Amapatria, as irgi turejau, pirkta uzpernai LT
QUOTE(Amapatria @ 2013 12 22, 13:49)
užklausiau ,bet tik dabar galėjau žvilgtelti,vienas klausimėlis-kur pirkai šias sėklas?
e-seklose

Nu, ka... laikas pamazu pargryzt i ligonine
permeciau kelis paskutinius puslapius- palatos kaimynes nepasikeite nuo pernai/uzpernai= ligones tos pacios guli . matyt karta apsirgus pomidorlige - jau tik grabas isgydys.
man siemet tik geltonu reikia- raudonu sastato jau neplesiu
nezinau kaip cia filtra man uzsidet, kad praleistu tik geltona spalva
taigi- jei kas ka skanaus auginot geltono- gal pavadinima pasufleruosit? papildomi reikalavimai: aukstaugis, ankstyvas arba vidutinio ankstyvumo. vaisiai vidutinio didumo, forma dzin
, skura nestora, daiugiau saldus nei rugstus, mesingi nei sultingi.
va

taigi- jei kas ka skanaus auginot geltono- gal pavadinima pasufleruosit? papildomi reikalavimai: aukstaugis, ankstyvas arba vidutinio ankstyvumo. vaisiai vidutinio didumo, forma dzin

va

Mane ir paskutine savaite daznai jau aplanko mintys apie nauja seja
Jau norisi vel rankas i zeme sukisti. O kai tokie orai, nors laukus ark, tai nenuostabu,kad kaledoms dar neatejus, jau seti kazka norisi
Bet ramiai islauksiu. Tik va jau seklu nauju nebesinori, nes pilna deze visokiu, po pernai epidemijos. Va, dar is musu vienos pomidorienes sulauksiu seklu ir sedesiu visai visai rami

QUOTE(Venta9 @ 2013 12 22, 18:12)
Amapatria, as irgi turejau, pirkta uzpernai LT
o kaip tau jie patiko

QUOTE(diuni @ 2013 12 23, 09:18)
jei tinka mano nuomone ,tai

QUOTE(vobla @ 2013 12 22, 19:45)
Nu, ka... laikas pamazu pargryzt i ligonine
permeciau kelis paskutinius puslapius- palatos kaimynes nepasikeite nuo pernai/uzpernai= ligones tos pacios guli . matyt karta apsirgus pomidorlige - jau tik grabas isgydys.
, skura nestora, daiugiau saldus nei rugstus, mesingi nei sultingi.
va

va

Siemet man patiko Goldene Konigin vidutinio ankstyvumo,auksti ,geltoni,apvalus ,didzio vidutinio,vaisiai visi kaip nulieti

As buvau sejusi vasario gale,tai birzeli jau sirpo.Dar man patinka beorange,bet jie jau stambesniais vaisiais,,ananasas irgi stambus vaisiai,,dar gigant limonij sie irgi stambus,zloty Ozarowski - vidutinio dydzio,,Tumling Tom Yellow -svyrantys geltoni vazoniniai,va tiek auginau pernai geltoniuku,nors dar 3 rusiu neparasiau.Geltoni pas mus megstami , tai nepasyksciu

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 23, 08:57)
Вы можете оплатить заказанный товар прямым банковским перечислением на наш счёт в Swedbank.
Ir pačioj apačioj:
СпосYобы доставки и оплаты для заказчиков из других стран-
1- Eesti Post (air mail)
* Предоплата прямым банковским перечислением, или PayPal
* Получаете на своей почте
* Стоимость почтовых расходов -
до 500г. - 7.- EUR
от 500г. и до 1000г. - 11.- EUR
от 1000г. и до 2000г. - 15.- EUR
от 2000г. - от 15,- EUR и зависит от страны и веса посылки.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 23, 11:33)
Вы можете оплатить заказанный товар прямым банковским перечислением на наш счёт в Swedbank.
Ir pačioj apačioj
Ir pačioj apačioj
tai cia paprasciausia pavedima padaryt ir psio

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 23, 11:21)
Siemet man patiko Goldene Konigin vidutinio ankstyvumo,auksti ,geltoni,apvalus ,didzio vidutinio,vaisiai visi kaip nulieti

Situs siemet auginau- nesuzavejo. Neblogi, bet buna buna israiskingesio skonio. o ir derejo jie pas mane vidutinskai, tai siemet tikrai nesesiu.
dar is geltonu auginau Zirafa- niekam nerekomenduoju. nepaprasto derlingumo, tiesiog neitiketino, bet visiskai nevalgomi . sausi kaip kempine, skonis kaip zalio. nokinau , kol seklos viduj sudygo, bet skonis nesikeite. tokiu nevalgomu dar nebuvau auginus...
Dar Citrina. situs gel vel sesiu( jei rasiu seklu, nes per ketverius metus pokiuka isbaigiau), nors kasmet del polinkio sirgti noriu atsizadeti, bet kazkaip pastebejau, kad net ligos nesutrukdo sulaukti gausaus derliaus

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 23, 10:47)
tai cia paprasciausia pavedima padaryt ir psio
nes man durnai ir dar ligonei nelabai daeina
turbut vaistu pasalinis poveikis 

Aha

Sveik greičiau

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 23, 12:43)
aciu,Gaudvilyt,nuemei galvos skausma