Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2013 12 12, 13:25)

Kažkoks puskvailis puslapis. Aprašymai iš koto verčiantys:

"Green Grape - sunkiai auga ir prastai dera."

"Chiquita - auga ir dera palyginti gerai, skonis blankus, o kai kurie augintojai jį apibūdina kaip nemalonų. Be to, vaisiai linkę sproginėti."

"Black Princ - tamsūs, kriaušės formos..."

Ir dar klaidina, rašo nesąmones doh.gif doh.gif doh.gif

Kuri iš jūsų trokšta įsigyti šitas veisles? bigsmile.gif

Atsakyti
man nepanašu, kad jie prekiautų sėklom g.gif Panašiau tiesiog į veislių aprašymą, kaip Tany kad darė.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 12 12, 15:32)
Kažkoks puskvailis puslapis. Aprašymai iš koto verčiantys:

"Green Grape - sunkiai auga ir prastai dera."

"Chiquita - auga ir dera palyginti gerai, skonis blankus, o kai kurie augintojai jį apibūdina kaip nemalonų. Be to, vaisiai linkę sproginėti."

"Black Princ - tamsūs, kriaušės formos..."

Ir dar klaidina, rašo nesąmones doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kuri iš jūsų trokšta įsigyti šitas veisles?  bigsmile.gif

Green grape turėjau,o visa kita tip top man,nes skonis skoniu,svarbu išvaizda įdomesnė,juk aš jų nevalgau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 11, 13:58)
gal foto turit  g.gif itariu jau reiks man ir situ blush2.gif  doh.gif  nors sakiau viskas,gana doh.gif

Aš auginau štai tokius, irgi širdelės formos. Tik tiek, kad jie vazoniniai-balkoniniai:)
Pomidorai VITA
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 12 12, 20:40)
Aš auginau štai tokius, irgi širdelės formos. Tik tiek, kad jie vazoniniai-balkoniniai:)
Pomidorai VITA

Sitie tai fainus, as visvien koki viena kita vazonini auginsiu bigsmile.gif O kaip derejo? Nors siaip auginau Vilmute, kaip gele, tarpkitko viena nuo praeito sezono dar tupi ant palanges, gaila buvo ismesti, apskabiau lapus, pradejo zydeti, dabar jau su pomidoriukais, laukiu, kol prinoks smile.gif
Atsakyti
Aš Bajają auginsiu,pasiteisino,augo vos ne kaip dievulis davė 5litrų kibiriuke,tarpais ir pavysdavo,o nuo rugsėjo pradžios nelaistoma buvo,prieš paskutinius šalčius nuskyniau
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 11, 14:58)
  nors sakiau viskas,gana doh.gif

Nu pezi beleką user posted image.Gana,mat sėklų ...prieš Naujus tongue.gif . Nors dėl tų maliukų,tai manęs nei kvadratiniai nesuviliotų,užteks ir vieno juodo vyšniuko...
QUOTE(zikas1970 @ 2013 12 12, 23:04)
Sitie tai fainus, as visvien koki viena kita vazonini auginsiu  bigsmile.gif

Ir ką su tokiom zuikio spirom daryt,a?Cielom ryt?Jau čia net maktelt nesigauna,kažin ar pataikytum prakąst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 12 12, 20:25)
svarbu išvaizda įdomesnė,juk aš jų nevalgau hihihi.gif

Baikininkė biggrin.gif va, žiūrėk kokį gražų pomidorą atitempiu wub.gif gal užsireikės dėl šiltnamio papuošimo, jei vistiek nevalgai.. smile.gif
http://heritagetomat...-tie-dye-heart/
Atsakyti
Paganiau akis ir aš

http://heritagetomat.../casadys-folly/
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 12 13, 07:59)
Baikininkė biggrin.gif va, žiūrėk kokį gražų pomidorą atitempiu wub.gif gal užsireikės dėl šiltnamio papuošimo, jei vistiek nevalgai.. smile.gif
http://heritagetomat...-tie-dye-heart/

wub.gif vaje , kiek nematytų pomidorų...o kokie gažūs visi wub.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 13 gruodžio 2013 - 08:37
QUOTE(diuni @ 2013 12 13, 08:35)
wub.gif vaje , kiek nematytų pomidorų...o kokie gažūs visi wub.gif  doh.gif

Žiūriu, čia jau nuo skonio ir derlingumo prie grožio pereinam, a? Na, aš dar tiek nedaaugau, kad grožiui auginčiau. Ir vazoninių esu "atsikandusi" - sezono vidury vazone žemės jau nerasta, skūra jų kieta, dar baltasparniai pasivaišinti užsimanė doh.gif Bet kiekvienam gi savo...aš dar su šiltnamiu neatsižaidžiau biggrin.gif

Ex, paskutinis kanalas iki tavęs jau užsikimšo
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 12 13, 08:58)
Žiūriu, čia jau nuo skonio ir derlingumo prie grožio pereinam, a? Na, aš dar tiek nedaaugau, kad grožiui auginčiau.

Taigi sako pasaulį išgelbės grožis hihihi.gif
Atsakyti