Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus***

QUOTE(astukas @ 2013 12 05, 10:36)
Bet suauge vaikai sakot isvaziuoja ir psio. Nieko panasaus, jie atvaziuoja ir dar atvaziuoja ir vel atvaziuoja, po to draugus atsiveza, po to dar ne viena ir t.t. Is musu patirties tai veiksmas vyksta tose zonose pakankamai aktyviai.

thumbup.gif thumbup.gif
O po to atsiras anūkai, kuriuos atveš vaikai seneliams paglobot ir veiksmas vyks nenutrūkstamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2013 12 05, 10:56)
tai vat, pas mus vieno auksto... Jema, aš irgi daugiau pasinagrinėjus, jau pamačiau - kad daugiausiai bėdų būna visai ne dėl dulkių, bet kai miegamajame per karštos grindys...
tai galvojam taip pat, kaip arkava - kad miegam. galima visąlaik laikyti vėsesnę temp. - juk pareini tik miegoti ir persirengti. tai temp. pareguliuoti su termostatais...

Kaip jūs įsivaizduojate 'per karštos grindys'? Nu nepykit, bet nesąmonė visiška 4u.gif Grindų, kur laminatas ar parketas niekaip nepavadinčiau net šiltomis, teisingesnis terminas būtų - nešaltos ir tiek, na nebent būtų šildoma kokiu kietu kuru, be jokių termostatų ir kitokių temperatūros reguliatorių...
Kur yra plytelės, ten jaučiasi kad grindys vos šiltos... Kol nebuvau pabandžiusi realybėje pasivaikščioti ant šildomų grindų, tol irgi galvojau kad jaučiasi ta šiluma ir t.t. Kai pabandžiau pas draugę viskas sustojo į savo vietas ir jokių mitų nebeliko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 12 05, 14:14)
Kaip jūs įsivaizduojate 'per karštos grindys'? Nu nepykit, bet nesąmonė visiška 4u.gif  Grindų, kur laminatas ar parketas niekaip nepavadinčiau net šiltomis, teisingesnis terminas būtų - nešaltos ir tiek, na nebent būtų šildoma kokiu kietu kuru, be jokių termostatų ir kitokių temperatūros reguliatorių...
Kur yra plytelės, ten jaučiasi kad grindys vos šiltos... Kol nebuvau pabandžiusi realybėje pasivaikščioti ant šildomų grindų, tol irgi galvojau kad jaučiasi ta šiluma ir t.t. Kai pabandžiau pas draugę viskas sustojo į savo vietas ir jokių mitų nebeliko  mirksiukas.gif  4u.gif

turėjau omenyje - kad visą naktį kils stipri šiluma (gal ne taip išsireškiau) ax.gif ... karščio grindye tokio kaip ir nėra, šiluma...
Atsakyti
As galvoju, kad gal dar nuo zmogaus priklauso. As pvz deciausi sildomas grindis visur jei galeciau smile.gif Bet man normali temperatura kambariuose turetu buti 24 laipsniai minimum. Nu va kai dabar 20-22laipsniai (dujom sildant) tai as su dzemperiu namuose. O man noretusi kad su ilgom rankovem palaidine pakaktu... smile.gif O va mano vyras jau prie +22 dejuoja kaip jam karsta biggrin.gif
Atsakyti
Vyrui bus blogai su grindiniu, biggrin.gif nes ties grindim bus apie 24-25, galvos lygyje - 20-21.
Radiatoriniam sildyme - atvirksciai, kojom shalta, paluby- visa siluma...
ir pan
Del to ir miegamajam, jei lova zema - gali but karsta.

QUOTE(JEma @ 2013 12 05, 15:00)
As galvoju, kad gal dar nuo zmogaus priklauso. As pvz deciausi sildomas grindis visur jei galeciau smile.gif Bet man normali temperatura kambariuose turetu buti 24 laipsniai minimum. Nu va kai dabar 20-22laipsniai (dujom sildant) tai as su dzemperiu namuose. O man noretusi kad su ilgom rankovem palaidine pakaktu... smile.gif O va mano vyras jau prie +22 dejuoja kaip jam karsta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2013 12 05, 14:44)
turėjau omenyje - kad visą naktį kils stipri šiluma (gal ne taip išsireškiau)  ax.gif ... karščio grindye tokio kaip ir nėra, šiluma...

Nekyla jokia stipri šiluma wink.gif Čia jum ne radiatorius, kuris per kelias minutes užkaista; grindinis, juk lėtas procesas, per valandą vos laipsniu kitu pakyla 4u.gif Jei palaikoma vienoda temperatūra visą parą išvis nesijaučia nieko mirksiukas.gif Matyt teks į svečius kviestis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2013 12 05, 16:09)
Vyrui bus blogai su grindiniu,  biggrin.gif nes ties grindim bus apie 24-25, galvos lygyje - 20-21.
ir pan

Nu nepykit - bet jau nesusilaikau, dar tokių nesamonių kaip 'karšta lovoj' nesu girdėjus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tai su grindiniu fizikos dėsniai nebegalioja ar ne - kad šiluma kyla į viršų, pagal jus, tik radiatoriam galioja 4u.gif
Atsakyti
lovoj ne nuo grindinio šildymo karšta būna, o nuo šalia gulinčio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 12 05, 16:09)
Vyrui bus blogai su grindiniu,  biggrin.gif nes ties grindim bus apie 24-25, galvos lygyje - 20-21.
ir pan

Tai vat miegamam nebus grindinio biggrin.gif

QUOTE(tylaa @ 2013 12 05, 16:55)
lovoj ne nuo grindinio šildymo karšta būna, o nuo šalia gulinčio  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jova, logikos yra kad su grindiniu lovoj gali but silciau. Nes siluma nuo grindu kils tolygiai per visa pavirsiu, net po lova smile.gif Radiatorius... siluma kils ratu ir leisis. Man visuose galuose turi but silta tai as uz grindini buciau biggrin.gif
Atsakyti
Na va,pagaliau sudejo palanges isoreje.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 12 05, 17:49)
Na va,pagaliau sudejo palanges isoreje.

Tai dabar palangems ziema nebebaisi smile.gif O ir namukas jauciu graziau atrodo bigsmile.gif

Pas mus 1a baigta elektra, signalke tai jau sianien turejo pradeti sienas gipsu sukti, kur bus gipsas. Tos kuriuos bus tinkuotos jau padarytos. Ziauriai laukiu to svaresnio etapo doh.gif Dar siandien antram aukste santechnika dare. Kadangi vonioj ir drabuzinej sildomos grindys bus tai dar betonavimo darbai lauks doh.gif Va tada jau gal ir antram aukste man geresne nuotaika bus biggrin.gif
Atsakyti
Tegu buna jusu teisybe. Mentalitetas jaucias... biggrin.gif
Gal kiti ture kantrybes- paaiskins. Jauciuos vel ne ten patekes...

QUOTE(jova @ 2013 12 05, 15:16)
Nekyla jokia stipri šiluma wink.gif Čia jum ne radiatorius, kuris per kelias minutes užkaista; grindinis, juk lėtas procesas, per valandą vos laipsniu kitu pakyla  4u.gif Jei palaikoma vienoda temperatūra visą parą išvis nesijaučia nieko mirksiukas.gif Matyt teks į svečius kviestis biggrin.gif
Papildyta:

Nu nepykit - bet jau nesusilaikau, dar tokių nesamonių kaip 'karšta lovoj' nesu girdėjus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O tai su grindiniu fizikos dėsniai nebegalioja ar ne - kad šiluma kyla į viršų, pagal jus, tik radiatoriam galioja  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 12 05, 19:06)
Tai dabar palangems ziema nebebaisi smile.gif O ir namukas jauciu graziau atrodo  bigsmile.gif

Pas mus 1a baigta elektra, signalke tai jau sianien turejo pradeti sienas gipsu sukti, kur bus gipsas. Tos kuriuos bus tinkuotos jau padarytos. Ziauriai laukiu to svaresnio etapo  doh.gif Dar siandien antram aukste santechnika dare. Kadangi vonioj ir drabuzinej sildomos grindys bus tai dar betonavimo darbai lauks  doh.gif  Va tada jau gal ir antram aukste man geresne nuotaika bus biggrin.gif

Taip,dabar jau sirdziai lengviau,namukui nebebaisios negandos.
Beje,knisaus knisaus ir radau ekovatos analoga. Medienos plauso vata. pacio produkto kaina patraukli,liko issiaiskinti kiek uz darba velniai nori... lotuliukas.gif
Tikiuos iki nauju metu pavyks uzsipusti..
O rytoj dar santechnikai apziureti atvaziuoja. Reikia garazo lubas uzsikalti is apacios kad galetu apsiltinti.. dar kita savaite rekuperatoriu meistras atvaziuoja apziureti,elektrikas zadejo uzsukti.. pajudejo reikalai kai semininkas gryzo lotuliukas.gif
Atsakyti