Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 02, 12:53)
Nesėjau dar. Ar perspėti, kada pati bersiu, ar jau užteks?  bigsmile.gif

Rašyk biggrin.gif Man šiltnamy jokios terblionės-pabėriau ir vsio.Bet,kad tu sakei lyg ir nesėsi,ten visokius kitokius eksperimentus su Ex darysi,aukštesnio lygio,su skalpeliais,daigų nugalvojimais... g.gif
QUOTE(matuke @ 2014 01 02, 16:57)
as pasejau siltnamyje pries savaite, na netikiu kad prie tokios temperaturos jie sudygtu anksciau laiko, nebent supus seklos.

A velnias juos žino,gali ir supūt,kai tokia žiema g.gif Taigi tu man sakyk,parvežė Gaudvilė pernai iš Rytų Europos pavasarėlį user posted image.Visiems metams užtenka. Nu ir Auksė iš antro namo aukšto gerokai prikukavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 02 sausio 2014 - 16:24
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 02, 17:15)
dar seti anksti, jei balandzio pradzioje planuojate perkelti  4u.gif  apie 56 dienos daigams lyg turi buti maximum. uztektu jums ir vasario antra savaite seti.

Aciu uz atsakyma, o jau taip laukiu... biggrin.gif Pasiplanuosiu per ta laika kiek daigu tilps i siltnami ir kaip juos susodinti geriau, kad netektu, kaip praeitais metais, keturiom prisispaudus prie zemes sliauzioti po pora valandu, kol apgenedavau doh.gif
Atsakyti
Tikekimes,kad cia nebus siemet taip,kad kai mostels sniego, tai vel iki balandzio antros savaites pusnyse sedesim g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 02, 14:59)
Gaudvile, bukit gera, parasykit kiekviena savo zingsni susijusi su pomidorais  biggrin.gif

Pirmas žiingsnis - laukiam sniego biggrin.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 01 02, 16:22)
Rašyk  biggrin.gif Man šiltnamy jokios terblionės-pabėriau ir vsio.Bet,kad tu sakei lyg ir nesėsi,ten visokius kitokius eksperimentus su Ex darysi,aukštesnio lygio,su skalpeliais,daigų nugalvojimais... g.gif

Padovanojau visus savo skalpelius grupiokui, t.y. nesiruošiu tokioj jaunystėj poruot. Darysiu ūkiškai su ūkiškai riebiais daigais mirksiukas.gif Ten tik keli pasižaidimui, o dar kelis sėsiu šiltnamy lauke auginti. Visai pasiteisino, vien ką reiškia, kad namai mažiau teršis ir nereiks mąstyti, kur substratų maišus laikyti biggrin.gif

Neturėtų sėklos supūti, jei dirva sausa. Paskutinį kartą tikrinant šiltnamio dirvą, posausė jau buvo.
Atsakyti
Jūs ką, panos, mislijat, kad žiemos nebus??? Bus bus, ateis pavėlavusi. Kiba jūs niekur neveluojat, visada laiku suspėjat? megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Skaičiau kad užsakinėjot iš 'jūsų sodui'-kiek kainuoja iš ten siuntimas ir kaip užsakyt g.gif iki pilnos kolekcijos betrūksta kelių naujų hibridinių veislių. 4u.gif
Atsakyti
Na jus ir duodat, jau siltnamy sejat? biggrin.gif O man kazkaip praejo noras, nebepasejau ir tu vilmuku, gal ir gerai, tikrai sviesos mazai dar. Pries tai kilojau seklas, buvau daugmaz sugalvojus kokiu, po kiek sesiu, viskas pasimirso, is naujo reikes ziurineti, o tingiu doh.gif Jokio noro nebeliko seti, net nebegalvoju apie tai. Kokius 2 men. sedesiu ramiai. Na o po to nori nenori, o teks, gal kai prasides sejimo bumas sioj palatoj, tai ir man rankos niezeti prades biggrin.gif
O del ziemos, pamatysit, kai spustels saltukas vasario men. koki, tai turbut balandi apie sodinima i siltnami pamirsti reikes. Nesuprasi, kaip cia is tikruju bus, pries tai skalambijo, kad ziema bus salta ziauriai, dabar jau kalba, kad nebus normalios ziemos... Vienzo, sodinsim vasara, derliu paskutini skinsim pries Kaledas, irgi neblogas variantas biggrin.gif Kazkaip slenka tie metu menesiai, ziema veluoja, pavasario nebelieka, vasara is kart ateina, ruduo uzsitesia,...
Atsakyti
nezinau kada ziema bus-nebus, bet sesiu kaip ir praejusiais metais, paskutine vasario savaite, +/- parankias dienas parinkus. Gal zvagzdziu drauges paburs kada vasario antroj pusej geros dienos rolleyes.gif
Atsakyti
Man baisu ne del to, kad ziemos gali nebuti, bet todel, kad dazniausiai, kai ziemos "nebuna" ir vasara prasta pasitaiko... g.gif Tfu tfu tfu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 02, 18:23)
nezinau kada ziema bus-nebus, bet sesiu kaip ir praejusiais metais, paskutine vasario savaite, +/- parankias dienas parinkus. Gal zvagzdziu drauges paburs kada vasario antroj pusej geros dienos  rolleyes.gif

nėr čia ką burt - vasarį sėjam 10-12 dienom arba 28 - kovo 2 iki pavakario, o kovą 9-11 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 sausio 2014 - 18:43
QUOTE(Paladė @ 2014 01 02, 18:40)
nėr čia ką burt - vasarį sėjam 10-12 dienom

Kaip tik apie Jus pagalvojau, kad jau tuoj tuoj uzpulsim su klausimais smile.gif pernai labai macijo jusu patarimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 02, 18:44)
Kaip tik apie Jus pagalvojau, kad jau tuoj tuoj uzpulsim su klausimais  smile.gif pernai labai macijo jusu patarimai  thumbup.gif

atsimenu smile.gif, tik labai sunku pasidarė, kai kiekviena atskirai klausimais apipildavo smile.gif Kaip kokia būrėja pasijaučiau smile.gif
Atsakyti