Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 04, 19:48)
ne žinok jis neskystas, tą vaizdą duoda tie blizgučiai kaip toks pigmentas tie blizgiai.

O dėl skilinėjimo- tamsėjimo  g.gif , matei aš atostogavau šiltuose kraštuose, kur nieko nereikėjo  daryti tai gerai atrodė
va po dviejų savaičių kaip atsilaikė
P.s.
O tikrovėj,nerealiai atrodė  wub.gif  thumbup.gif

O nu cia bent matos kad blizga kazkas kazkur biggrin.gif Zodz man reiskias reikia gyvai pamatyt cool.gif Alia nages kokias atsiauginai aina na bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 04, 19:40)
gal blizgis toki ispudi sudaro.as kai maciau sia foto ne per kompa tai galiu pasakyt,kad geriau persiteikia.zinoma foto kokybe nera labai gera tai manau isvis cia tik dalis tikrojo vaizdo smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 19:42)
va va gaila, kad nematyt grozio verysad.gif

juk neveltui rašiau seniui šalčiui laišką mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 19:50)
Alia nages kokias atsiauginai aina na bigsmile.gif  bigsmile.gif

aha doh.gif nepamenu kada tokias turėjau, bet iškart atėjus į darbą nukirpau iki mėsų rolleyes.gif
Atsakyti
Labai mažai čia aptarinėjamas yra Senses firmos lakas,ar jis nekokybiškas ar kokios kitos su juo problemos?Kaina panašiai kaip HG tad mastau kurie yra geresni?Gal palaukti kokių kalėdinių nuolaidų atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 12 04, 20:23)
Labai mažai čia aptarinėjamas yra Senses firmos lakas,ar jis nekokybiškas ar kokios kitos su juo problemos?Kaina panašiai kaip HG tad mastau kurie yra geresni?Gal palaukti kokių kalėdinių nuolaidų atsiras  g.gif

Man jis geras, aš turiu juodą i rtokią kaip kamufliažas spalvas, tai ir laikosi tobulai (su HG fundaishonu ir topu) nusiiminėja sunkiau nei kitos IBD, SuperNail, HG
Naujos skystokos būna, reik 3 sluoksniukų, bet nesigarbanoja jei užtepi storiau
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 18:42)
Nus 2 foto visai neblogai sufokusavo, aisku gaila, kad vaizdo grozio nematyt,nes isivaizduoju kaip tviska bigsmile.gif
Papildyta:

va va gaila, kad nematyt grozio verysad.gif

Taip, realybėje daug gražiau atrodo, blizga tviska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 04, 20:29)
Man jis geras, aš turiu juodą i rtokią kaip kamufliažas spalvas, tai ir laikosi tobulai (su HG fundaishonu ir topu) nusiiminėja sunkiau nei kitos IBD, SuperNail, HG
Naujos skystokos būna, reik 3 sluoksniukų, bet nesigarbanoja jei užtepi storiau

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lygiai tas pacias turiu ir nuomone grynai tokia pati,dar asmeninis pastebejimas,kad senses pakuotes man prastos,luzta man laku kamsteliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 gruodžio 2013 - 19:34
3sl. IBD cosmic red ir black lava 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 19:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif lygiai tas pacias turiu ir nuomone grynai tokia pati,dar asmeninis pastebejimas,kad senses pakuotes man prastos,luzta man laku kamsteliai doh.gif

dėkui,turiu 5% nuolaidą senses lakams tai ir galvoju ar apsimoka dėl kokybės jamti tą laką labia jau noriu HG kelių spalvų bet jų pigiau nenusipirksi,gal netyčia kam nereikia Belas vampire,inner vixen ar swett chocolate priglausčiau biggrin.gif Vilniuje tik salon pro ir nagavita prekiauja jais?ar dar yra kokia krautuvė su tokiais gėriais?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 20:41)
3sl. IBD cosmic red ir black lava 4u.gif

Nu va,koks idomus variantas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Birmania @ 2013 12 04, 20:44)
dėkui,turiu 5% nuolaidą senses lakams tai ir galvoju ar apsimoka dėl kokybės jamti tą laką labia jau noriu HG kelių spalvų bet jų pigiau nenusipirksi,gal netyčia kam nereikia Belas vampire,inner vixen ar swett chocolate priglausčiau  biggrin.gif Vilniuje tik salon pro ir nagavita prekiauja jais?ar dar yra kokia krautuvė su tokiais gėriais?

Jo tik nagavita ir salonpro,nu ir zinoma temoje viskas nagams thumbup.gif dar sake kaune pigiau hg kazkoksi berniokas pardavineja g.gif dar per tarpininkes is uzsienio gali siustis,ar is ebejaus o sweet chocolate as galiu pusiute nupilt mirksiukas.gif jei tara turi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 gruodžio 2013 - 19:48
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 20:45)

realybej kazkaip bent man asmeniskai tas raudonas prancuzas pradingsta ant to juodo, matyt daugiau tokio varijanto nesirinksiu, ar galit pasiulyt kokiu gudrybiu g.gif

Beja man ingeborgitos prancuzas irgi navatnai atrodo, toks bliednas, nors jei realiai ryskus buvo tai tikiu kad graziai atrode 4u.gif
Papildyta:
beja su nupylinejimasi, as jau du lakus sugadinau, pirma tai maniau kad padariau klaida ne perpildama is svirksto , o sustumdama, bet antraji karta kai perpyliau vistiek skirsosi lakas , netepa lygiai, zodziu pinigu negavau, o lakai metami lauk, nu nesuprantu kaip Jus mistiskai tuos lakus sugebat perpilt g.gif Buteliukai stovejo nuo plovimo gal menesi ir su servetkom isvalyti ir prasukti, bent antrasis tai tikrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 19:47)
Papildyta:

Jo tik nagavita ir salonpro,nu ir zinoma temoje viskas nagams thumbup.gif  dar sake kaune pigiau hg kazkoksi berniokas pardavineja g.gif dar per tarpininkes is uzsienio gali siustis,ar is ebejaus o sweet chocolate as galiu pusiute nupilt mirksiukas.gif jei tara turi  biggrin.gif

siustis nenoriu nes labia jau ilgai laukti o aš turiu gauti čia ir dabar,jaučiu kad visas kalėdines santaupas išleisiu ant lakų doh.gif Chokolado tai noretau tik taros neturiu mastau.gif a puslitriuks netiks flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 12 04, 20:52)
siustis nenoriu nes labia jau ilgai laukti o aš turiu gauti čia ir dabar,jaučiu kad visas kalėdines santaupas išleisiu ant lakų  doh.gif Chokolado tai noretau tik taros neturiu  mastau.gif a puslitriuks netiks  flirt.gif

Aga su 7ml viso trilitreko jau reikia lotuliukas.gif o neturi seno buteliuko nuo bazes ar topo pvz tuscio isbaigto jau? ax.gif
Atsakyti