Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

a tai jau ir užsakyta- nu šaunuolės mergiotės, operatyvumas kaip pas išminuotojus thumbup.gif skalambykit varpais kai jau bus drinks_cheers.gif

nu kada žmogui gana, ir to nori, ir ano doh.gif
Atsakyti
Para, tikrai fainuolis pomidoras smile.gif Ziuresiu ar man itiks ir patiks. Pernai ir vasara lauke labai tiko auginti pomidorams. Ziuresim, kaip cia siemet paduos vasarele.

Gal kas auginote Zloty Ozarovski? Patiko, nepatiko? Dar as giliose abejonese apie Paul Robeson pomidorus. Svarstau ar cia man juos siemet auginti, ar geriau kokia kita veisle is savo begalybes. Bet nenoriu juoduku atsisakyti, planuose siemet yra dar Mikado auginti. Svarstau gal vietoj Paul Robeson itupdyti Brandywine black arba juodus De barao g.gif Dar labai savo skoniu mane zavi Noire de Crimme, bet derlingumu jie man labai jau nepasizymejo.
Atsakyti
ACiprasau, atleiskit neismanelei- kuom jau tos Marfos TOKIOS ypatingos, kad cia tokia masine suirute? neauginau, neregejau, na ir sitoj ligoninej musiau busiu praskrolinus unsure.gif
Atsakyti
Zloty Ozarowski auginau senai gal pries kokia 10 metu, kai nelabai geresniu buvo, bet tuomet man jie patiko. Auginau Pol ROBson ar cia tie Paul robeson nezinau, jie buvo labai labai velyvi, tai jau eile metu nebeauginu.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 01 06, 14:58)
ACiprasau, atleiskit neismanelei- kuom jau tos Marfos TOKIOS ypatingos, kad cia tokia masine suirute? neauginau, neregejau, na ir  sitoj ligoninej musiau busiu praskrolinus unsure.gif

ai, gražus vaizdas ant šakų ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 01 06, 14:58)
Zloty Ozarowski auginau senai gal pries kokia 10 metu, kai nelabai geresniu buvo, bet tuomet man jie patiko. Auginau Pol ROBson ar cia tie Paul robeson nezinau, jie buvo labai labai velyvi, tai jau eile metu nebeauginu.

Kad dabar nesumeluociau, bet jei esi auginusi Citrina, tai tada turetum susidaryti velyvumo ispudi, nes paul robesonai pas mane ankstyvesni buvo uz Citrinukus. Ir kai jau valgiau velyvuosius, tai Robesonu beveik nebeturejau.Man kazko skanaus norisi is geltonu pomidoru siemet. Pernai Citrina gerai derejo, planavau ja seti ir siemet, bet kazkaip persigalvojau, nes nu nedziugina manes skonis jos visgi. Gal kas ka turetu pasiulyti gero?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 06, 16:00)
ai, gražus vaizdas ant šakų ir tiek  blush2.gif

ania? unsure.gif nu del vaizdo galima ir muliazo prikabinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 06, 16:04)
Kad dabar nesumeluociau, bet jei esi auginusi Citrina, tai tada turetum susidaryti velyvumo ispudi, nes paul robesonai pas mane ankstyvesni buvo uz Citrinukus. Ir kai jau valgiau velyvuosius, tai Robesonu beveik nebeturejau.Man kazko skanaus norisi is geltonu pomidoru siemet. Pernai Citrina gerai derejo, planavau ja seti ir siemet, bet kazkaip persigalvojau, nes nu nedziugina manes skonis jos visgi. Gal kas ka turetu pasiulyti gero?

as bandysiu Valencia siemet, ikisau ja isbraukusi Citrinas-ne del to , kad man jos nepatiko, tik del to kad vis dar kruva norimu isbandyti veisliu doh.gif nors Valencia gal labiau prie oranziniu. Is geltonu as Lemon Boy noreciau isbandyti, tik tiek kad sis-hibridas.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 01 06, 15:08)
ania? unsure.gif nu  del vaizdo galima ir muliazo prikabinet biggrin.gif

nu man dar biski aprašymas patiko, atsiliepimai neblogi visur, nepeikia, o tik giria:

Marfa F1

Indeterminantinis, augus hibridas. Gerai išvystyta šaknų sistema. Marfa F1 geriau auga ir dera, nei kitos pomidoru veislės, ir esant 1-2º C žemesnei temperatūrai. Vaisiai - mėsingi, skanūs, 130-150gr svorio, gerai laikosi (iki 15 d. kambario temperatūroje).

sakau- reikia pabandyt. Tikėtis, kad vasara bus karšta negaliu, tai gal įvairesnius auginant vis kažkokį derlių užaugins.

ai, dar radau viliojančių aprašymų ir daugiau
CELZUS F1 Tm,C5,V,F2,N,P,Ph,Wi - nauja labai ankstyva veislė - jau išbandyta panašiomis į rnūsų sąlygas [Lenkija]. Skirta pavasariniam auginimui polietileniniuose šiltnamiuose, o taip pat lauke su kuoliuku. Tinka ir rudeniniam auginimui. Augalai vidutinio augumo. Vaisiai 140 - 160gr svorio, tamsiai raudoni, apvalūs, be snapelio, labai tvirti, tinkami ilgam saugojimui. Augalas baigia augti virš 10 - 12 kekės, bet iš šoninio pažastinio pumpuro galima augimą pratęsti. Atspari net 8 ligoms, tame tarpe šaknų kamštligei [Pyrenochaetai.] ir Fitoftorai [Phytophthora i]. Skernevicų ūkyje [Lenkija], 2000m polietileniniuose šiltnamiuose bendras derlius 23,27kg/rn2. [antroji vieta pagal derlingumą].

PLATUS FI TmVF2N 120-150gr, naujiena, l. ankst, determin, vid. augumo, galima auginti 2 stiebais su kuoliuku, populiariausia poliet šiltn. 3,5-4 augalai 1m2

RED FLOOD F1 TmC5F2V Naujiena 190-220g determinantiniai , tvirti ir skanus, stipri šaknų s-ma, vėlyvesni už Magnus. Tolygiai tręšiant azotinėm tr. gaunami geri rezultatai.

EROPHILY F1 TmVF2C5PhNP Aukštaūgiai 180-200gr, naujiena, tvirti, blizg, skanūs, vid inten. augumo, atviri, lapai pailginti, linkstančios žemyn formos, auginamas poliet. šiltnamyje.
blin...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 06 sausio 2014 - 15:17
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 06, 15:35)
Gal kas auginote Zloty Ozarovski? Patiko, nepatiko?

Auginau lauke , gerutis buvo (tik 1 pabandymui pasodinau) , tai gal ir pasirodyt reikėjo , skanus , gerai ir ilgai derėjo , dar ir gražutis , pagal pavadinimą ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 06, 16:04)

Citrinas auginau vien del graziu kekiu, bet siltnamis nebesutalpina visko naujesnio, 2013 auginau Medovyj gigant ir edovo sacharnyj pirma karta , buvau suzaveta, ar visiskai geltoni ar biski i oranzinius nebeprisimenu, nevedziau uzrasu, bet skoni gerai prisimenu. Zlato taippat labai skanus. Siuos visus vel auginsiu ir dar daugiau kitu, kuriuos neisbandzius esu.
Medovo sacharnyj- iskrito raide.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 06 sausio 2014 - 15:20
QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 06, 16:13)
nu man dar biski aprašymas patiko, atsiliepimai neblogi visur, nepeikia, o tik giria:

Marfa F1

Indeterminantinis, augus hibridas. Gerai išvystyta šaknų sistema. Marfa F1 geriau auga ir dera, nei kitos pomidoru veislės, ir esant 1-2º C žemesnei temperatūrai. Vaisiai - mėsingi, skanūs, 130-150gr svorio, gerai laikosi (iki 15 d. kambario temperatūroje).

sakau- reikia pabandyt. Tikėtis, kad vasara bus karšta negaliu, tai gal įvairesnius auginant vis kažkokį derlių užaugins.

hmmm g.gif pernai as taip ant Delfinu uzkibau. ale ko gero ten buvo visai ne delfinai, nes jokio ispudzio nepadare. tik neigiama unsure.gif
Atsakyti