Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(blicc @ 2013 12 10, 13:12)
Taip, jau sausį leidžia rezervuot laiką BGT laikymui, planuoju ir aš sausį laikyt 000164.gif

Klausimėlis dirbančioms - ar realiai tarnautojams būna skiriama antra ar pirma kvalifikacinė klasė? Nes iš pirmo žvilgsnio tai daug patraukliau atrodo atlyginimas su tais priedais už jas smile.gif

Kad skirti klase reikia ilgokai padirbeti, nes krizes metu, klasiu skirstymas radikaliai sumazejo, ir jos pirmoje eileje skirstomos senoms VT darbuotojoms, o ne naujokems. Neben organizacija turtinga ir gali duoti is karto. Yra tokiu darbuotoju kurios 5 metus pradirba ir tai gauna tik 3 klase retas atvejas 2, o 1 tai isvis kosmosas (turiu omeny krizes metus), o yra tokiu kurios ir negauna.
Atsakyti
O VTD siūlo naikinti kategorijas ir klases ir pagal tai mokamus priedus g.gif
Atsakyti
QUOTE(muncius123 @ 2013 12 16, 14:51)
Kad skirti klase reikia ilgokai padirbeti, nes krizes metu, klasiu skirstymas radikaliai sumazejo, ir jos pirmoje eileje skirstomos senoms VT darbuotojoms, o ne naujokems. Neben organizacija turtinga ir gali duoti is karto. Yra tokiu darbuotoju kurios 5 metus pradirba ir tai gauna tik 3 klase retas atvejas 2, o 1 tai isvis kosmosas (turiu omeny krizes metus), o yra tokiu kurios ir negauna.

Kam reikia ilgai padirbeti, o kas, ateidamas su protekcijomis, is karto trecia klase gauna. Ir organizacijos turtingumas visai ne prie ko. Tikiuosi, kad taip yra ne visur.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2013 12 16, 20:39)
Kam reikia ilgai padirbeti, o kas, ateidamas su protekcijomis, is karto trecia klase gauna. Ir organizacijos turtingumas visai ne prie ko. Tikiuosi, kad taip yra ne visur.

As nekalbu apie protekcijas, as kalbu kaip dabar yra, t.y. kaip su tom klasemis prasidejus krizes laikotarpiui ypatingai. Jeigu pvz 2006-2008 galima buvo tiketis gauti 2 klase, bent jau tiketis, tai dabar reiktu palaukti ir gal ne vienerius metus, o ziurek ir 3, o gali buti ir 5 metus.
Atsakyti
sveiki,

norejau jusu paklausti, kas zinote del anglu kalbos lygio uzskaitymo.

citata is vtd tinklapio : "turintiems kitos studijų srities aukštąjį ar jam prilygintą išsilavinimą, įgytą pareigybės, į kurią pretenduojama, aprašyme nustatyta užsienio kalba, įskaitomas C1 užsienio kalbos lygis, jeigu pretendento į valstybės tarnautojo pareigas išsilavinimą patvirtinančiame dokumente nėra nurodyta kitaip."

tai jei mano universiteto diplomo priedelyje prie anglu kalbos pazymio yra parasyta kad baigiau c1 kursa, tai man ir iskaito toki lygi ??? nes jei taip tai netureciau vargo nustatinedamas ta lygi akredituotose mokyklose.

is anksto aciu uz tikslius atsakymus wink.gif
Atsakyti
Sveiki, pateikiau dokumentus, matau savo paskyroje, kad reikalavimus atitinku, BG išsilaikiusi, užsienio kalbos lygį patvirtinančią pažymą turiu. Nuo to, kai patvirtino, kad atitinku reikalavimus praėjo 3 savaitės ir negaunu jokių žinių g.gif Ar informuoja iš kokių teisės aktų ruoštis, kada planuojamas pokalbis ir t.t. ? Jeigu į konkursą būna labai daug kandidatų, tai ar paskiria kažkokį laiką kiekvienam, ar kelias dienas "gyvoj" eilėj sėdėt reikia g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 12 17, 14:15)
Sveiki, pateikiau dokumentus, matau savo paskyroje, kad reikalavimus atitinku, BG išsilaikiusi, užsienio kalbos lygį patvirtinančią pažymą turiu.  Nuo to, kai patvirtino, kad atitinku reikalavimus praėjo 3 savaitės ir negaunu jokių žinių g.gif  Ar informuoja iš kokių teisės aktų ruoštis, kada planuojamas pokalbis ir t.t. ? Jeigu į konkursą būna labai daug kandidatų, tai ar paskiria kažkokį laiką kiekvienam, ar kelias dienas "gyvoj" eilėj sėdėt reikia g.gif ?

informuoja per sistema pries 5 darbo dienas kiek zinau, o ruostis tai sake ziureti kokios nurodytos funkcijos, is ju tikrins kompetencija, pateiks situacija reikes atsakyt, istatymus persiskaityti kokie duoti pareigybes aprasyme.
Atsakyti
QUOTE(darius88 @ 2013 12 17, 13:51)
sveiki,

norejau jusu paklausti, kas zinote del anglu kalbos lygio uzskaitymo.

citata is vtd tinklapio : "turintiems kitos studijų srities aukštąjį ar jam prilygintą išsilavinimą, įgytą pareigybės, į kurią pretenduojama, aprašyme nustatyta  užsienio kalba, įskaitomas C1 užsienio kalbos lygis, jeigu pretendento į valstybės tarnautojo pareigas išsilavinimą patvirtinančiame dokumente nėra nurodyta kitaip."

tai jei mano universiteto diplomo priedelyje prie anglu kalbos pazymio yra parasyta kad baigiau c1 kursa, tai man ir iskaito toki lygi ??? nes jei taip tai netureciau vargo nustatinedamas ta lygi akredituotose mokyklose.
is anksto aciu uz tikslius atsakymus wink.gif

Aš suprantu, kad išsilavinimas turėjo būti įgytas ta kalba: jei reikai c1 anglų ir inžinierinio išsilavinimo, tai turėjai mokytis anglų k. visus bakalauro/magistro metus, tada užskaito C1, nebent besimokant anglų k. tau į diplomą įrašė kt lygį.
Atsakyti
Gal kas žino, kodėl konkursai yra atšaukiami? Pagaliau atsirado man tinkamas konkursas, susiruošiau dalyvaut ir staiga gaunu žinutę, kad atšauktas sad.gif Pažįstamui neseniai irgi taip buvo... Tai kam tuos konkursus išvis skelbt, kad po to atšaukt???
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2013 12 17, 15:01)
Aš suprantu, kad išsilavinimas turėjo būti įgytas ta kalba: jei reikai c1 anglų ir inžinierinio išsilavinimo, tai turėjai mokytis anglų k. visus bakalauro/magistro metus, tada užskaito C1, nebent besimokant anglų k. tau į diplomą įrašė kt lygį.

aciu uz atsakyma.
per daug lengva tada butu igyti ta lygi jei taip butu kaip as galvojau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Gal turite kuri pavyzdukų bendrųjų mąstymo gebėjimų testo? Būčiau dėkinga, jei atsiųstumėte į natalyte@gmail.com
Atsakyti
Keista, buvo čia prieš porą mėnesių nma darbo vieta telšiuose, dabar yra viens prie vieno tokia pati klaipėdoje, tačiau jau dabar reikalinga darbo patirtis su es lėšomis, o telšiuose nereikėjo. g.gif
Atsakyti