Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2014 01 06, 16:05)
auginau, ale vistiek nesuprantu, ko čia taip visos užsikepė  mastau.gif
Pamiršta mergikės, kad jei Ex įdėtoj foto per pomidorus horizonto nesimatė, tai visiškai nėr garantijos, kad pas visas tiap bus..  smile.gif

Tai čia turbūt ir nori dauguma tų kurios jau augino mirksiukas.gif ir žino ko nori biggrin.gif
Pvz. aš jų noriu dėl to kad iki vėlyvo rudens turėčiau savo šitnaminių ,o gal net ir žiemos pradžioj kai tokios žiemos lotuliukas.gif
Tikrai tai nėra tas pomidoras kuris valgomas kai pilnas šiltnamis kitų veislių(pvz.juodukų wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 06 sausio 2014 - 16:24
QUOTE(saintlina @ 2014 01 06, 16:05)
Pamiršta mergikės, kad jei Ex įdėtoj foto per pomidorus horizonto nesimatė, tai visiškai nėr garantijos, kad pas visas tiap bus..  smile.gif

Aš tai labai paprastą paaiškinimą dėl Marfų turiu - man reikia hibridų, turiu tik Toro, noriu dar bent 2 veislių. Marfos derlingos ir su skoniu, tai kodėl gi jų nesodinti? Juolab, kad nusipirkti, tikiuosi, nebus sunku.
Atsakyti
Ten ar Palil Robennson ar Paul Robeson, vienas ir tas pats. Pavadintas pomidoras Paul Robesson garbei, kuris pats buvo tamsaus gymio. Pas ka kaip salyse tariasi tie vardai ir pavardes, taip ir uzraso ant pokelio turbut smile.gif

Is pernai augintu visai manes nesuzavejo Apelsin. Nesuprantu kuo. Du daigai ir nieko visiskai gero negaliu apie juos pasakyti. Pati zalia mase labai tvrita daigu ir plati, bet derlingumas labai menkas buvo. Vartau dabar ta seklu pokeli ir nezinau kokiam cia priesui ji isiulyti biggrin.gif Ir ar verta paciai bandyti dar vargti su jais.
Atsakyti
nu o aš va užsimaniau jų dėl to kad dar neturėjau biggrin.gif nu va kilo noras, o akys užmatė kad čia užsakinėsit ir viskas doh.gif Norėjau dar tų paprastų hibridų, nes visokių specifinių juodukų, slyvinukų ir mėsingųjų jau turiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 06, 17:05)

va va, kur tikroji tiesa- tiesa slypi auginime o ne veislese biggrin.gif
----------
nors pernyksciu derliumi skustis negaliu- apie 200kg prisirinkau. ir kur mes juos dejom, nei dalinau kam- kazkaip ore susprogo g.gif . nu dar i vekus nuejo... ir paskutinius zalius paleidau i uogienes bei pagardus sriubai. ukiskai taip biggrin.gif
Atsakyti
O jergutėliau, neberandu siūlo galo kur baigiau skaityt, nu ir pasistūmėjot, net tema baigiasi doh.gif

QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 16:19)
O Marfas tai Ex labai gerai "pailiustravo", man atrodo, kad Marfų nuotrauka pirmąjame puslapyje įdėta.

Ne, pirmo puslapio pirmame plane Florenzia. Kažkada rodžiau, bet galiu pakartot, vasaros pabaigoje Marfa štai tokia buvo..
user posted image

QUOTE(saintlina @ 2014 01 06, 17:05)
kad jei Ex įdėtoj foto per pomidorus horizonto nesimatė...

lotuliukas.gif baik tu, matėsi tas horizontas, aš, berods, Marfos tik tris daigus auginau. Normalus tas derėjimas, na, gal truputį geresnis nei normalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2014 01 06, 15:50)
Aš ir turbūt nebespėjau "Marfų" verysad.gif o gal dar iki pavasario antras užsakymas susiorganizuos ax.gif (o gal kuriai perdaug ir norėtų pasidalint? blush2.gif )

Galiu jei reik,apsižiūrėjau,kad turiu dar kelias sėkliukes blush-anim-cl.gif ,man užteks iš 15 ir 5 ,jei nori 10 gali tau registruot
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 05, 22:28)
Mano šiltnamis neaukštas ir nėra didelis tai pirma
Nesusodinu jame 100 daigų antra
Pomidorus auginu savo malonumui,o ne moksliniams tyrimams ir nemanau kad veislų įvairovė blogai tai trečia
Neperku brangių sėklų tai ketvirta
Penkta norit pasakyt,kad azoto pomidorams praktiškai nereikia
O šešta esat labai kategoriškas ir tik jūsų nuomonė turi būt teisinga ,vienintelė ir neapskundžiama

thumbup.gif drinks_cheers.gif
6 punktas ir man atejo i galva paskaicius traktata kaip mes nemokam auginti...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 06, 18:01)
Normalus tas derėjimas, na, gal truputį geresnis nei normalus smile.gif

Po tokio "normalaus" derėjimo iliustravimo Sudelitui reikės padidinti Marfų užsakymą xxx kartų .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 06, 18:07)
Galiu jei reik,apsižiūrėjau,kad turiu dar kelias sėkliukes blush-anim-cl.gif ,man užteks iš 15 ir 5 ,jei nori 10 gali tau registruot

va cia tai polekis lotuliukas.gif
as savo 10 seklu jau irgi pasidalinau biggrin.gif
Papildyta:
NIAAAAAM

QUOTE(Ex @ 2014 01 06, 18:01)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 06, 17:01)
vasaros pabaigoje Marfa štai tokia buvo..
Normalus tas derėjimas, na, gal truputį geresnis nei normalus smile.gif

na ir kaip nesinorės tokius vaizdus pamačius biggrin.gif
o kad ne tokie įspūdingi bus mano šiltnamyje - jau čia kitas klausimas biggrin.gif

gerai kad darbe palandžiojau po SM, po darbo jau būtų buvę vėlu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 06, 17:07)

oi labai noriu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti