Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Amapatria, as irgi turejau, pirkta uzpernai LT
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2013 12 22, 13:49)
užklausiau ,bet tik dabar galėjau žvilgtelti,vienas klausimėlis-kur pirkai šias sėklas?

e-seklose mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, ka... laikas pamazu pargryzt i ligonine biggrin.gif permeciau kelis paskutinius puslapius- palatos kaimynes nepasikeite nuo pernai/uzpernai= ligones tos pacios guli . matyt karta apsirgus pomidorlige - jau tik grabas isgydys.
man siemet tik geltonu reikia- raudonu sastato jau neplesiu schmoll.gif
nezinau kaip cia filtra man uzsidet, kad praleistu tik geltona spalva g.gif
taigi- jei kas ka skanaus auginot geltono- gal pavadinima pasufleruosit? papildomi reikalavimai: aukstaugis, ankstyvas arba vidutinio ankstyvumo. vaisiai vidutinio didumo, forma dzin biggrin.gif , skura nestora, daiugiau saldus nei rugstus, mesingi nei sultingi.
va biggrin.gif
Atsakyti
Mane ir paskutine savaite daznai jau aplanko mintys apie nauja seja smile.gif Jau norisi vel rankas i zeme sukisti. O kai tokie orai, nors laukus ark, tai nenuostabu,kad kaledoms dar neatejus, jau seti kazka norisi biggrin.gif Bet ramiai islauksiu. Tik va jau seklu nauju nebesinori, nes pilna deze visokiu, po pernai epidemijos. Va, dar is musu vienos pomidorienes sulauksiu seklu ir sedesiu visai visai rami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 22, 18:12)
Amapatria, as irgi turejau, pirkta uzpernai LT

o kaip tau jie patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 12 23, 09:18)
o kaip tau jie patiko ax.gif

jei tinka mano nuomone ,tai thumbup.gif jie mirksiukas.gif draugei daviau kelis daigus,ji augino lauke,tai sake,kad patys paciausi thumbup.gif lauke ,kai auga,tiek daug pazastu neleidzia,o siltnamy pas man ,kaip rasiau,jau rugpjuti truko kantrybe juos skabyt blush2.gif bet pomidoru ant ju buvo laaaaabai daug bigsmile.gif jei ne skoniu ir 'egzotikos' paieskos ,tai butu viena is dvieju auginamu veisliu mano siltnamyje wub.gif pirma vieta vis delto atiduodu savo dryziukui,kurio pavadinimo taip ir nepamenu doh.gif mamces,parasykit gi del 'seemnemmail'o estu lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 gruodžio 2013 - 08:59
QUOTE(vobla @ 2013 12 22, 19:45)
Nu, ka... laikas  pamazu pargryzt i ligonine biggrin.gif  permeciau kelis paskutinius puslapius- palatos kaimynes nepasikeite nuo pernai/uzpernai= ligones tos pacios guli . matyt karta apsirgus pomidorlige - jau tik grabas isgydys.
man siemet tik geltonu reikia- raudonu sastato jau neplesiu schmoll.gif
nezinau kaip cia filtra man uzsidet, kad praleistu tik geltona spalva g.gif
taigi- jei kas ka skanaus auginot geltono- gal pavadinima pasufleruosit? papildomi reikalavimai: aukstaugis, ankstyvas arba vidutinio ankstyvumo.  vaisiai vidutinio didumo, forma dzin biggrin.gif , skura nestora, daiugiau saldus nei rugstus, mesingi nei sultingi.
va biggrin.gif

Siemet man patiko Goldene Konigin vidutinio ankstyvumo,auksti ,geltoni,apvalus ,didzio vidutinio,vaisiai visi kaip nulieti lotuliukas.gif vienodo dydzio ir bent man tai labai skanus
As buvau sejusi vasario gale,tai birzeli jau sirpo.Dar man patinka beorange,bet jie jau stambesniais vaisiais,,ananasas irgi stambus vaisiai,,dar gigant limonij sie irgi stambus,zloty Ozarowski - vidutinio dydzio,,Tumling Tom Yellow -svyrantys geltoni vazoniniai,va tiek auginau pernai geltoniuku,nors dar 3 rusiu neparasiau.Geltoni pas mus megstami , tai nepasyksciu lotuliukas.gif ju paseti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 23 gruodžio 2013 - 10:30
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 23, 08:57)
doh.gif mamces,parasykit gi del 'seemnemmail'o estu lens.gif

Вы можете оплатить заказанный товар прямым банковским перечислением на наш счёт в Swedbank.

Ir pačioj apačioj:

СпосYобы доставки и оплаты для заказчиков из других стран-

1- Eesti Post (air mail)
* Предоплата прямым банковским перечислением, или PayPal
* Получаете на своей почте
* Стоимость почтовых расходов -

до 500г. - 7.- EUR
от 500г. и до 1000г. - 11.- EUR
от 1000г. и до 2000г. - 15.- EUR
от 2000г. - от 15,- EUR и зависит от страны и веса посылки.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 23, 11:33)
Вы можете оплатить заказанный товар прямым банковским перечислением на наш счёт в Swedbank.

Ir pačioj apačioj

tai cia paprasciausia pavedima padaryt ir psio g.gif nes man durnai ir dar ligonei nelabai daeina rolleyes.gif turbut vaistu pasalinis poveikis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 23, 11:21)
Siemet man patiko Goldene Konigin vidutinio ankstyvumo,auksti ,geltoni,apvalus ,didzio vidutinio,vaisiai visi kaip nulieti  lotuliukas.gif 

Situs siemet auginau- nesuzavejo. Neblogi, bet buna buna israiskingesio skonio. o ir derejo jie pas mane vidutinskai, tai siemet tikrai nesesiu.
dar is geltonu auginau Zirafa- niekam nerekomenduoju. nepaprasto derlingumo, tiesiog neitiketino, bet visiskai nevalgomi . sausi kaip kempine, skonis kaip zalio. nokinau , kol seklos viduj sudygo, bet skonis nesikeite. tokiu nevalgomu dar nebuvau auginus...
Dar Citrina. situs gel vel sesiu( jei rasiu seklu, nes per ketverius metus pokiuka isbaigiau), nors kasmet del polinkio sirgti noriu atsizadeti, bet kazkaip pastebejau, kad net ligos nesutrukdo sulaukti gausaus derliaus g.gif tik jie jau tokie velyvesni- i antra vasaros puse.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 23, 10:47)
tai cia paprasciausia pavedima padaryt ir psio g.gif nes man durnai ir dar ligonei nelabai daeina rolleyes.gif turbut vaistu pasalinis poveikis bigsmile.gif

Aha wink.gif

Sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 23, 12:43)
Aha wink.gif

Sveik greičiau  4u.gif

aciu,Gaudvilyt,nuemei galvos skausma clap.gif tai galvojau,teks tarpininkes ieskotis doh.gif sveikt nesiruosiu,gavoju ,kad jau si liga letine tampa,o jos ,kaip zinia beveik neisgydomos tongue.gif matos pagal palatos nariu skaiciu bigsmile.gif
Atsakyti