Aš aišku to net nenujaučiau, nes viskas taip nekaltai tada atrodė. Tiesiog vienoje vietoje vakare vyko linksmybės, buvo daug žmonių, įvairaus amžiaus, o jie ten ir sukosi, nes netoliese yra nuošali vieta, kur nelabai kas mato ir nelabai kas girdi... Aš buvau su drauge. Kur buvę kur nebuvę keli iš jų priėjo ir taip tarsi draugiškai ėmė mane traukti už rankos kartu su savim, tipo einam kažkur, pasivaikščiosim, pabendrausim. Mane už rankos laikė draugė (tarsi kažką jausdama) ir visaip stengėsis nepaleisti, o aš irgi jos laikiausi. Plius nors aš ir nieko neįtariau, man tie bernai nepatiko, kad norėčiau bendrauti. Nors draugė manęs nepaleido, jie vis bandė taip neva gražiuoju ją atkabinti ir vis toliau mus traukėsi, jau buvome toliau nuo kitų žmonių. Staiga išdygo kažkokia moteris, gal kokių 45-50 metų amžiaus ir neva juokais, bet kartu ir piktokai bei tvirtai ėmė ant poros iš tų bernų rėkti: ką čia darot, paleiskit mergaites, staigiai paleidžiat, nes viską pasakysiu jūsų mamoms

Nors mes nieko neįtarėme su drauge, bet kažkoks vidinis balsas kuždėjo, kad reikia dingti, eiti greičiau namo, bet ne per tą kelią, kuris tiesiausias ir per kurį einam visada. Nėrėme per žmones atgal ir pasukome kitu keliu. Ten dar sutikom pažįstamų, kurioms irgi reikėjo pagalbos, nes tą vakarą bernai kažkokie išprotėję buvo

Ryte tėvai pasakoja: ar ne jūsų čia chebra didelė tik ieškojo?

Kažkaip dar ir tada nieko nesupratom, nu ieškojo, tai ieškojo, maža ką, gi gražios, populiarios mergos

Na o mokykloje sužinau... tą vakarą, vėlesnę valandą (kai aš jau buvau grįžusi namo), šalia tos vietos kur buvo susibūrimas ir kur sakiau yra nuošalių vietų netoli, išprievartauta pažįstama mergina, išniekinta baisiai... Tada ir supratau kas man būtų buvę, jei ne atkaklus draugės laikymas, jei ne ta moteris su savo atkakliu tonu, kad paskųs mamoms (ji turbūt žinojo kažką apie tos chebros darbelius...) ir jei ne ta mintis, kad reikia bėgti namo per kitur, ne per savo kelią.
O toji vargšė neišvengė atsitiktinumo, nes kaip suprantu, chebra grįžo ir susigavo pirmą pasitaikiusią. Kiek sužinojau, tai gudriai vienas iš jų tipo "pakabino", atseit patinki, na ir nusivedė atseit pabendraukim ramiai, pasivaikščiokim, kur dar n jų laukė pasiruošę...
Argi nėra laimingų žvaigždžių? Juk yra, tik ne visiems ir ne visada...