Įkraunama...
Įkraunama...

Atsitiktinumas

Na ir vieną galiu papasakoti nelinksmą... Tiesa, man baigėsi ypatingai laimingai, bet kai kam ne... Detalių atskleisti negaliu, nes gana asmeniška ir ne viena dalyvavau, bet esmė ta, kad jei ne laiminga žvaigždė, tai mane būtų išprievartavę apie 10 bernų, kai man buvo kažkur 18 metų... Tiesiog jie tą vakarą jau buvo pasiruošę ir ieškojo aukų, tiksliau aukos, nes nors ir jų buvo daug, bet kaip suprantu jiems tereikėjo tik vienos unsure.gif Ir rinkosi jie be atrankos, kaip suprantu kas į akiratį pakliuvo, nes nežiūrėjo stora ar plona, blondinė ar tamsi...
Aš aišku to net nenujaučiau, nes viskas taip nekaltai tada atrodė. Tiesiog vienoje vietoje vakare vyko linksmybės, buvo daug žmonių, įvairaus amžiaus, o jie ten ir sukosi, nes netoliese yra nuošali vieta, kur nelabai kas mato ir nelabai kas girdi... Aš buvau su drauge. Kur buvę kur nebuvę keli iš jų priėjo ir taip tarsi draugiškai ėmė mane traukti už rankos kartu su savim, tipo einam kažkur, pasivaikščiosim, pabendrausim. Mane už rankos laikė draugė (tarsi kažką jausdama) ir visaip stengėsis nepaleisti, o aš irgi jos laikiausi. Plius nors aš ir nieko neįtariau, man tie bernai nepatiko, kad norėčiau bendrauti. Nors draugė manęs nepaleido, jie vis bandė taip neva gražiuoju ją atkabinti ir vis toliau mus traukėsi, jau buvome toliau nuo kitų žmonių. Staiga išdygo kažkokia moteris, gal kokių 45-50 metų amžiaus ir neva juokais, bet kartu ir piktokai bei tvirtai ėmė ant poros iš tų bernų rėkti: ką čia darot, paleiskit mergaites, staigiai paleidžiat, nes viską pasakysiu jūsų mamoms g.gif Supratau, kad ji buvo gal kaimynė ar pan. Aišku, skambėjo gana juokingai, kai grasina moterėlė gal po 20-22 metus bernams jų mamomis, bet kažkaip to tą akimirką užteko, nes ji tą sakė labai tvirtai g.gif Ir jie atsikabino...
Nors mes nieko neįtarėme su drauge, bet kažkoks vidinis balsas kuždėjo, kad reikia dingti, eiti greičiau namo, bet ne per tą kelią, kuris tiesiausias ir per kurį einam visada. Nėrėme per žmones atgal ir pasukome kitu keliu. Ten dar sutikom pažįstamų, kurioms irgi reikėjo pagalbos, nes tą vakarą bernai kažkokie išprotėję buvo blink.gif nuvaikėm tuos bernus, nes jau juos mes pažinojom ir jų nebijojom ir "parsivedėm" tas kits drauges, palydėjom jas iki jų namų ir parėjom padarę lanką į savo namus.
Ryte tėvai pasakoja: ar ne jūsų čia chebra didelė tik ieškojo? g.gif Prieš jums pareinant bėgioja čia aplink namą pirmyn, atgal g.gif Sakom nu gal ir mūsų...
Kažkaip dar ir tada nieko nesupratom, nu ieškojo, tai ieškojo, maža ką, gi gražios, populiarios mergos ax.gif
Na o mokykloje sužinau... tą vakarą, vėlesnę valandą (kai aš jau buvau grįžusi namo), šalia tos vietos kur buvo susibūrimas ir kur sakiau yra nuošalių vietų netoli, išprievartauta pažįstama mergina, išniekinta baisiai... Tada ir supratau kas man būtų buvę, jei ne atkaklus draugės laikymas, jei ne ta moteris su savo atkakliu tonu, kad paskųs mamoms (ji turbūt žinojo kažką apie tos chebros darbelius...) ir jei ne ta mintis, kad reikia bėgti namo per kitur, ne per savo kelią.
O toji vargšė neišvengė atsitiktinumo, nes kaip suprantu, chebra grįžo ir susigavo pirmą pasitaikiusią. Kiek sužinojau, tai gudriai vienas iš jų tipo "pakabino", atseit patinki, na ir nusivedė atseit pabendraukim ramiai, pasivaikščiokim, kur dar n jų laukė pasiruošę...

Argi nėra laimingų žvaigždžių? Juk yra, tik ne visiems ir ne visada...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 07, 20:19)
Na ir vieną galiu papasakoti nelinksmą...

Aš tai įvardinčiau kaip elementarią savisaugą, nepasiduot tempiamai svetimų bernų.(neleist nusitemt draugės svetimiems)...
O išsitemt per nenoriu merginą minioje pažįstamų - yra ka veikt manyčiau,ir kogero ne taip paprasta. O tos, kurios pirmą kart matytas bernas paėmęs už rankytės nusiveda kur "nieks nemato-nieks negirdi" kogero pačios kaltos dėl vakaro pabaigos, kad ir kokia žiauri ji būtų...
Atsakyti
QUOTE(Diamond_ @ 2013 12 07, 23:56)
Aš tai įvardinčiau kaip elementarią savisaugą, nepasiduot tempiamai svetimų bernų.(neleist nusitemt draugės svetimiems)...
O išsitemt per nenoriu merginą minioje pažįstamų - yra ka veikt manyčiau,ir kogero ne taip paprasta. O tos, kurios pirmą kart matytas bernas paėmęs už rankytės nusiveda kur "nieks nemato-nieks negirdi" kogero pačios kaltos dėl vakaro pabaigos, kad ir kokia žiauri ji būtų...

Ne viskas taip paprasta. Bent jau aš buvau pripratusi prie dėmesio, ne kartą gatvėje prieidavo visokie iš matymo matyti ir nematyti (visgi nepažinsi viso miesto), taip pat susidraugaudavau su ištisom bernų chebrom prie upės ar dar kur nors. Ir iki tol visi elgėsi pagarbiai ir jei ką darydavo per prievartą, tai nebent nunešdavo į vandenį juokais įmesti.
O štai tie tada, nors ir kažkiek matyti, bet buvo jau negerus planus sugalvoję... Bet jei jie mielesni iš veidų ir netemptų, o kalbintų gražiai (kaip aną merginą), tai viskas ir man galėjo baigtis daug blogiau, nes kaip minėjau nesibaidžiau žmonių ir nuo vaikystės bendravau su berniukais, vėliau vaikinais.
Anos merginos atvejo tikrai nedetalizuosiu, bet pagal visus nerašytus "standartus", galima numanyti, jog ji nebuvo dėmesio lepinama, taip pat ji buvo ne visai vietinė, nežinojo, kurie bernai minkštesni, kurie ne. Taigi normalu, kad ji teigiamai atsakė ir ėjo pasivaikščioti, gal žmogus galvojo, kad rimtai kažkam patiko...
Atsakyti
QUOTE(Vendor @ 2013 12 07, 21:29)
o trumpas jungimasis neįvyktų? g.gif

As irgi apie tai pagalvojau,jei saldytuvas eme sildyt reiskia kazkas sugedo..o ir siluma buvo pakankama smile.gif
Atsakyti
As tai va ka laikau tikru atsitiktinumu,kuris buvo nulemtas ir nors tu ka..
Cia ne man nutiko,bet mano pusseserei.
Zodziu svente naujuosius metus ir dar pries 12 nusprende eit pasaudyt petardu. Isguzejo visi laukan ir viena petarda tiesiai i mano pussesere leke,o ji begdama nuo jos paslydo ir parkrito,ko pasekoje ta petarda virs jos praskriejo. Grizo visi atgal iki 12 dar buvo like,nuejo kai kurie parukyt i balkona,mano pussesere kartu. Ji stovejo prie pat balkono krasto ir buvo persisverus per balkona kazka ziurinejo,realiai net nezinau ka ji ten dare,ir tik atsisvere atgal tiesiai prie jos is apatinio balkano,tos kur rankose laikomos ilgos petardos pradejo saudyt,tai laiko klausimas ir jai tiesiai i veida budu visos susaudytos.. Zodziu antra karta visai netycia isvenge nelaimes,jau tiksint 12 visi dar karta isejo laukan isleist paskutines petardas , ir mano pussere laike rankoj ta ilga petarda kur kamuoliukais spalvotais saudo jei zinot,ir deja uz keliu akimirku ji susprogo jos rankoje ir nutrauke pirsta.. kaip toki dalyka paaiskint? as nezinau cia ar atsitiktinumas ar tiesiog lemtis,bet va kaip buna..ir turint omeny,kad visi tie ivykiai pusantros valandos begyje ivyko.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2013 12 08, 22:01)
As tai va ka laikau tikru atsitiktinumu,kuris buvo nulemtas ir nors tu ka..
Cia ne man nutiko,bet mano pusseserei.
Zodziu svente naujuosius metus ir dar pries 12 nusprende eit pasaudyt petardu. Isguzejo visi laukan ir viena petarda tiesiai i mano pussesere leke,o ji begdama nuo jos paslydo ir parkrito,ko pasekoje ta petarda virs jos praskriejo. Grizo visi atgal iki 12 dar buvo like,nuejo kai kurie parukyt i balkona,mano pussesere kartu. Ji stovejo prie pat balkono krasto ir buvo persisverus per balkona kazka ziurinejo,realiai net nezinau ka ji ten dare,ir tik atsisvere atgal tiesiai prie jos is apatinio balkano,tos kur rankose laikomos ilgos petardos pradejo saudyt,tai laiko klausimas ir jai tiesiai i veida budu visos susaudytos.. Zodziu antra karta visai netycia isvenge nelaimes,jau tiksint 12 visi dar karta isejo laukan isleist paskutines petardas , ir mano pussere laike rankoj ta ilga petarda kur kamuoliukais spalvotais saudo jei zinot,ir deja uz keliu akimirku ji susprogo jos rankoje ir nutrauke pirsta.. kaip toki dalyka paaiskint? as nezinau cia ar atsitiktinumas ar tiesiog lemtis,bet va kaip buna..ir turint omeny,kad visi tie ivykiai pusantros valandos begyje ivyko.

Visata nemėgsta kvailų, nedarančių išvadų... Jai 2 kartus grėsė pavojus dėl petardų, du kartus jį to vos išvengė ir trečią kartą vistiek tą pačią dieną ėjo link/prie jų doh.gif Ar dar galima kvailiau elgtis? Sorry, suprantu čia jūsų pusseserė, bet... Tai ir gavo...

Čia kaip mano pažįstama 70 kažkelių metų bobulka. Reiškias sėdi ir verkia, kad jai hemorojinis vėžys ar kažkas tokio. O ką reikia daryti, kad jo išvengti? Reikia judėti visų pirma, apsiplovinėti tą vietą reguliariai, mitybą susitvarkyti kas be ko. O ji ryja kaip ryjusi ir absoliučiai nejuda! Sėdi kaip lerpa paskutinė ir tik ryja, o dar ir virkauti pradėjo nuolat. Tai tik neseniai ėmėsi dažniau apsiplovinėti. Bet visata ją taip nubaudė, kad gražuolė nuo to apkerpėto užsisėdėjimo net nejautė, kad išsiplovusi galvą sėdi prie atviros orlaidės čia rudens pabaigoje doh.gif Nu tai kvaiša peršąlo žiauriai ir prie hemorojinių bėdų (vėžys dar nediagnozuotas, nes turėjo vykti tyrimams, o pateko į ligoninę dėl to galvos peršalimo) ir dabar negerėja jai ilgai, visa pertraukta nuo tos orlaidės, hemorojai dar niekaip neištirti. Žodžiu, nė kiek nenustebsiu, jei sužinosiu, kad pasimirė. Kas kaltas bus? Pati, nes pati savo noru eina link to grabo.
Atsakyti
Nežinau tikiu ar ne likimais, ženklais ar kieno nors planais g.gif

Išmeta mane iš mokyklos po 10 klasių (tada viso buvo 11) nes prisidirbau žiauriausiu būdu tais laikais- kaip mokyklos komjaunimo sekretorė. biggrin.gif
Šokių vadovas kažkaip susitaria, kad kita priimtų, gi vidurinę reikia pabaigti. Aišku, aš po padidinamuoju mokytoju stiklu, kad ir šitoje kokio bieso neiškrėsčiau, tai praktiškai visi mokytojai liepdavo sėstis man pirmuose suoluose. doh.gif Nu ir didelis jiems ačiū, nes viename iš jų susisėdėjome su dabartiniu vyru. Pirmo suolo varguoliai- taip mus vadino. rolleyes.gif

Ir šiaip, įsitikinau daugybę kartų, šmėstelėjo kokia mintis, tegul atrodo visai ne į temą tuo momentu, vadinasi reikia taip ir padaryti, kad vėliau nereikėtų ant savęs pykti- biesas biesas, buvo gi mintis galvon atėjusi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 08, 10:56)
Ne viskas taip paprasta. Bent jau aš buvau pripratusi prie dėmesio, ne kartą gatvėje prieidavo visokie iš matymo matyti ir nematyti (visgi nepažinsi viso miesto), taip pat susidraugaudavau su ištisom bernų chebrom prie upės ar dar kur nors. Ir iki tol visi elgėsi pagarbiai ir jei ką darydavo per prievartą, tai nebent nunešdavo į vandenį juokais įmesti.
O štai tie tada, nors ir kažkiek matyti, bet buvo jau negerus planus sugalvoję... Bet jei jie mielesni iš veidų ir netemptų, o kalbintų gražiai (kaip aną merginą), tai viskas ir man galėjo baigtis daug blogiau, nes kaip minėjau nesibaidžiau žmonių ir nuo vaikystės bendravau su berniukais, vėliau vaikinais.
Anos merginos atvejo tikrai nedetalizuosiu, bet pagal visus nerašytus "standartus", galima numanyti, jog ji nebuvo dėmesio lepinama, taip pat ji buvo ne visai vietinė, nežinojo, kurie bernai minkštesni, kurie ne. Taigi normalu, kad ji teigiamai atsakė ir ėjo pasivaikščioti, gal žmogus galvojo, kad rimtai kažkam patiko...

Nežinau, dėmesiu niekada nesiskundžiau,kartais jo netgi būdavo per daug, bet visada turėjau įjungtą savisaugą.
Jei keliauji tūsintis su panom į klubą, tai iš klubo ir išeidavom visos kartu, o jau su visokiom simpatijom susitikdavom kitą dieną, jokių afterių su nepažįstama kompanija nebūdavo.
Tiesa dauguma tūsų būdavo ne tik moteriškoj,bet mišrioj kompanijoj, o tada jau vyrukai, ir nesvarbu ar tai kažkurios antra pusė, ar tiesiog "draugeliai" prašefuodavo,kad dėmesio nebūtų per daug,ypač iš svetimų.
O tie reti atvejai, kai išlėkusios dviese su drauge gaudavom per daug neaiškaus dėmesio, dažniausiai baigdavosi apsaugos pakvietimu,kad paaiškintu potencialiam "veikėjui" kaip reikia bendraut su merginomis, jei toks veikėjas nesuprasdavo gražiu tonu "atsiknisk".
Tiesa tarp "draugių" buvo ir tokių, kurios norėdavo linksmesnių potyrių, bet tokiuose vakaruose aš nedalyvaudavau, nes man nieko nėra baisiau kai mergų tikslas būna "eikim į barą ar į parka nusikirst berną..."

Atsakyti
QUOTE(Diamond_ @ 2013 12 09, 00:25)
Nežinau, dėmesiu niekada nesiskundžiau,kartais jo netgi būdavo per daug, bet visada turėjau įjungtą savisaugą.
Jei keliauji tūsintis su panom į klubą, tai iš klubo ir išeidavom visos kartu, o jau su visokiom simpatijom susitikdavom kitą dieną, jokių afterių su nepažįstama kompanija nebūdavo.
Tiesa dauguma tūsų būdavo ne tik moteriškoj,bet mišrioj kompanijoj, o tada jau vyrukai, ir nesvarbu ar tai kažkurios antra pusė, ar tiesiog "draugeliai" prašefuodavo,kad dėmesio nebūtų per daug,ypač iš svetimų.
O tie reti atvejai, kai išlėkusios dviese su drauge gaudavom per daug neaiškaus dėmesio, dažniausiai baigdavosi apsaugos pakvietimu,kad paaiškintu potencialiam "veikėjui" kaip reikia bendraut su merginomis, jei toks veikėjas nesuprasdavo gražiu tonu "atsiknisk".
Tiesa tarp "draugių" buvo ir tokių, kurios norėdavo linksmesnių potyrių, bet tokiuose vakaruose aš nedalyvaudavau, nes man nieko nėra baisiau kai mergų tikslas būna "eikim į barą ar į parka nusikirst berną..."

Tai matot, gera turėti tą savisaugą, kai dėmesio daug ar net perdaug. Pas man buvo tas pats, o pas tą vargšę įtariu ne. Kiek merginų lekia su pirmu pasitaikiusiu, kuris pakalbina? Kitos gi net ir vyro nesirenka, pirmieji šokiai, pirmasis pakvietęs šokti ir viskas - tamposi kartu kelis mėnesius, vestuvės, vaikai. Ar visos tokios kaip mes išrankios? smile.gif
Geri klubai pas jus buvo, o pas mus laukinis miestas, pažintys ir pan. Tam tikros chebros neliečia ir gerbia, dar net saugo, jei tarkime lankai tam tikrą sporto klubą ir moki pinigus savininkui. Bet nebūtinai kažkuri iš tų chebrų bus kiekviename renginyje. O tarkim vieno garsaus mūsų baro apsauga įleisdavo ir nevarė tarkim vieno iš tų prievartautojų, kai jis anksčiau bare su antrankiais lakstė. Dar pamenu mano drauge domėjosi, teko nuo jo bėgioti iš kampo į kampą doh.gif Tai kaip tokiems nebus jūra iki kelių, kai daro ką nori?
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2013 12 08, 22:01)
kaip toki dalyka paaiskint?

Totaliu durnumu. Jei 2 kartus buvo siusti zenklai, kad gali buti blogai ir zmogus vis tiek trecia karta bando likima, tai kitaip nepavadinsi.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 09, 09:35)
Tai matot, gera turėti tą savisaugą, kai dėmesio daug ar net perdaug. Pas man buvo tas pats, o pas tą vargšę įtariu ne. Kiek merginų lekia su pirmu pasitaikiusiu, kuris pakalbina? Kitos gi net ir vyro nesirenka, pirmieji šokiai, pirmasis pakvietęs šokti ir viskas - tamposi kartu kelis mėnesius, vestuvės, vaikai. Ar visos tokios kaip mes išrankios? smile.gif
Geri klubai pas jus buvo, o pas mus laukinis miestas, pažintys ir pan. Tam tikros chebros neliečia ir gerbia, dar net saugo, jei tarkime lankai tam tikrą sporto klubą ir moki pinigus savininkui. Bet nebūtinai kažkuri iš tų chebrų bus kiekviename renginyje. O tarkim vieno garsaus mūsų baro apsauga įleisdavo ir nevarė tarkim vieno iš tų prievartautojų, kai jis anksčiau bare su antrankiais lakstė. Dar pamenu mano drauge domėjosi, teko nuo jo bėgioti iš kampo į kampą doh.gif Tai kaip tokiems nebus jūra iki kelių, kai daro ką nori?

Va būtent dėl tos priežasties,kad panos pačios lekia su pirmu piršteliu pamojusiu, man visiškai negaila tų moterų kurios poto verkia "pasinaudojo ir paliko " "nėščia ir viena su vaiku" "išprievartavo nes buvau girta neaiškioj kompanijoj ir nieko nepamenu" ir t.t. nepateisinu jokiais būdais vyrų, nei vienas sveiko proto žmogus neteisintų , tačiau visiškai negaila nei vienos, kuri pati prisiprašė tokio elgesio, kuri nemastė apie pasekmes ar savo saugumą. Jos pačios prisišaukia tokias situacijas.
Beabejo,būna ir išimčių, tačiau kalbam apie bendras tendencijas.

16metė, kuri su pasiskolintais dokumentais eina į klubą su sijonu,kuris nelabai ką dengia, duodasi per vakarą su visais iš eilės bernais, o ryte išsiblaivius supranta kad kažkuris pasinaudojo jos girtumu ir pasiguldė į lovą man nėra verta užuojautos..

Na kogero jūsų minėtos situacijos buvo 92-99m? aš kalbu apie 2006-2011m. tai bent jau kaune mano minėtu laikotarpiu betkokiam padoresniam klube ar pub'e visada šalia būdavo ir apsauga, kuri tikrai geranoriškai nusiteikus merginų atžvilgiu, jeigu reikėdavo kokį nors molį ar kompaniją padėt į vietą smile.gif
aišku aš nešneku apie tokias skyles kaip amerika pirty, siena, ar žemyn upe, kur susirenka atitinkama jūsų aprašyta publika. Na bet tokias susibūrimo vietas aplenkdavom lanku,ir dėl vietinės reikšmės publikos, o ir kartelė laisvalaikio praleidimui būdavo gerokai aukštensėsmile.gif

bet kokiu atveju, ir pries 15 metų ir dabar tendencijos tos pačios- visada reikia turret įjungtą savisaugos mygtuką.
Atsakyti
QUOTE(Diamond_ @ 2013 12 09, 12:41)
Na kogero jūsų minėtos situacijos buvo 92-99m? aš kalbu apie 2006-2011m. tai bent jau kaune mano minėtu laikotarpiu betkokiam padoresniam klube ar pub'e visada šalia būdavo ir apsauga, kuri tikrai geranoriškai nusiteikus merginų atžvilgiu, jeigu reikėdavo kokį nors molį ar kompaniją padėt į vietą smile.gif
aišku aš nešneku apie tokias skyles kaip amerika pirty, siena, ar žemyn upe, kur susirenka atitinkama jūsų aprašyta publika. Na bet tokias susibūrimo vietas aplenkdavom lanku,ir dėl vietinės reikšmės publikos, o ir kartelė laisvalaikio praleidimui būdavo gerokai aukštensėsmile.gif

bet kokiu atveju, ir pries 15 metų ir dabar tendencijos tos pačios- visada reikia turret įjungtą savisaugos mygtuką.

Apie 98 metai kažkur. Tai gerai, kai jums Kaune buvo pasirinkimas, ne visi miestai Kauno dydžio ir ne visi tą pasirinkimą suteikia mirksiukas.gif O jaunam žmogui hormonai rauna stogą, jei jis nėra kažkoks užduchintas moksliukas ar pan. ir šokiai pokiai vilioja.
Dėl rinkimosi, šiaip tai jo, galima kategoriškai varyti, kad pati durna, ko nesirenki, bet... ar visi jauni žmonės turi vienodą savivertę (o čia jau ir tėvų bei aplinkos kaltė dažnai), ar visi vienodai patrauklūs? Kai kurie džiaugiasi, kad kartą per 5 metus jiems kas nors šypteli, kai kurie negali kelio per dėmesį prasiskirti...
Atsakyti