Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Avijacija @ 2013 12 18, 11:28)
aš irgi už tai kad jie nžinotų. Nes kai valgyt reikia - tai kemša laimingi. Va šiandien jau užsakymą padariau iš sodui.lt. Pomidorų ėmiau tik 3 rūšis :

Pomidorai AUREA F1 , Tomimaru Muchoo F1 ir Bolzano F1

Turėjus iki šiol tik Aurea. Uriburi jau neėmiau. Dar visokių kitokių sėklų užsakiau. Supakuosiu ir padovanosiu smile.gif turiu voką su užrašu - Dovana kuri užauga  bigsmile.gif  šiais laikais geros sėklos brangios, tai manau visai gera dovana. Tiesą pasakius net aš džiaugčiausi tokia dovanėle  biggrin.gif

Jei atvirai,manasis net nesidomi tokiais reikaliukais,jis domisi tik galutiniu rezultatu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saunuole drinks_cheers.gif As irgi taip pasielgciau, bet is manes laukia daigu ,o ju dar kolkas neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 18, 11:32)
Jei atvirai,manasis net nesidomi tokiais reikaliukais,jis domisi tik galutiniu rezultatu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tiesą pasakius tai ir maniškis nesidomi. Galų gale pati pinigėlius užsidirbu ir susidėlioju kaip juos išleist. O juk išleidžiu tai tokiems dalykams kuriuos naudoja visa šeimyna. Nelekiu po soliariumus, o auginu augaliukus smile.gif nors kainos viso šio reikalo tikrai nemažos. Jau nekalbu apie gėles........ bet juk jos irgi namus puošia biggrin.gif aš tai jau laukiu kada sėsiu čiliukus... paprikutes, baklažanus na ir pagaliau pomidorus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2013 12 17, 15:10)
man Rally irgi labai patiko, ir neblogo skonio ir labai derlingas, nuo svorio net kuolai lūžo...
būtinai sodinsiu

Labai panašūs į Rally yra Logistica, susodintos tos abi veislės buvo šalia viena kitos, tai nėjo atskirti kur kurie. Kitąmet būtinai auginsiu abidvi veisles, šitie perspjovė visus kitus augintus hibridus.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 12 18, 11:38)
tiesą pasakius tai ir maniškis nesidomi. Galų gale pati pinigėlius užsidirbu ir susidėlioju kaip juos išleist. O juk išleidžiu tai tokiems dalykams kuriuos naudoja visa šeimyna. Nelekiu po soliariumus, o auginu augaliukus smile.gif nors kainos viso šio reikalo tikrai nemažos. Jau nekalbu apie gėles........ bet juk jos irgi namus puošia  biggrin.gif  aš tai jau laukiu kada sėsiu čiliukus... paprikutes, baklažanus na ir pagaliau pomidorus smile.gif

ax.gif o , tikrai , jau prekiauti pradėjo Jūsų sodai sėklomis...prisisakiau ir aš ką tik..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 12 18, 12:45)
ax.gif o , tikrai , jau prekiauti pradėjo Jūsų sodai sėklomis...prisisakiau ir aš ką tik..... doh.gif

aš tai irgi pagalvojau kad nebus tų pinigų daugiau po švenčių, tai užsisakiau dabar lotuliukas.gif o dar kitas sėklikes ir padovanosiu. Tikiuosi gaut iki švenčių unsure.gif
Atsakyti
blush2.gif o daug prisisakei...aš vietoj planuotų aurėjos , bolzano ir carambos , na ir to tomimaru , dar paėmiau lemon boy , torero , matias , magnus ir listel...bet tik po 5 sėklas visų...dar morkų , žirnių, brokolių , cukinijų , salotų... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ne pomikų aš ėmiau tik tris rūšis. Na o tada jau baklažanai, brokoliai, žirniai, paprikos ir kiti dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 17, 09:41)
Labas rytelis,oras lauke syryt gaivus lyg  pavasari.As pernai gruodzio 12 sejau pomidorus  lotuliukas.gif Zinoma tik kelis,betaliuksus ir Vilma,balandzio pabaigoj skyniau derliu  lotuliukas.gif .Pirmieji pradejo nokti betaliuksai,nors as kazkaip tikejau , kad vilma,nes jie mazesni ,vazoniniai,bet ne.Siemet nesesiu , nes tingiu terliotis,o kazkaip ir nera to potraukio dar,nes dar turiu 8 mazus pomidoriukus  lotuliukas.gif ,sirpinu.Siaip kas turi mazu vaikeliu ,gali pabandyt,labai patinka jiems  lotuliukas.gif anksti nusiskint ,,maku,, : drinks_cheers.gif

As symet sakiau irgi anksti nesodinsiu, bet dabar pradejau kitaip galvoti, visdelto vilmuka noreciau paseti ax.gif Pernai sejau vasario pradzioj, tai geguzes men. jau valgiau. Dar ir dabar baigia 6 pomidoriukai prisirpti. Vis gaila mesti lauk. Netresiau visai, vis pamirsdavau, ir tai derejo normaliai. O kai jus sejat taip anksti, kaip su apsvietimu, ar koki papildoma naudojat? O kodel butent betalux? del to kad ankstyvi? Niezti man rankos, su vilma viskas aisku, bet va mastau, gal koki zemaugi i pasiseti, pabandymui g.gif
Atsakyti
rolleyes.gif unsure.gif o aš nusivyliau colibriais...neskanūs su agurkais konservuoti. Kažkokia įdomi jų mėsos struktūra užkonservuotų ir oda tikrai stora ir kieta...nėr skanūs.Jaučiu nesodinsiu kitąmet , dar Džiuljetos neparagavau , gal ta skanesnė...pernai tai Kmicai tikrai buvo skanūs su agurkais užkonservuoti...gal tų reiks atsiprašyt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 12 19, 13:01)
As symet sakiau irgi anksti nesodinsiu, bet dabar pradejau kitaip galvoti, visdelto vilmuka noreciau paseti  ax.gif Pernai sejau vasario pradzioj, tai geguzes men. jau valgiau. Dar ir dabar baigia 6 pomidoriukai prisirpti. Vis gaila mesti lauk. Netresiau visai, vis pamirsdavau, ir tai derejo normaliai. O kai jus sejat taip anksti, kaip su apsvietimu, ar koki papildoma naudojat? O kodel butent betalux? del to kad ankstyvi? Niezti man rankos, su vilma viskas aisku, bet va mastau, gal koki zemaugi i pasiseti, pabandymui  g.gif

Betaliux sejau nes jie ankstyviausi is visu mano turimu veisliu,taip pat zemaugiai ir neisstypsta,o apsvietimo jokio papildomo niekada nenaudoju (gaila elektros lotuliukas.gif ) Oir nereikia ,pakanka laikyti ant palanges,zinoma galima prisirpint ir ansciau,kovo menesi as jau nukeliau toliau nuo palanges,nes saules reikia pagrindines sejos pomidorams.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 19, 17:40)
Betaliux sejau nes jie ankstyviausi is visu mano turimu veisliu,taip pat zemaugiai ir neisstypsta,o apsvietimo jokio papildomo niekada nenaudoju (gaila elektros  lotuliukas.gif ) Oir nereikia ,pakanka laikyti ant palanges,zinoma galima prisirpint ir ansciau,kovo menesi as jau nukeliau toliau nuo palanges,nes saules reikia pagrindines sejos pomidorams.

Supratau, tad bandysiu ir as, gal net savaitgali g.gif , jei noro dar bus. kazi, kaip su menuliu dabar g.gif biggrin.gif Svarbiausia, kad be apsvietimo uzaugo, jei reiketu po lempom kisti, tikrai nesiterliociau
Atsakyti