QUOTE(Modeen @ 2013 12 06, 17:31)
na o kaip skonis? rūgštesnis, saldesnis? sultingas, nelabai?
Matai, aš tau pasakysiu ar man skanu buvo, o ar bus tau skanu, aš nežinau. Tuo labiau, kad daigai (mano ir tavo) bus auginti skirtingomis sąlygomis, skirtingoj žemėj, prie skirtingos priežiūros ir agrotechnikos. Tai taip pat nuo to priklauso vaisių skonis.
Podsniežnik skanus pomidoras, įvardinčiau kaip tradicinį. Vaisiai nesmulkūs, normalaus dydžio, skonis su rūgštele, tvirtas, bet nekietas pomidoras, odelė netrūkinėja, vaisiai turi sulčių, bet tikrai neskysti. Tinka ir į salotas, ir sultims. Labai normalus pomidoras.
Visada reikia pačiai išbandyt norimą veislę augint ir nebūtinai daug daigų užsivaryt, nors vieną daigą pabandymui pasisėt, jei jau turi sėklų
