Įkraunama...
Įkraunama...

Atsitiktinumas

QUOTE(O.T. @ 2015 02 26, 15:42)
turėjau Berniuką,labai labai mylėjau,bet per jauną ir maištingą dūšią pasukom skirtingais keliais..dažnai apie jį galvodavau,blaškesi širdis daug metų..ir štai vieną vakarą sumasčiau pažiūreti filmą ir iššoko šalia reklamele su jo foto.įsitikinau ar ten tikrai jis biggrin.gif susikontaktavom..gavau daug atsakymų į kirbejusius klausymus.tam prireikė 12 metų..

kaip faina thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2015 02 26, 16:16)
Draugas mano gulejo ligonineje,ten susipazino su vienu jaunuoliu,tas apsikrete niezais kariuomeneje(kas irgi simta metu galejo neatsitikti),o draugui mano siaip dermatitas buvo paumejes.
biggrin.gif ,as nuejau aplankyti ,tiesiog pamaciau ji ir viskas,patiko tiesa sakant labai,na dar  jauna buvau,pamaciau ir bac ,bet ai gi ,nieko gi tokioje situacijoje nesitiki gi,pasimirso viskas,po gero pusmecio tas mano vaikinas,dzinsu kisenej rado jo numeri,dar pamenu toks nuskalbtas popieriukas,sove igalvajam paskambinti,ir susitare susitikti vienam bare,pakviete ir mane kartu,sauniai mes ten sedejom,ir kas keisciausia tam mano vaikinui pasidare bloga,tikrai keista,nes jis dalyvautojas toks geras buvo ir isvaziavo namo su taksu,o mes dviese pasilikom,tai siemet musu vyriausiai dvylika.

Super!
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2014 04 03, 16:41)
Dar pavyzdys, tarkim, žmogus įsigyja namą, jį visaip kaip puošia, tvarko, aplinką išpuoselėja, nes turi tam lėšų ir noro. Ima ir apvagia jį kažkas, išneša baldus, išlaužo medžius, dekoracijas, pritrypia kiemą. Tai pagal šią iškrypusią logiką, pats žmogus kaltas, kad jį apvogė, išniekino jo turtą, nes kam taip gražiai ir prabangiai susitvarkė ir demonstravosi dvimetrinės tvoros neužsitvėręs?

Pritariu, kad negali vyras liesti moters be jos leidimo, o prievartavimas išvis yra kažkas baisaus, ką tik dvasiniai monstrai daro.
Bet į pavyzdį su namu norėčiau atsakyti. Gerai, namas yra sutvarkytas, gražiais baldais, t.t... O durys praviros... Vagis pamatęs atviras duris ateina ir viską išsineša. Man tas pats yra situacija, kur moteris yra susitvarkiusi, graži, prisižiūrinti save, gražiais drabužiais, BET, pvz, girta ir savęs nebevaldanti. Arba be savisaugos jausmo, einanti su kiekvienu nepažįstamu, kur jis vedasi. Man tai grynų gryniausios praviros durys.
Aišku, sakysite, moteris nekalta, jeigu monstras ja pasinaudoja. Monstras ir taip jau yra monstras ir mes, moterys, žinome, kad jie egzistuoja ir kiekviename pavidale gali pasirodyti, taigi reikia būti budrioms ir protingoms, o ne praviromis durimis, įsileidžiančiomis visus ir dar palengvinančioms monstrams jų darbą. Taip, ir tai aš rašau kaip moteris, kuri labai užjaučia visas išprievartautas moteris, nes niekas to nenusipelnė. Bet faktas, kad apsisaugoti nuo to daugeliu atveju galima. O už savo apsaugą esame atsakingos tik mes pačios ir niekas daugiau.
Atsakyti