QUOTE(surfe @ 2013 12 16, 18:39)
Norejau paklausti kaip man seksis ateinanciais metais darbe ar galiu kalbeti su valdzia apie algos pakelima. Aciu.
Sveika
Nepasakyčiau,kad sekančiais metais jūsų atlyginimas gali ženkliai padidėti.Per artimiausius tris mėnesius galite sulaukti nebent smulkių dovanėlių,kaip jūsų kūrybingumo įvertinimą.
Jei planuojate vaikelį,sekantys metai tam labai palankūs.
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(jurgitokas @ 2013 12 15, 11:40)
Sveiki, šiuo metu esu dar motinystės atostogose. Vasario mėnesį turėjau grįšti į darbą. Iš tikrųjų labai to laukiau, tačiau prieš savaitę mano darbdavė pasakė, kad ieškočiausi kito darbo, nenorinti manęs priimti atgal. Esu nusivylusi, nes nebežinau ką man daryti.
Ačiū už atsakymą.
Sveika
Vasario mėnesį vargu ar pavyks susirasti kitą darbą.Per daug nesiardykite ir per galvą nesiverskite.Palengva rūpinkitės vaikeliu ir dairykitės darbo.Jums prireiks laiko,kantrybės ir kūrybingumo.
Sėkmės
Papildyta:
Mergaitės,kol dar nepasinėriau į prieššventinius rūpesčius,primenu,kad metai jau eina į pabaigą ir pats laikas pasidomėti ką likimas ruošia sekančiais metais.
Norinčios sekančių metų prognozės rašykite man į el.paštą uandina@mail.ru
Trumpai,glaustai ir nuoširdžiai pristatykite esamą padėtį,kad turėčiau kontekstą interpretavimui ir pajausčiau jūsų energetiką.Parašykite kas domina labiausiai,į kurias sritis pasigilinti labiau,o ką tik trumpai apžvelgti bendram metų kontekste.
Iki malonaus