Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas -10

QUOTE(korida @ 2014 02 04, 19:53)
Cia ,kad Dievuliui tiesiai i ausi nors puse to  smile.gif ,pagalvojo mat jie lotuliukas.gif

deja nepataike i ausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 02 04, 20:11)
deja nepataike i ausi smile.gif

Liaudis sako - Dievas saudo, velnias kulkas gaudo ...
Atsakyti
Korida, tai kur tie rezultatai jptvmt smile.gif
Atsakyti
Kraunu naktiniu tarifu i grindis uz states ,kad ruostu iki 30lC .Ryrte 7val buna apie 22 per para vidaus temp . nukrenta iki 1-1,5 lC .
Anksciau buvau uzstates mazesne temp i grindis bet visai paraipastoviai nuo 24 iki 27 lC pagal lauko temp. . Finansiskai vos ne dvigubai pigiau , budavo i diena vidurkis 13-15kWh ,dabar pstarasias 4 dienas i para apie 7,8kWh . Kas paaiskins kame feisas ?As turiu viena varianta paaiskinimui ,bet nezinau gal klystu ....
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 02 06, 20:57)
Kraunu naktiniu tarifu i grindis  uz states ,kad ruostu iki 30lC .Ryrte 7val buna apie 22  per para vidaus temp . nukrenta iki 1-1,5 lC .
Anksciau buvau uzstates mazesne temp i grindis bet visai paraipastoviai  nuo 24 iki 27 lC pagal lauko temp. . Finansiskai vos ne dvigubai pigiau , budavo i diena vidurkis  13-15kWh ,dabar pstarasias 4 dienas i para apie 7,8kWh .  Kas paaiskins kame feisas ?As turiu viena varianta paaiskinimui ,bet nezinau gal klystu  ....

Lauko termometra paziurek
Atsakyti
QUOTE(mindaugam @ 2014 02 06, 23:20)
Lauko termometra paziurek

Jus mane tokiu glusu laikote smile.gif
Prie panasiu temperaturu lauke tai vertinu ,na gal saules daugiau ,bet ji mano atveju ne per daugiausiai lepina sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 06 vasario 2014 - 21:41
QUOTE(korida @ 2014 02 06, 21:57)
Kraunu naktiniu tarifu i grindis  uz states ,kad ruostu iki 30lC .Ryrte 7val buna apie 22  per para vidaus temp . nukrenta iki 1-1,5 lC .
Anksciau buvau uzstates mazesne temp i grindis bet visai paraipastoviai  nuo 24 iki 27 lC pagal lauko temp. . Finansiskai vos ne dvigubai pigiau , budavo i diena vidurkis  13-15kWh ,dabar pstarasias 4 dienas i para apie 7,8kWh .  Kas paaiskins kame feisas ?As turiu viena varianta paaiskinimui ,bet nezinau gal klystu  ....

gal siurblys kazkaip nekontroliuojamai dirba pastoviu rezimu jei inverteris, ar pas tave on/off?) O per ta para vyksta vedinimas su ZS ar per langus?
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 02 07, 00:13)
gal siurblys kazkaip nekontroliuojamai dirba pastoviu rezimu jei inverteris, ar pas tave on/off?) O per ta para vyksta vedinimas su ZS ar per langus?

Jo yra tokia mintis kai ruosiant temofikata apie 24 lc ,kad dirbdamas minimaliu rezimu pastoviai pasiima apie viena laipsniis grezinio ir atiduoda apie viena .... O siurbliukai tai pastoviai sukas .O Kai uzstatyta aukstesne temp.dirbti apie iki 30 lC bet tik 7-8val, tai paima 2-3 ir tiek atiduoda g.gif ir siurbliukai trumpiau dirba . g.gif
Ja ,vedinu per ZS eina stabiliai 7-8-8.5 lC smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 06 vasario 2014 - 22:27
QUOTE(korida @ 2014 02 06, 22:22)

Ja ,vedinu per ZS eina stabiliai  7-8-8.5 lC smile.gif

Kaip reikalai su rekupo paieškomis wink.gif ?
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2014 02 06, 20:57)

Tikėjausi kad bus pigiau, bet kad ant tiek g.gif , tai tikrai ne...

Žiūriu rezultatas panašus, kaip ir boilerio šildymas naktiniu tarifu.
Atsakyti
Ar beverta ieškoti, kai rezultatai tokie?
QUOTE(mintas @ 2014 02 07, 10:32)
Kaip reikalai su rekupo paieškomis wink.gif ? <{POST_SNAPBACK}>

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti