paliest, paglostyt,
kad nuramint. Tai dar net neprisilietus - jau gūžiasi. unsure.gif
Gal kokių priemonių yra, kad kailis taip neįsielektrintų žiema?
---
Senokai Gorada buvo užsukusi. Įdomu, kaip ten tam šuniukui sekasi. Kokių nors naujienų yra gal?
---

P.S.Vos spėjau parašyt čia žinutė, penktos kojos FB apie tą patį šuniuką parašė.
Vis dar ieško globos jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 11 gruodžio 2013 - 23:32
Ojei koks kalėdinis elniukas, tokią snieguotą žiemą thumbup.gif Gerai, kad spėjai nufotkint, o tai tuoj sniego nebebus. smile.gif
Atsakyti
Krūtas elnias wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigai tinka prie snukelio tie ragai.
Atsakyti
aciuks.gif Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
Borzikiuk, su gimtadieniu!!!!!
000552.gif user posted image
Atsakyti