QUOTE(LokysL @ 2013 12 03, 17:53)
bet termo kembrikas su klijais yra geriau, nors ta vieta nera toki lanksti kaip su tau juosta.
Grežinio siurbliui pajungti gavau komplektą su tokiais kembrikais. Iš pradžiū man jie sukėlė nepasitikėjimą, bet užlydžius kaip ir ramiau pasidarė. Dabar jau keli mėnesiai, gal net ir pusmetis, kaip ta jungtis pastoviai vandenį. Siurblys vakar dar dirbo

.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 12 04, 11:23)
Mintai, nu kam tu taip žiauriai ....... veidu į
sąmanas
Tokios realijos

.
Kaip pačiam su statybomis?
Papildyta:
QUOTE(Panevėžys @ 2013 12 03, 23:23)
Vilniaus atstovai dar prisdurtų - žėk gal ir linksmai gautųsi?
Aš ir karts nuo karto čia užsuku, sakau kvietimą pamatysiu

, bet kur tau

.
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 15:10)
na ka, sia savaite baigiam apsiltinimo darbus.

Juk jau minusas pagrinde už lango.
Aš jau nedrysau klijuoti, taip ir liko keli lapai nesuklijuoti, laukia pavasario.
ziema ilga... laiko daug.. o kadangi mes norim kitu metu rudeni isikraustyti jo labai gaila
Tai jei namas apšiltintas, tai galima labai daug ką nuveikti net ir žiemą, tuo labiau tokius darbus, kaip elektros vedžiojimas. Vat su "šlapiais" darbais sudėtingiau, bet man praeitais metais grindis betonavo gruodžio 29d. Po šaltuko laukėm, kad temperatūra pakiltų virš -10 ir paleido betono maišyklę. Vėliau tik pliusą patalpose reikia palaikyti ir su drėgme kovoti, kas tiesa, nėra labai lengva, be drėgmės surinkėjo neišsiversite (rekuperatoriaus greičiausiai dar nėra).
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2013 12 02, 19:23)
Elektra galit vedzioti bet turit laikytis kabeliu gamintojo nurodymu. Jei gerai pamenu iki -10 galit dirbti, toliau didele tikimybe kad kabeliu izoliacija sukietes nuo salcio ir sutrukines lenkimo atveju.
Tai jei namas apšiltintas ir su langais, tai viduj pliusą nesunku palaikyti. Nebent langų nėra, tuomet šiek tiek sudėtingiau.