Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

Sveiki, šiuo metu esu dar motinystės atostogose. Vasario mėnesį turėjau grįšti į darbą. Iš tikrųjų labai to laukiau, tačiau prieš savaitę mano darbdavė pasakė, kad ieškočiausi kito darbo, nenorinti manęs priimti atgal. Esu nusivylusi, nes nebežinau ką man daryti.
Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,klausimas - kiek kortos man rodo vaikų ir ar su tuo pat vyru?Ar mūsų šeimos neišardys kitas žmogus?trečias klausimas- ar gausime su vyru norimus ieškomus darbus?
Atsakyti
Norejau paklausti kaip man seksis ateinanciais metais darbe ar galiu kalbeti su valdzia apie algos pakelima. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(surfe @ 2013 12 16, 18:39)
Norejau paklausti kaip man seksis ateinanciais metais darbe ar galiu kalbeti su valdzia apie algos pakelima. Aciu.

Sveika

Nepasakyčiau,kad sekančiais metais jūsų atlyginimas gali ženkliai padidėti.Per artimiausius tris mėnesius galite sulaukti nebent smulkių dovanėlių,kaip jūsų kūrybingumo įvertinimą.
Jei planuojate vaikelį,sekantys metai tam labai palankūs. smile.gif

Sėkmės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgitokas @ 2013 12 15, 11:40)
Sveiki, šiuo metu esu dar motinystės atostogose. Vasario mėnesį turėjau grįšti į darbą. Iš tikrųjų labai to laukiau, tačiau prieš savaitę mano darbdavė pasakė, kad ieškočiausi kito darbo, nenorinti manęs priimti atgal. Esu nusivylusi, nes nebežinau ką man daryti.
Ačiū už atsakymą. 4u.gif

Sveika

Vasario mėnesį vargu ar pavyks susirasti kitą darbą.Per daug nesiardykite ir per galvą nesiverskite.Palengva rūpinkitės vaikeliu ir dairykitės darbo.Jums prireiks laiko,kantrybės ir kūrybingumo.

Sėkmės smile.gif

Papildyta:
Mergaitės,kol dar nepasinėriau į prieššventinius rūpesčius,primenu,kad metai jau eina į pabaigą ir pats laikas pasidomėti ką likimas ruošia sekančiais metais.
Norinčios sekančių metų prognozės rašykite man į el.paštą uandina@mail.ru
Trumpai,glaustai ir nuoširdžiai pristatykite esamą padėtį,kad turėčiau kontekstą interpretavimui ir pajausčiau jūsų energetiką.Parašykite kas domina labiausiai,į kurias sritis pasigilinti labiau,o ką tik trumpai apžvelgti bendram metų kontekste.
Iki malonaus smile.gif
Atsakyti
sveiki,

esu didelėje gyvenimo duobėje- įpainiota į teisinę peklą, per kurią netenku jau antro darbo, nekalbant apie prarastą ramybę ir džiaugsmą gyvenimu. Viena, kas laiko- sūnus. Gal galite pasižiūrėti, kaip spręsis viskas toliau mano gyvenime?
Atsakyti
Su vyru daugelį metų gyvename „iš inercijos“, bandymai atgaivinti jausmus buvo nesėkmingi. Nors nesame laimingi būdami kartu, tačiau abiems trūksta postūmio, kad galutinai išsiskirtume... Neseniai sutikau žmogų J, su kuriuo lyg ir pradėjo megztis romantiški santykiai, tačiau netikėtai susiklosčius nepalankioms aplinkybėms, viskas sustojo. Labai norėčiau sužinoti, ar kortos rodo mūsų santykių tęsinį, t. y. ar vėl pasikeis tos nelemtos aplinkybės. Jeigu taip, tai ar rasčiau savo laimę su juo? Būsiu labai dėkinga už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mano svajonė, mano mylimasis pasakė, kad jam galvoje, deja, yra kitas asmuo. Ar tai jau tikrai viskas tarp mūsų? Ar tai teisingas pasirinkimas mūsų porai? Mes tikrai negalime būti kartu?
Atsakyti
Ar kitais metais, tai yra 2014, pakeisiu savo gyvenama vieta?Lauksiu atsakymo. Labai aciu:)
Atsakyti
Sveiki
Naujais metais darbe bus reorganizacija, taip klostysis mano reikalai. Ar pavyks pakeisti poziciją, t.y. užimti aukštesnes pareigas. O gal nepasiūlys likti?
Labai laukiu atsakymo
Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
ar man pavyks išgelbėti santuoką? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

šiais metais baigiau studijas, ieškausi darbo, ir gan sunkiai sekasi rasti, bet blogiausia kad jaučiusoi tarsi "užstrigusi" ne tik šioje srityje bet ir apskritai gyvenime.. Atrodo kad praradau "gyvenimo skonį", ir visko kas gražiausia laukiu tik ateityje... Ir šiaip esu labai pasimetusi, jaučiu, kad dažnai blaškausi, ir dažnai net nebežinau ko pati norinti iš gyvenimo.
Būčiau labai dėkinga, jei apibūdintumėte:
1. Darbinę sferą: ar susirasiu darbą, kuris bus mielas širdžiai, dėl kurio jausiuosi laiminga ir užtikrinta? Kur apskritai būtų mano gyvenimo kelias, kokia tai galėtų būtų sritis?
2. Ar galima tikėtis ateinančiais metais sutikti antrąją pusę? smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DA Imperatore @ 2013 12 18, 12:27)
Sveika

Nepasakyčiau,kad sekančiais metais jūsų atlyginimas gali ženkliai padidėti.Per artimiausius tris mėnesius galite sulaukti nebent smulkių dovanėlių,kaip jūsų kūrybingumo įvertinimą.
Jei planuojate vaikelį,sekantys metai tam labai palankūs. smile.gif

Sėkmės smile.gif

Aciu uz atsakyma, bet kas liecia vaikeli, klystat ar Jus, ar kortos...tai nebeimanoma..

Papildyta:
Sveika

Vasario mėnesį vargu ar pavyks susirasti kitą darbą.Per daug nesiardykite ir per galvą nesiverskite.Palengva rūpinkitės vaikeliu ir dairykitės darbo.Jums prireiks laiko,kantrybės ir kūrybingumo.

Sėkmės smile.gif

Papildyta:
Mergaitės,kol dar nepasinėriau į prieššventinius rūpesčius,primenu,kad metai jau eina į pabaigą ir pats laikas pasidomėti ką likimas ruošia sekančiais metais.
Norinčios sekančių metų prognozės rašykite man į el.paštą uandina@mail.ru
Trumpai,glaustai ir nuoširdžiai pristatykite esamą padėtį,kad turėčiau kontekstą interpretavimui ir pajausčiau jūsų energetiką.Parašykite kas domina labiausiai,į kurias sritis pasigilinti labiau,o ką tik trumpai apžvelgti bendram metų kontekste.
Iki malonaus smile.gif

Atsakyti