Sveiki,
kritau i visiska depresija. jauciuosi kryzkelej. nebezinau ar verta ar yra galimybe issaugot seima? manau jausmu nebelike po daugybes nuoskaudu. noriu pasinerti i naujos karjeros galimybes, bet del itampos buksuoju vietoj
dekoju
Laba diena,
siuo metu esu labai liudnoje padetyje. Pastaraji pusmeti gyvenimas tarsi griuva - praradau vaikeli, darba. Man buvo siulomos pareigos, ruosiausi konkursui, viskas tarsi sudeliota ir staiga likau apgauta, atsirado kazkoks kitas kandidatas. Kito darbo paieskos kol kas bevaises. O dar naktimis pradejau sapnuoti keistus sapnus, atrodo, kad gyvenimas slysta is ranku, blaskausi, liudnos mintys smaugia tiesiog, kartais atrodo, kad padetis be iseities.....
Noreciau suzinoti, ar greit pavyks isidarbinti? Ar greit pasibaigs sis juodas gyvenimo etapas, ar teks pakenteti?
siuo metu esu labai liudnoje padetyje. Pastaraji pusmeti gyvenimas tarsi griuva - praradau vaikeli, darba. Man buvo siulomos pareigos, ruosiausi konkursui, viskas tarsi sudeliota ir staiga likau apgauta, atsirado kazkoks kitas kandidatas. Kito darbo paieskos kol kas bevaises. O dar naktimis pradejau sapnuoti keistus sapnus, atrodo, kad gyvenimas slysta is ranku, blaskausi, liudnos mintys smaugia tiesiog, kartais atrodo, kad padetis be iseities.....
Noreciau suzinoti, ar greit pavyks isidarbinti? Ar greit pasibaigs sis juodas gyvenimo etapas, ar teks pakenteti?
aš klausiau šioje temoje apie darbą, bet kaip ir eina į antrą planą jis. įdomiausia kaip ir visoms visais laikais turbūt - meilė.. nu niekaip man neišeina suprast - geras žmogus, su kuriuo aš būnu, toks panašus į mane, ir toks ne toks, kokio manau man reikia vyro.. padėkite suprasti - reikia mums būti kartu ar geriau jį tiesiog paleisti, nes mano galvelė nebeišneša 

sveiki, jau rasiau praeitoje ir sioje temose, bet manes nepastebejote
sudalyvavau konkurse darbo vietai uzimti ir mane pasirinko... ateinancia savaite paskirtas susitikimas ir mane idarbintu. taciau dvejoju, nezinau, ar teisingu keliu nueisiu, jeigu pasirinksiu si darba. todel si karta mano klausimas skambetu taip: ar verta sutikti ir vel bandyti dirbti pagal savo specialybe (nes is tokio pat darbo pries kelerius metus isejau savo noru) ? aciu ...

QUOTE(DA Imperatore @ 2013 12 04, 10:56)
Sveika
Sėkmės
Sėkmės

Ačiū, atsakėt labai išmintingai...vis mąstau ir mąstau apie Jūsų žodžius dabar...didelis dėkui, gal būt užsuksiu pas Jus privačiam vizitui netgi:4u:
QUOTE(AndraR @ 2013 12 04, 09:56)
Sveiki,
kritau i visiska depresija. jauciuosi kryzkelej. nebezinau ar verta ar yra galimybe issaugot seima? manau jausmu nebelike po daugybes nuoskaudu. noriu pasinerti i naujos karjeros galimybes, bet del itampos buksuoju vietoj
dekoju
dekoju
Sveika
Klausimas gavosi toks mix-fix,tai apie santykius,tai apie karjerą.
Paklausiau kaip jums geriausia elgtis susidariusioje situacijoje?
Esate visiškai teisi,sakydama,kad galimybių yra,bet "buksuojate vietoje".Greičiausiai pasidavėte nusivylimui,apatijai ir nebesinori nieko imtis.
Patarimo korta atkreipia dėmesį,kad esate teisingame kelyje,nors jis ir skausmingas.Kad ir ką prasirinktumėte-lengvo kelio nebus,tad geriausia atkakliai eiti dabartinio pasirinkimo link.Pasirūpinti darbu,saugumu,stabilumu,puoselėti šeimą bei jos tradicijas.
Pastebėjote,kortos neakcentuoja praeities nuoskaudų,tad ir jūs jų nepaisykite.
Sėkmės

QUOTE(neverinlove @ 2013 12 04, 10:59)
Laba diena,
Sveika
Manote susiradus darbą baigsis visos problemos?
Gal pasidomėkime kur visos grandinės problemų ištakos?Gal kažkurio gyvenimo momentu pasukote ir nuėjote ne ten?Kurį laiką iš inercijos dar viskas klostėsi neblogai,bet tai ką gyvenimas paskolino ar suteikė kaip avansą palaikėte nekintamu stabilumu?
Problemų ištakos jūsų pačios savidestrukcijoje ir susikaustyme.Konkreti problema gali būti kažkoks vyriškis ir ribojantys,nelaimingi santykiai,nors neatmetu galimybės,kad tai jūsų pačios stabilumo poreikis ir konservatyvumas.
Laikas įsigilinti į save ir paklausti ar siekiate to,ko norite?Pasitelkite savo kūrybingumą,išradingumą ir integruokite į savo gyvenimą kažką,ko iki tol nebuvo.Gyvenkite laisva ir laiminga šioje akimirkoje,net jei ta laisvė baugina.Nekurkite ilgalaikių planų,būkite savimi,elkitės spontaniškai,nebijokite naujovių.Gal norite kur išvykti?
Kai atsipalaiduosite,likimas pasisuks kita linkme ir darbą turėtumėte gauti jau trijų mėnesių laikotarpyje.
Sėkmės

Pakartosiu savo klausyma.
Labai noreciau paprasyti jusu pasiziurekite ka rodo kortos apie santykius su mano vyru .Jauciu nuo jo neapykanta, labai skaudina,zemina mane, o dar ir stipriai gerti pradejo nuo neturejimo ka veikti.Jis dirba ne Lt ,bet namo atvaziuoja po 2 menesiu ir buna namie apie 3 sav.Pragyvenome daug metu kartu ,visko buvo,bet kad prieiti prie to ,kad as jau nenoriu kad jis griztu namo,cia jau man atrodo galas musu santykiams.Labai prasau jusu paziurekite mano situacija,ar ka galima pakeisti arba kaz ko tiketis,ar begti i skirtingas puses viens nuo kito.Is anksto dekoju.
Labai noreciau paprasyti jusu pasiziurekite ka rodo kortos apie santykius su mano vyru .Jauciu nuo jo neapykanta, labai skaudina,zemina mane, o dar ir stipriai gerti pradejo nuo neturejimo ka veikti.Jis dirba ne Lt ,bet namo atvaziuoja po 2 menesiu ir buna namie apie 3 sav.Pragyvenome daug metu kartu ,visko buvo,bet kad prieiti prie to ,kad as jau nenoriu kad jis griztu namo,cia jau man atrodo galas musu santykiams.Labai prasau jusu paziurekite mano situacija,ar ka galima pakeisti arba kaz ko tiketis,ar begti i skirtingas puses viens nuo kito.Is anksto dekoju.
Prasau, paziurekit mano atveji kortose
Galvoju apie skyrybas su vyru. Neturime mes dideliu problemu, bet ir bendros ateities kazkaip nebematau. Kartais apie tai su juo pasikalbu, bet jis nelabai linkes apie tai kalbeti
tai ir nespaudziu. Dar ir pati juk nesu tikra, ko noriu, gal cia man tik laikinas uztemimas, del ko paskui gailesiuos. Prasau, paziurekite, ar rodo kortos man bendra ateiti su dabartiniu vyru ar atsiras kitas?
mes neturime vaiku, tai musu labai smarkiai niekas ir nerisa
aciu

Galvoju apie skyrybas su vyru. Neturime mes dideliu problemu, bet ir bendros ateities kazkaip nebematau. Kartais apie tai su juo pasikalbu, bet jis nelabai linkes apie tai kalbeti

aciu

Sveiki, labai norėčiau, kad padėtumėte. Nerimas smaugia taip, kad net dūstu.
1. Kaip klostysis mano ir vyro santykiai. Mes jau 16 metų kartu, trys vaikai. Man atrodo, kad jis šeimoje nebenori būti. Ar viskas baigsis skaudžiai, o gal praeis tas laikas ir bus giedra?
2. Ar gyvenimas pasiūlys man uždarbį, kad jausčiausi finansiškai saugi, gebanti išlaikyti save ir vaikus, namus? Gal dabar ne tuo karjeros keleliu nuėjau?
Labai lauksiu atsakymų
1. Kaip klostysis mano ir vyro santykiai. Mes jau 16 metų kartu, trys vaikai. Man atrodo, kad jis šeimoje nebenori būti. Ar viskas baigsis skaudžiai, o gal praeis tas laikas ir bus giedra?
2. Ar gyvenimas pasiūlys man uždarbį, kad jausčiausi finansiškai saugi, gebanti išlaikyti save ir vaikus, namus? Gal dabar ne tuo karjeros keleliu nuėjau?
Labai lauksiu atsakymų

Laba diena,
Manau, atėjau į šį gyvenimą, kad surasčiau save -išmokčiau amato...Ar dabartinės mano studijos ir yra ta tikroji MANO VIETA?
Labai lauksiu atsakymo
Manau, atėjau į šį gyvenimą, kad surasčiau save -išmokčiau amato...Ar dabartinės mano studijos ir yra ta tikroji MANO VIETA?
Labai lauksiu atsakymo