Aš su savo ieškojimais 'ne labai į temą', bet toks etapas dabar
Sveiki 
Kas samdėte interjero dizainerį/ę - kokia kvadrato kaina yra padori? Radau dvi, kainos skiriasi per pusę
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 08, 19:59)
Pagaliau mes svetaineje pasigaminome komoda mano issvajota
vakare imesiu foto. Tik kaina kosmine gavose, visokie begeliai, lankstai klijuojami
nes stalciai su paspaudimu atsidaro, dureles irgi, zodziu be rankeneliu. O dar veidrodzio dekoras.. bet uz tai turiu apie ka svajojau, nors viena balda 
Dabar tiek grozybiu esu nusiziurejus, kad noreciau visas stumdomas duris spintos pakeisti ir virtuvini
na viska daryciau kitaip... ir apskritai virtuve su darbo kambariu butu sukeista
Aisku vyras i mano norus kaip reaguoja, nekomentuosiu 
Dabar tiek grozybiu esu nusiziurejus, kad noreciau visas stumdomas duris spintos pakeisti ir virtuvini
Atsigulsiu su mazyle ir eisiu grozybiu pasiziuret
Kodel keistum duris, baldus? I ka dabar ziuretum? Ko pasigendi arba kas nebepatinka? Idomu, kad mes klaidu neprisidarytumem.
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 08, 21:59)
.. bet uz tai turiu apie ka svajojau, nors viena balda 
na viska daryciau kitaip... ir apskritai virtuve su darbo kambariu butu sukeista
Aisku vyras i mano norus kaip reaguoja, nekomentuosiu 
smagu, kai svajones privedamos iki galo
kodel blogai stumdomos durys ir kas ne taip padaryta ? ausis istempus klausau
Blogai nieko nera. Tiesiog noriu ko kitko. Stumdomos pas mane paprastos, dvi durys plokste, dvi su veidrodziu. O dabar deciau su spauda stiklus, kookiu paveikslu yra.. sunku net issirinkti butu
Jei veidrodi tai deciau tonuota, o ne paprasta, didina erdve. Netgi duru profili pasikeisciau, dabar standartiskai aliumini idejo, kazkodel baldzius nepasiule kitokiu
Deciau koki sampana, konjaka ir t.t., tik ne aliumini (aisku derinti prie uzpildo reiktu).
Virtuveje dar gerai pagalvociau kaip tiksliai, bet irgi arba spinteles butu su spauda (stiklai), arba spalvas derinciau taip kad vietoje plyteliu butu stiklas su spauda. Nu zodziu, prisimasciau ko noriu per velai
Ner ko noreti, kai remontus per pora menesiu pas mus padare, visam name. Lygiai tokiu pat kosminiu greiciu ir baldai buvo uzsakinejami 
Cia tik vienas is pvz stiklo dureles su spauda:
Dureles
Na grozybiu kazkokiu neisvysit, tiesiog tai ko norejau ta ir pagamino idealiai
Nesvarbu kad plokste is ketvirto karto issirinkom, nes pirmu triju tai nebegamino tai nebeuzteko tai dar kazkas.. gerai kad ketvirtoji tiko
Virtuveje dar gerai pagalvociau kaip tiksliai, bet irgi arba spinteles butu su spauda (stiklai), arba spalvas derinciau taip kad vietoje plyteliu butu stiklas su spauda. Nu zodziu, prisimasciau ko noriu per velai
Dureles
QUOTE(JEma @ 2014 01 08, 22:22)
Atsigulsiu su mazyle ir eisiu grozybiu pasiziuret
Tikiuos jau bus ikelta. Kas ta kosmine kaina? Rasyk viska, zinosim kiek siais laikais issvajoti baldai kainuoja. As jau bijau apie virtuvini galvoti, nors jau reikes nes sako visur eiles didziules
Na grozybiu kazkokiu neisvysit, tiesiog tai ko norejau ta ir pagamino idealiai
Airisė, labai noriu tokių turėklų kaip tavo, tokio pat rašto tik metalinių
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 09, 12:29)
O dabar deciau su spauda stiklus, kookiu paveikslu yra.. sunku net issirinkti butu
Dureles
Dureles
Aciu supratau
Na , as gal priesingai, nenoreciau . Pas viena drauge yra virtuvej grynai toks stiklas, kaip nuorodoje ideta, tai , jei atvirai, man is pirmo karto jis kaip minusas virtuveje...
Kita drauge pries remonta virtuveje tiesiog ant gipskartonio prisisaude tu spalvotu padekliuku, kad pajustu, uznervuos su laiku tas vaizdas ar nesunervuos
Trecia drauge pasigamino virtuvini- juoda/balta.
Tikrai zinau, kad isvardytu dalyku nei uz ka pas save nedarysiu. Bet, aciu dievui, galim daryt kas kaip norim, svarbu , kad butu uz ka ir , kad butu is ko rinktis
Aha,
esu macius ir metaliniu paveiksliuku, bet mediniai kazkaip mielesni, siltesni.
Ragana, kaip tavo virtuves baldai naudojasi, ar gerai, kokybiskai padaryti , neturi priekaistu?
esu macius ir metaliniu paveiksliuku, bet mediniai kazkaip mielesni, siltesni.
Ragana, kaip tavo virtuves baldai naudojasi, ar gerai, kokybiskai padaryti , neturi priekaistu?
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 01 09, 12:53)
Aciu supratau
Na , as gal priesingai, nenoreciau . Pas viena drauge yra virtuvej grynai toks stiklas, kaip nuorodoje ideta, tai , jei atvirai, man is pirmo karto jis kaip minusas virtuveje...
Kita drauge pries remonta virtuveje tiesiog ant gipskartonio prisisaude tu spalvotu padekliuku, kad pajustu, uznervuos su laiku tas vaizdas ar nesunervuos
. Tai sake- ne, nedarys stiklo su vaizdu, pabodo tas pats vaizdelis.
Tikrai zinau, kad isvardytu dalyku nei uz ka pas save nedarysiu. Bet, aciu dievui, galim daryt kas kaip norim, svarbu , kad butu uz ka ir , kad butu is ko rinktis
aš visur vadovavausi ta taisykle, kad jei prisdarysim spalvotų ir krentančių į akis paviršių - tai jie atsibos greitai.
Įdomi Raganos komoda, tokia labai marga
Mes svetainės baldus rinkomės standartinius, ne pagal užsakymą. Kol kas laabaaiii patenkinti. Tik dar porą dalių į komplektaciją norėčiau...
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 01 09, 13:53)
Na kaip ir sakiau, viskas turi buti suderinta, kad nekristu i akis ir neerzintu. As kad ir dabar galeciau ta stikla virtuveje isideti tarp spinteliu, bet realiai nieko neisivaizduoju prie savo esamos virtuves, visiskai netinka man nei plokste nei dizainas esamos virtuves, kad galeciau priderinti stikla prie jos.. Todel net negalvoju deti, nors ir grazu man.
QUOTE(airise @ 2014 01 09, 14:40)
Jokiu priekaistu tikrai neturim, viskas liuks. Begeliai geri sudeti, ner del ko daugiau skustis
Tik dabar kai rusiuot pradejom tai reiktu siuksliniu daugiau, kazkaip patogiau kad butu.. nes dabar padaryta tik viena, ta kur atsidaro dureles ir siuksline atsidaro kartu su jom.
QUOTE(JEma @ 2014 01 07, 06:36)
Va radau www platybese kokio rezultato siekiam su garazo vartais ir durimis lauko
Dabar beliko rasti kas uz protinga kaina pagamintu...

Sveikos,paziurejus nuotrauka is karto pagalvojau,kad cia antros durys i garaza arba daugiaaukstis namas ir iejimas i nama. Kazkaip nuosavo namo neisivaizduoju,kad tokios butu durys. as tokiu nenoreciau. Kai buvau Norvegijoj, tai labai daug pas ka ant garazo yra tos lemputes padarytos,tai apsvietimas ir nakti palieka labai graziai atrodo.
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 09, 10:29)
Ar zinai, kiek tie stiklai kainuoja? Uz kvadrata NUO 400lt praso
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2014 01 09, 13:59)
O as buciau dazyta stikla, o ne veidrodi graviravusi- maziau atspindziu butu
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 01 08, 21:22)
Kas ta kosmine kaina? Rasyk viska, zinosim kiek siais laikais issvajoti baldai kainuoja. As jau bijau apie virtuvini galvoti, nors jau reikes nes sako visur eiles didziules
Normalus, kokybiskas virtuvinis is geresnes (olandiskos atrodo) plokstes, su blum mechanizmais visais kainavo 1000lt uz begini metra. Nezinau ar cia kosmosas, taciau as likau patenkinta galutiniu rezultatu.