Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 28, 15:54)
Nesakau, kad jie kvailesni ar blogesni - tokiais juos padarė ir tai visai nėra jų kaltė. Lygiai taip pat, kaip  mus visus padarė grūdavalgiais.  mirksiukas.gif

ačiū už knygas svaitgali kramtysiu....

ir kai pagalvoji kiek galvų nulėkė dėl to jog žemė iš tikrųjų buvo apvali...o ne plokščia kaip daugelis manė... 4u.gif
Atsakyti
as manau kad nesugebejimas toleruoti grudu yra labiau trukumas nei privalumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 28, 17:04)
ir kai pagalvoji kiek galvų nulėkė dėl to jog žemė iš tikrųjų buvo apvali...o ne plokščia kaip daugelis manė...  4u.gif

o čia, beje, mitas, kad viduramžiais kažkas taip manė biggrin.gif
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 28, 16:54)
Nesakau, kad jie kvailesni ar blogesni - tokiais juos padarė ir tai visai nėra jų kaltė.

biggrin.gif nėra, bet yra. Logiška biggrin.gif
jau diskutavome apie tai, kad religija nėra visą ko blogis, o tiesiog žmonėms palengvina gyvenimą, kai sunku, kad būtų kuo pasiguosti ir į ką atsiremti. Niekas nieko nepadarė negrįžtamai, nes lygiai taip pat atsidaryti galima. Krikštija mažučius, bet jie paaugę gali pakeisti religiją, nepraktikuoti, tapti ateistais ir rasti kitų būdų gyventi kaip jiems patinka.

Kas gero pas ką vakarienei? Aš pritrūkau idėjų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 28, 16:23)

Krevečių salotos. Tik dar kitų ingridientų nesugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 28, 17:23)

aviena smile.gif jazau kaip laukiu !
Atsakyti

lasisa

reikes keliaut i parde, neber darzoviu visai namie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 28 lapkričio 2013 - 16:29
QUOTE(Wallis @ 2013 11 28, 17:26)
aviena smile.gif jazau kaip laukiu !

Skanaus! essen.gif
aš turiu dvi kiaulės širdutes ir kalakutienos. Nenoriu nei vieno. Noriu veršienos sad.gif bet pinigų gaila ir reik anas suvalgyt.
QUOTE(taša @ 2013 11 28, 17:28)

QUOTE(nefifi @ 2013 11 28, 17:26)
Krevečių salotos. Tik dar kitų ingridientų nesugalvojau biggrin.gif

merginas prie jūros gyventojų patraukė smile.gif prabangi vakarienė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 28 lapkričio 2013 - 16:31

Silkė su troškintais burokėliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaučio kepenėlės su šparaginėm pupelėm ir svogūnais. Ir rauginti agurkai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 28, 16:28)
merginas prie jūros gyventojų patraukė smile.gif prabangi vakarienė smile.gif

Būtų prabangiai, jei tą kilogramą ir sušveisčiau be nieko biggrin.gif O dabar taupumo sumetimais prisidėsiu kokių alyvuogių ir daržovių biggrin.gif
Atsakyti
[quote=varnikė,2013 11 28, 10:26]
[/quote]
Kaip smagu girdėti tokias naujienas, nes aš ir vargstu su oda. Labai optimistiškai nuteikei mane iš pat ryto 4u.gif mėnesiuką laikausi, žymaus pagerėjimo nematau, vadinasi dar reikia laukti, vilties svarbiausia yra.
[/quote]

Viskas bus gerai, Menesio tikrai mazoka. Man po menesio lyg ir pradejo gereti isialerginusi oda, bet vel pablogedavo. Zodziu, spardesi du menesius, tai uzgyja, tai vel isdraskyta ir isberta. Ir va dabar, pagaliau, viskas uzgije. Zinoma, gali dar visko buti, bet juk aiskiau aiskaus, kad paleo veikia:)

[quote=nefifi,2013 11 28, 11:22]
Beje, mečiau gerti bromokriptiną. Tiesiog mečiau ir viskas. O dėl nestuke.gif , kaip Dievas duos.. su vaistais, ar be jų ax.gif
[/quote]
Laukiam dar vienos paleo mamukes:)

[quote=nomore,2013 11 28, 17:43]
Jaučio kepenėlės su šparaginėm pupelėm ir svogūnais. Ir rauginti agurkai blush2.gif biggrin.gif
[/quote]
Ir as sian jaucio kepeneles su raugintais kopustais, bet pamirsau kokio nors riebalo uzkasti. Buvo tokia alkana, kad per 5 minutes pasigaminau kepenu ir prarijau kaip smakas:)
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 28, 17:23)

QUOTE(Laisvė @ 2013 11 28, 17:36)
Silkė su troškintais burokėliais  mirksiukas.gif

Irgi silkė. Su troškintom morkom ir svogūnais.
Mes su Laisve, ko gero, koja kojon žengiam per Paleo biggrin.gif Jau ne pirmas kartas pastebiu panašumų drinks_cheers.gif .
Atsakyti