QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 28, 20:50)
Hippie, kokoso jogurtas buvo pirktinis, bet sudetyje tik coconut milk, tapioca starch, probiotic cultures.
O karpio receptukas paprastas - ytrintas druska ir citrininiais pipirais, apibarstyta zaliais kapotais krapais, pamarinuota apie 5 val. Tada riekutem kokio 2 cm storio supjaustyta ir uzdeta ant tarkuotu morku ir pjaustytu svogunu. Kepam orkaitej apie 30 min. Kuo riebesnis karpis, tuo man skaniau darzoves gaunasi
Lumi, kaip tavo savijauta??
Ojeckau, pavydakas

Kas ta tapioka? Augalėlis kokis tai?
Pirkius savaitgalį KARPĮ

Ta proga vaikiškas anekdotas:
Mokytoja klausia: "Vaikai, pasakykit žuvies pavadinimą, kuris prasideda raide A".
Petriukas: "
Ar tik ne KARPIS?

".
Mokytoja pyksta, bet tęsia toliau: "O dabar raidele
B".
Petriukas: "
Bene KARPIS?

"
Mokytoja išvaro Petriuką iš klasės ir toliau užduoda: "O dabar pasakykit kuris žuvelę prasidedančią raidele
C".
Klasės duris praveria Petriukas ir: "
Cielas KARPIS!

"
QUOTE(Wallis @ 2013 11 28, 21:09)
nu ko nesuprantat, as galiu isverst
as receptus visom kalbom skaitau !

Blogiausiu atveju copy-paste į google translator ir viskas ten būna aišku, jei fantazijos turi
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 11 28, 21:32)
Pietums kepiau vištos sparnelisu ir kalakuto kaklelius, kadangi nevalgiau, tai vakarienei, su raugintai kopūstais

Dukrai- lašišos nugarėlių su daržovėm
Likusiems- vandens ir miegot

Aš pietums (liko ir rytojui)įdarytas faršu, apvirtais kopūstais, tarkuota morka, cukinija (ir kiaušų dar prikroviau) saldžiąsias paprikas kapojau.
QUOTE(Elata @ 2013 11 28, 21:41)
dėl kokoso jogurto, Egliukasz, tai tikrai gali į švarų indą supilti kokoso pieną ir įdėti kelis šaukštus kokoso jogurto, pastatyti šiltai parai ir turėsi kokoso jogurtą, tik jis nebus tirštas. Kad būtų tirštesnis reiktų arba tapijokos dėt, arba želatinos, tik tam jau reikia kaitinti pieną, o po to vėsinti ir palaikyti šiltai
Aš dariausi kažkada iš kokoso pieno su probiotikų kapsulėmis, tai jis parūgštėjo, įgavo tokį jogurtinį skonį, bet buvo skystokas. Tiesą pasakius, net beveik parašiau įrašą į blogą apie kokoso jogurto gaminimą, bet vis nesugebu pabaigti jo Sakiau kitą kartą bandysiu su želatina padaryt, kad tirštesnis būtų
Lauksiu recepto, kol susimedžiosiu kas čia man kokosinio jogurto gali iš už jūrų marių parvežt lauktuvėms

O chia sėklos savo darbo nepadarytų?
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 28, 22:38)
Jūs gal raminkitės

Nes jau seilės skirtis pradėjo, einu gal aš kokius "Penkiasdešimt pilkų atspalvių" ta proga paskaitysiu.
Labanakt visoms