Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

SU ARTĖJANČIOMIS MIELOSIOS PALATININKĖS!
LAIMĖS, SVEIKATĖLĖS, DERLINGŲ METŲ!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 12 23, 09:18)
o kaip tau jie patiko ax.gif

As neauginau, tik pasejau ir daigus draugei atidaviau, net neparagavau, nes ji bais ispeike, kad sausi kieti mazuliukai isvis nevalgomi, tai ir neprasiau paragaut. Man rodos jie skirti dziovinimui. Kadangi daug vietos uzima tai nesidinau ir siemet nesesiu turbut del tos pacois priezasties.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 23, 15:07)
As neauginau, tik pasejau ir daigus draugei atidaviau, net neparagavau, nes ji bais ispeike, kad sausi kieti mazuliukai isvis nevalgomi, tai ir neprasiau paragaut. Man rodos jie skirti dziovinimui. Kadangi daug vietos uzima  tai nesidinau ir siemet nesesiu turbut del tos pacois priezasties.

g.gif ax.gif šiaip tai jo , jie džiovinimui skirti...na , vienžo , nežinau , turbūt jie man netilps kitąmet g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 12 22, 19:45)
Nu, ka... laikas  pamazu pargryzt i ligonine biggrin.gif  permeciau kelis paskutinius puslapius- palatos kaimynes nepasikeite nuo pernai/uzpernai= ligones tos pacios guli . matyt karta apsirgus pomidorlige - jau tik grabas isgydys.
man siemet tik geltonu reikia- raudonu sastato jau neplesiu schmoll.gif
nezinau kaip cia filtra man uzsidet, kad praleistu tik geltona spalva g.gif
taigi- jei kas ka skanaus auginot geltono- gal pavadinima pasufleruosit? papildomi reikalavimai: aukstaugis, ankstyvas arba vidutinio ankstyvumo.  vaisiai vidutinio didumo, forma dzin biggrin.gif , skura nestora, daiugiau saldus nei rugstus, mesingi nei sultingi.
va biggrin.gif

As auginau nemazai geltonu, nes man jie patys skaniausi. Medovo sacharnyj labai skanus, Zlato labai skamus, Oranzevyj gigant irgi geri, dar persikiniai , persimonai ir dar tokie kur vakavimui tinka pailgi, daug auginu, daugiau nei puse siltnamio.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 12 23, 15:08)
g.gif  ax.gif šiaip tai jo , jie džiovinimui skirti...na , vienžo , nežinau , turbūt jie man netilps kitąmet g.gif

kiekvienam pagal poreikius bigsmile.gif nebuvo jie sausi,i salotas patys tie ,nes nevandeniavo wub.gif o vieni,tai skaniausi mum juodukai-black russian,black cherry...pastarieji ir cerise buvo vaiku daugiausiai raskomi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 23, 15:13)
As auginau nemazai geltonu, nes man jie patys skaniausi.  Medovo sacharnyj labai skanus, Zlato labai skamus, Oranzevyj gigant irgi geri, dar persikiniai , persimonai ir dar tokie kur vakavimui tinka pailgi, daug auginu, daugiau nei puse siltnamio.

auginau tik 2veisles geltonu,o siemet gavau dovanu +4,2 is forumietes ir du neziniukus ,paragavau -patiko.tiesa,dar turguj pirkau pomidoru-laaabai jie man patiko,tik bijau ,kad hibridai nebutu,nes pardavejai nezinojo ju kilmes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 gruodžio 2013 - 14:59
Nemanau, kad turguje pardavinetu hibridinius daigus, seklos ju gi labai brangios, ar apsimoka jiems ?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 23, 17:12)
Nemanau, kad turguje pardavinetu hibridinius daigus, seklos ju gi labai brangios, ar apsimoka jiems ?

man teko girdeti is turgaus pardaveju,jie 3 metus seja hibridinius nusiimdami patys seklas,,
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 23, 15:13)
As auginau nemazai geltonu, nes man jie patys skaniausi.  Medovo sacharnyj labai skanus, Zlato labai skamus, Oranzevyj gigant irgi geri, dar persikiniai , persimonai ir dar tokie kur vakavimui tinka pailgi, daug auginu, daugiau nei puse siltnamio.

ÓOO, dekui 4u.gif Po svenciu begsiu googlint kas per padarai ir gal musuose parsiduoda... smile.gif
dar pamislijau, kad vekavimui man visgi geriausiai sueina raudoni- kazkaip labiausiai aki spalva stiklaikyje traukia. vadinas geltonieji turi buti salotiniai- pjaustymui vasara i salotas arba edimui tiesiog cieli.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 12 23, 18:37)
ÓOO, dekui 4u.gif  Po svenciu begsiu googlint kas per padarai ir gal musuose parsiduoda... smile.gif
dar pamislijau, kad vekavimui man visgi geriausiai sueina raudoni- kazkaip labiausiai aki spalva stiklaikyje traukia. vadinas geltonieji turi buti salotiniai- pjaustymui vasara i salotas arba edimui tiesiog cieli.

Bet konservavimui labai dera kompozicijos raudoni su geltonais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 12 23, 10:47)
tai cia paprasciausia pavedima padaryt ir psio g.gif

Tik pasidomėkit, koks bus pinigų pervedimo mokestis. Kažkuri mergina taip apmokėjo, tai, kiek pamenu, tas mokestis buvo labai jau nemažas. Nesvarbu, kad iš Swed'o į Swed'ą 4u.gif
Atsakyti
Gonzikas, pasiskelbk, kad renki užsakymą iš estų, tikriausiai bus kas prisideda ir kainuos kelis kartus mažiau parsiuntimas.
Atsakyti
Skaniu ,ramiu ,sociu kuciu,visoms ir visiems forumo dalyviams.Llinksmu kaledu,kad kaledu seniai butu dosnus, ispildytu visas svajones,,tiesiog geru ateinanciu metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti