Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 21:24)
man tai spalva super, nu lakavimo tvarka prie odeliu atkalama su laiku smile.gif

Taip, tikrai, kai pasižiūriu pirmus savo lakavimus, tai prie odelių baisu biggrin.gif Bet man labai padėjo čia išgirstas kažkurios iš jūsų paskymas, kad teptuką lakuojant prie odelių reikia laikyti vos ne horizontaliai, tada nusilakuoja labai lygiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 04, 22:38)
Taip, tikrai, kai pasižiūriu pirmus savo lakavimus, tai prie odelių baisu biggrin.gif Bet man labai padėjo čia išgirstas kažkurios iš jūsų paskymas, kad teptuką lakuojant prie odelių reikia laikyti vos ne horizontaliai, tada nusilakuoja labai lygiai  thumbup.gif

Matyt as cia ta horizontaluma prikisau leiskit pasikelt sau uodega bis.gif o siaip lb smagu kai kritika tampa geru spyriu, o mes tobulejam, man irgi daug pastabu padejo eit i prieki 4u.gif
Atsakyti
Zinau kad neviena as tokia, bet man ziuriu jau rimtai gydymo reikia biggrin.gif
As jau priejau prie to,kad kiekvienam naujam lakavimui naujo lako reikia.. Nusilakuoju ir tada 2savaites turiu laiko naujo lako uzsisakymui ir sulaukimui doh.gif
Reikia itariu stabdyt arklius nes yra dar spalvu ir nelakuotu, atrodo noriu noriu gaunu ir poto sugalvoju,kad ne mano spalva.. Bet parduot gaila, vis tas gobsumas...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 04, 21:55)
As jau priejau prie to,kad kiekvienam naujam lakavimui naujo lako reikia.. Nusilakuoju ir tada 2savaites turiu laiko naujo lako uzsisakymui ir sulaukimui doh.gif
Reikia itariu stabdyt arklius nes yra dar spalvu ir nelakuotu, atrodo noriu noriu gaunu ir poto sugalvoju,kad ne mano spalva.. Bet parduot gaila, vis tas gobsumas...

labai pazistama situacija biggrin.gif inventoriaus daugiau nei laiko lakuotis
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 04, 22:55)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikras lietuvio bruozas
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 22:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikras lietuvio bruozas

As irgi tikra lietuve lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 21:53)
Matyt as cia ta horizontaluma prikisau leiskit pasikelt sau uodega  bis.gif o siaip lb smagu kai kritika tampa geru spyriu, o mes tobulejam, man irgi daug pastabu padejo eit i prieki  4u.gif

Taip, prisiminiau, kad jūs thumbup.gif Kritika tikrai labai gerai, va, dabar žiūriu į nuaugančius nagus ir taip lygu, gražu smile.gif O iki tol kol nepakritikavot būdavo bangelėm viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 04, 23:02)
Taip, prisiminiau, kad jūs  thumbup.gif  Kritika tikrai labai gerai, va, dabar žiūriu į nuaugančius nagus ir taip lygu, gražu smile.gif O iki tol kol nepakritikavot būdavo bangelėm viskas  biggrin.gif

Aistyte kelias mane matot lens.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 22:07)
Aistyte kelias mane matot  lens.gif

Na tiksliai negaliu pasakyti biggrin.gif Kažkaip pripratau į šios temos ekspertes kreiptis jūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 04, 23:25)
Na tiksliai negaliu pasakyti biggrin.gif Kažkaip pripratau į šios temos ekspertes kreiptis jūs smile.gif

as tai jau tikrai experte turinti 4menesiu patirti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 23:07)
Aistyte kelias mane matot  lens.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 22:31)
as tai jau tikrai experte turinti 4menesiu patirti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na kas amn duoda patarimus ir kritiką, kas kelia idealius darbus, tas man ekspertės smile.gif Aš juk nežinau kiek kuri lakuojate ar čia esate wink.gif
Atsakyti