Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2013 12 13, 09:35)
wub.gif vaje , kiek nematytų pomidorų...o kokie gažūs visi wub.gif  doh.gif

Netgi yra Lithuanian, idomu tai kokie cia ir is kur jie atsirado g.gif
Atsakyti
Bet apie ta Lietuviuka, tai graziai parasyta, tokio ir as noreciau avo siltnamyje biggrin.gif
Kai kurios is cia esanciu veisliu yra ir Lietuvoje - pomidoras.eu. Sausi prades prekyba, tai gal dar kokiu naujienu tures. Auginau siemet kelias ju siulomas veisles - patiko, auginsiu ir vel.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 12, 09:32)
Na, kaip gi nerodo, jei yra visame gražume  mirksiukas.gif (tomato Berry reikia į paiešką rašyt).

Tačiau hibridas. Pvz., čia yra tik 7 sėklos už 3,69 svarus.

kazka ne taip ivedinejau blush2.gif ACIUKSNA TAIP,KAINA KANDZIOJAS g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 12 13, 02:21)
ko...

Ir ką su  tokiom zuikio spirom daryt,a?Cielom ryt?Jau čia net maktelt nesigauna,kažin ar pataikytum prakąst  g.gif

As ne del ryjimo auginau biggrin.gif Vietoj gelytes, vonios kambary pas mane auga, smagu gi ir dabar toki maliuka nusiraskyti smile.gif O vasara derejo kaip pasiute, viena i zeme lauke buvau ikasus,tai vieno nuraskymo uztekdavo i graikiskas salotas imaisyti thumbup.gif Pvz., pas mane vilma, tai ne tokie visai jau myzerni ir buvo, prakasti tikrai pataikydavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 12 13, 11:23)
As ne del ryjimo auginau  biggrin.gif Vietoj gelytes, vonios kambary pas mane auga, smagu gi ir dabar toki maliuka nusiraskyti  smile.gif O vasara derejo kaip pasiute, viena i zeme lauke buvau ikasus,tai vieno nuraskymo uztekdavo i graikiskas salotas imaisyti  thumbup.gif Pvz., pas mane vilma, tai ne tokie visai jau myzerni ir buvo,  prakasti tikrai pataikydavau  biggrin.gif

CIA JAU NUO BURNOS DYDZIO PRIKLAUSO tongue.gif SUGEBEDAVAU IR CERISE PERKAST bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 12 13, 09:58)
Žiūriu, čia jau nuo skonio ir derlingumo prie grožio pereinam, a? Na, aš dar tiek nedaaugau, kad grožiui auginčiau.

Ex, paskutinis kanalas iki tavęs jau užsikimšo

Ot būtinai, kad pomidoras būtų striošnas kaip krokodilas, tada jau reiškia galima augint ir valgyt.. Taigi ir gražūs pomidorai valgomi, nebūtina juos į vazą merkt smile.gif

Jau išmėžiau ir iškvėpinau visus kanalus user posted image prašom užeit, tik nusiaukit kaliošus..

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 13, 11:44)
CIA JAU NUO BURNOS DYDZIO PRIKLAUSO tongue.gif SUGEBEDAVAU IR CERISE PERKAST bigsmile.gif

Priklauso ne nuo burnos dydžio, o nuo dantų skaičiaus burnoje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 13 gruodžio 2013 - 13:27
drinks_cheers.gif wub.gif gražūs vaisiai man irgi pliusas...smagu kai toks gražuolis sunoksta , ir kitiems negėda parodyt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 12 12, 22:04)
Sitie tai fainus, as visvien koki viena kita vazonini auginsiu  bigsmile.gif O kaip derejo? Nors siaip auginau Vilmute, kaip gele, tarpkitko viena nuo praeito sezono dar tupi ant palanges, gaila buvo ismesti, apskabiau lapus, pradejo zydeti, dabar jau su pomidoriukais, laukiu, kol prinoks  smile.gif

Derėjo neblogai, nemažai buvo pomidoriukų, bet tikėjausi kažko įspūdingesnio (skonio prasme ) iš jų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 12 13, 10:01)
Taigi sako pasaulį išgelbės grožis hihihi.gif

Ale tai žinok,kada čia mum visom susirinkt ir kur...kad spėt išgelbėt tą pasaulį g.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2013 12 13, 11:23)
As ne del ryjimo auginau  biggrin.gif Vietoj gelytes

Pvz., pas mane vilma, tai ne tokie visai jau myzerni ir buvo, 

Aha,vietoj gėlytės ,ne ryjimui... O tai kam į salotas tada?Tegul auga sau,džiugina per žiemą dūšią?Ui, tas vartotojiškas požiūris-gėlę ir tą suryt reikia doh.gif
Vilma bent pas mani tai net nelabai balkoninės vazoninės užaugo kelis metus balkone g.gif O šiltnamin įkišus,tai visai spjovė ant normalaus savo ūgio.
QUOTE(Ex @ 2013 12 13, 14:27)
Ot būtinai, kad pomidoras būtų striošnas kaip krokodilas, tada jau reiškia galima augint ir valgyt..

Priklauso ne nuo burnos dydžio, o nuo dantų skaičiaus burnoje..

Man pvz.labiau patinka pomidorai gražūs ax.gif Be jokių sukietėjusių užpakaliuose tatuiruočių,kurias išpjaustyt reikia,kalabašistinių išsigimimų ir t.t.,bet...pageidautinas svoris nuo 70 iki 270 g.Ir daug-tada gražu ax.gif Kiti pažaidimui,vaikam ir koncervavimui.Nu ,dar toks spalvinis faktorius svarbus...

Taigi,burna mano normali,apžioju strandarto ribose,dantų turiu visus pomidorams sukramtyt-nu yra ir padielkių,ne tik savų,pieninių blush2.gif Protinius jau peraugau. .Nors pagal prieš kelis metus odontologų atliktų darbų kainas,turiu dantų kaip ryklys-dvi eiles mažiausiai. Polikarbonatinių šiltnamių vertės šypsena...

Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 13, 10:14)
Netgi yra Lithuanian, idomu tai kokie cia ir is kur jie atsirado g.gif

Lithuanian pomidoras ne tokia didelė naujiena užjūrio puslapiuose. Tomatofest puslapyje jau senokai tokio pomidoro sėklos pardavinėjamos
http://store.tomatof..._p/tf-0293e.htm

QUOTE(adija5 @ 2013 12 14, 06:22)
Man pvz.labiau patinka pomidorai gražūs  ax.gif Be jokių sukietėjusių užpakaliuose tatuiruočių,kurias išpjaustyt reikia,kalabašistinių išsigimimų ir t.t.,bet...pageidautinas svoris nuo 70 iki 270 g.Ir daug-tada gražu  ax.gif Kiti pažaidimui,vaikam ir koncervavimui.Nu ,dar toks spalvinis faktorius svarbus...

Sukietėjimus, tatuiruotes ir užtrauktukus užpakaliuose turi tie patys gražuoliai pomidorai nehibridai biggrin.gif Visa laimė, kad ne visos veislės, o tik kai kurios ir ne taip dažnai. Ypač savo neestetiškus užpakalius mėgsta demonstruoti truputį paplokščios formos pomidorai. Tarp apvalios formos, pailgų ar jaučiaširdžių to nepastebėjau.
Jei neapsimeluosiu, berods, šiais metais neturėjau nei vieno iškrypėliško pomidoro vaisiaus. Gal koks klišas ir pasitaikė, bet ypač bjauraus nebuvo. Net nežinau nuo ko priklauso ar bus gražus vaisius, ar negražus.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 12 13, 09:58)
Na, aš dar tiek nedaaugau, kad grožiui auginčiau.

Dar kartą sugrįžau prie tavo posto. Pagalvojau ir prisiminiau, kad vėl meluoji.. O argi neaugini gražių pomidorų? Kiek pamenu auginai ir auginsi raudoną dryžuotą gražuolį Fejerverk'ą, geltonus, avietinius, juodus pomidorus, gal kokį ir žalią.. Gražus ir vyšniukas Cerise. Taip sakant, šiltnamis puošnus ir spalvotas.
Berods, nepastebėjai, kad su visom pomidorienėm žygiuoji koja kojon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 12 14, 09:01)
Dar kartą sugrįžau prie tavo posto. Pagalvojau ir prisiminiau, kad vėl meluoji.. O argi neaugini gražių pomidorų? Kiek pamenu auginai ir auginsi raudoną dryžuotą gražuolį Fejerverk'ą, geltonus, avietinius, juodus pomidorus, gal kokį ir žalią.. Gražus ir vyšniukas Cerise. Taip sakant, šiltnamis puošnus ir spalvotas.
Berods, nepastebėjai, kad su visom pomidorienėm žygiuoji koja kojon smile.gif

Čia skant ne ji kalta,aplinka kalta hihihi.gif
Atsakyti