Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2014 01 03, 12:56)
Siuntimas tai gal apie tris pinigus kainuoja,o užsisakinėjau telefonu,bent pernai.
Tiesa,kurios jau užsisakinėjo iš jususodui,ar galima po kelias sėklas šiemet siųstis ar minimum penkias užsakyt reikia  g.gif ?

aš gruodį užsakinėjau. Tai ėmiau pagrinde visų po 5 sėklas. O ar mažiau pakuoja nežinau....... Na mano supratimu 5 sėklos yra pats tas smile.gif aš tai rašiau el. paštu. Ko noriu. Paskui gavau atsakymą kiek mokėt, ką turi ko neturi ir pan. Man el paštu paprasčiau smile.gif
Atsakyti
Adija5, man ir tas klausimas del Jususodui keliu seklu aktualus butu. Neatsimenu kuriuos ten pomidorus is cia gyre kaip visai neblogus, merginos. Bet visai noreciau pora seklyciu pabandymui ir as. Kas tave Adija5 is ten sudomino? Jei kas ko,gal ir as prisijungiau ir jau tas 5 kaip nors pasidalintume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 03, 12:14)
aš gruodį užsakinėjau. Tai ėmiau pagrinde visų po 5 sėklas. O ar mažiau pakuoja nežinau....... Na mano supratimu 5 sėklos yra pats tas smile.gif aš tai rašiau el. paštu. Ko noriu. Paskui gavau atsakymą kiek mokėt, ką turi ko neturi ir pan. Man el paštu paprasčiau smile.gif

aš pas juos Algirdo gatvės buvau ,, tai ir 1 ir 2 sėklas galima buvo pernai (2013).
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 03, 13:41)
Adija5, man ir tas klausimas del Jususodui keliu seklu aktualus butu.

Aš tai dar tiksliai nežinau ko iš jų noriu g.gif Tomimaru,Carambos tikriausiai, glestelsiu kada atidžiau,o dar turiu iš praeitų metų kai kurių kitų likučių iš jų asortimento.Skambinau,sakė, susitarsim dėl mažesnio kiekio,taip,kad ,matyt, galima...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 03, 13:16)
Aš tai dar tiksliai nežinau ko iš jų noriu  g.gif Tomimaru,Carambos tikriausiai, glestelsiu kada atidžiau,o dar turiu iš praeitų metų kai kurių kitų likučių iš jų asortimento.Skambinau,sakė, susitarsim dėl mažesnio kiekio,taip,kad ,matyt, galima...

Na aisku tada smile.gif Reiks ir man pasiziureti atidziau , ko jie turi. Nors pilna seklu pas pacia nebandytu ir i siltnami jau nebelysianciu, bet vat tempia velnias i kita puse doh.gif Tai bent gal i paprikas akis uzmesiu, nors ir tu gyvas velnias pas pacia seklu...
Atsakyti
As neuzsakinesiu is jususodui, nes tos veisles kur pas kitas sauniai auga ir gausiai dera , pas mane nepasizymi tom gerosiom savybem unsure.gif
Nebent dar Berlicio noreciau isbandyti, ar ir tas gyvunas pas mane nepasiteisintu. Sakot skonis nepatiko... bala nemate irnesakyk.gif noriu pamatyt pas save pomidorais aplipusi kruma bigsmile.gif
Jei pas ka atliko sekla ir neauginsit, priglausciau cool.gif
Atsakyti
taigi nebijokit, as tik pora daigeliu...namie auginsiu. Vazonu turiu pora dideliu....tai ir niezti nagai...bet pasiziuriu kaip tamsu sianidne nuo pat ryto ir niekaip nesvinta...tai ir suabejojau kazkaip....
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 03, 12:56)
Kaip čia jum visom nagus niežti su tais sėjimais...Taigis sausio trečia pas mani,jokiom Velykom ar Joninėm  net nekvepia  schmoll.gif Ot ,tai švenčia pomidorienės,net cekava kokiais kiekiais ir ką vartojat,kad po Naujų jau Velykos vaidenasi....

Adija,kiba Alytuj,ne kaip visoj LT,ziaurus saltis ir pugos langus uzpuste g.gif gal,brangioji ,pati po svenciu akiu nepramerki,kad nematai ,kas uz lango dedas tongue.gif nu apie jonines nekalbu,bet ,kad tulpes lyst pradejo,tai akurat Velykom pakvipo rolleyes.gif ups,su Naujais visas pastoviasias ir naujasias palaciokes!!!linkiu niekad nepasveikti nuo sio viruso,ir dar kitus uzkresti mirksiukas.gif
Papildyta:
aciu PARAI uz kalendorius wub.gif ,o PALADEI uz konsultacija,jau norejau kita savaite peperoniusset,laiku posta perskaiciau mirksiukas.gif mamces,o estai atsiuncia koki patvirtinima,kad apmokejima gavo arne? nezinau ,laukt siuntinuko ar ne?tikrinu e-deze ,bet nieko g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 03 sausio 2014 - 15:23
QUOTE(AusraR @ 2014 01 03, 15:47)
taigi nebijokit, as tik pora daigeliu...namie auginsiu.

Tai, kad nebijom smile.gif Bet tokiu tamsiu žiemos laiku pasėjus, tau pačiai bus sunku tuos daigelius augint, reiks jiems papildomo apšvietimo su lempomis. Jei tam turėsi kantrybės ir laiko, gali pabandyt, nepasiseks - ne tragedija, didelio nuostolio neturėsi, o asmeninės patirties tokiuose bandymuose jau įgysi ir kitiems pasakysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 03, 16:29)
Tai, kad nebijom smile.gif Bet tokiu tamsiu žiemos laiku pasėjus, tau pačiai bus sunku tuos daigelius augint, reiks jiems papildomo apšvietimo su lempomis. Jei tam turėsi kantrybės ir laiko, gali pabandyt, nepasiseks - ne tragedija, didelio nuostolio neturėsi, o asmeninės patirties tokiuose bandymuose jau įgysi ir kitiems pasakysi smile.gif

ai nu gerai, ikalbejot. Sukisiu geriau i tuos vazonus kiausu lukstus, tegu organinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 03, 15:28)
mamces,o estai atsiuncia koki patvirtinima,kad apmokejima gavo arne? nezinau ,laukt siuntinuko ar ne?tikrinu  e-deze ,bet nieko g.gif  schmoll.gif

Įsiterpsiu į pašnekesį blush2.gif užsisakinėjau iš estų sėklytes, patvirtinimo apie apmokėjimą neatsiuntė, siuntinuką gavau praėjus savaitei po apmokėjimo kai jau buvau bepradedanti nerimauti ar atsiųs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 01 03, 17:52)
Įsiterpsiu į pašnekesį  blush2.gif  užsisakinėjau iš estų sėklytes, patvirtinimo apie apmokėjimą neatsiuntė, siuntinuką gavau praėjus savaitei po apmokėjimo kai jau buvau bepradedanti nerimauti ar atsiųs  smile.gif

aciuks 4u.gif 4u.gif paguodei console.gif
Atsakyti