Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus***

Prisiminiau kad dar salos ilgio neprimeciau virtuvej rolleyes.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 01 12, 21:19)
Jus vra gazdinate,as zmona....Pokolkas..
kai pasakiau kad duso latakas beveik stuka kainuoja uz galvos susieme.. Bet leidau as sau tokia prabanga..Na,ziauriai gerai atrodo..  Tiksliau praktiskai nesimato kur pinigai sukisti  lotuliukas.gif kadangi vonios tiesiogiai susijusios su mano amatu taio norisi graaaazios vonios... ax.gif

As kad vyro tuo klausimu baisiai neisgasdinciau tai 1a paprasta pasirinkau lataka bet tipo gera, o 2a irgi ale uz stuka smile.gif Vyras nesuprato biski, bet sakiau juk interjeras mano reikalas. Desim pailga bet kur plytelem apsiklijuoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 01 12, 20:07)

pas mane su sala virtuves apie 7m. is ju aukstas blokas 1,6m... kitur tik apacia... niekas pigiau 10t nepaskaiciavo... doh.gif cia be stalvirsio...tiesa dureles su filingais....

o sakyt kad virtuves metras 1000lt, tai absurdas... viena kaina bus jei i ta metra sudesi spientele su durelem ir visai kita jei sudesi kokius 4-5 stalcius rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane numatyti vien stalciai isskyrus ta auksta bloka. Jau bijau ir mastyt... bet baisiai noriu vien stalciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 01 12, 22:58)
Pas mane numatyti vien stalciai isskyrus ta auksta bloka. Jau bijau ir mastyt... bet baisiai noriu vien stalciu sad.gif

na pas mane tik kampe spintele... o siaip 18 stalciu, plius ukine spinta 40plocio su 6 stalciais... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 01 12, 23:27)
Prisiminiau kad dar salos ilgio neprimeciau virtuvej  rolleyes.gif
As kad vyro tuo klausimu baisiai neisgasdinciau tai 1a paprasta pasirinkau lataka bet tipo gera, o 2a irgi ale uz stuka smile.gif Vyras nesuprato biski, bet sakiau juk interjeras mano reikalas. Desim pailga bet kur plytelem apsiklijuoja wink.gif

Toks?

Grozis reikalauja auku..
Pas mane gaunas taippat didele virtuve doh.gif doh.gif ,bijau net galvoti. Teks laiptus paprastus detis...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 12, 23:34)
na pas mane tik kampe spintele... o siaip 18 stalciu, plius ukine spinta 40plocio su 6 stalciais...  biggrin.gif

Ir kiek toks geris gavosi finansiskai? biggrin.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 01 13, 06:31)
Toks?

Grozis reikalauja auku..
Pas mane gaunas taippat didele virtuve  doh.gif  doh.gif ,bijau net galvoti. Teks laiptus paprastus detis...

Tai jau tikrai, kad reikalauja smile.gif
O lataka kitoki issirinkom wink.gif Pasirinkom Aco firmos, ju kainos lyg patrauklesnes. sake valymas ziauriai paprastas ir siaip tipo geris. Issirinkom toki:
https://www.google.l...&...52F;200;199
Atsakyti
Gal kas pasakysit ar verta kadastre registruoti šulinį (geriamojo vandens).
Kokie gali būti minusai ar pliusai jį įregistravus.

Bijau, kad valstybė nepradėtų kokių nors mokesčių rinkti už šulinius arba kokia privaloma patikra kas metinus atsiras ir reiks paskui mokėt už tai...
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 01 13, 10:46)
Ir kiek toks geris gavosi finansiskai? biggrin.gif
Tai jau tikrai, kad reikalauja smile.gif
O lataka kitoki issirinkom wink.gif Pasirinkom Aco firmos, ju kainos lyg patrauklesnes. sake valymas ziauriai paprastas ir siaip tipo geris. Issirinkom toki:
https://www.google.l...&...52F;200;199

Pas mane toks http://www.voniapliu...atakas-aco-tile
Gražu, bet kas dvi savaites reikia sifoną valyti nes kemšasi nuo plaukų. Ardosi ir valosi labai patogiai, bet smagiau būtų kad nereiktų taip dažnai valynėt.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2014 01 13, 11:01)
Gal kas pasakysit ar verta kadastre registruoti šulinį (geriamojo vandens).
Kokie gali būti minusai ar pliusai jį įregistravus.

Bijau, kad valstybė nepradėtų kokių nors mokesčių rinkti už šulinius arba kokia privaloma patikra kas metinus atsiras ir reiks paskui mokėt už tai...
Papildyta:
Pas mane toks http://www.voniapliu...atakas-aco-tile
Gražu, bet kas dvi savaites reikia sifoną valyti nes kemšasi nuo plaukų. Ardosi ir valosi labai patogiai, bet smagiau būtų kad nereiktų taip dažnai valynėt.

Nu manau jei jau nuspres rinkti mokescius tai pereis per visur ir patikrins yra sulinys ar ne, taip kaip ir su lietaus vandeniu wink.gif Pas mus pvz buvo ateje apziuret kur latakai nuvesti (cia dar iki renovacijos).
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 01 13, 12:03)
Nu manau jei jau nuspres rinkti mokescius tai pereis per visur ir patikrins yra sulinys ar ne, taip kaip ir su lietaus vandeniu wink.gif Pas mus pvz buvo ateje apziuret kur latakai nuvesti (cia dar iki renovacijos).

As po zeme pakasiu sulini ax.gif
O latakas ir pas mane aco,tik aco vario.
Atsakyti
sveiki, gal galėtumėte rekomenduoti šulinių kasėjus g.gif Reikėtų ir gyslą rasti. Bandėm pagal expres kontakto skelbimus ieškoti, kažkaip nepavyko. Tai girtas atsiliepia, tai nesusišnekam g.gif Gal žinot, kuo galima pasitikėt.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 12, 22:39)
o sakyt kad virtuves metras 1000lt, tai absurdas... viena kaina bus jei i ta metra sudesi spientele su durelem ir visai kita jei sudesi kokius 4-5 stalcius rolleyes.gif

Na gal pamirsau prideti zodeli NUO 1000lt, taciau ta kaina tokia vidutine su trupuciu stalciu, su trupuciu dureliu ir paprasta plokste be jokiu filinginiu navarotu. Tai juk ir asilui aisku, kad kiekvienas pribumbasas kainuoja papildomus pinigus. As pasakiau kiek man kainavo, o paauksuotos rankeneles i ta kaina tikrai nebuvo iskaiciuotos! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2014 01 13, 06:31)
Pas mane gaunas taippat didele virtuve  doh.gif  doh.gif ,bijau net galvoti. Teks laiptus paprastus detis...

O vat sitoj vietoj tikrai nesutikciau schmoll.gif Virtuve su laiku tikrai dar teks keisti pagal nauja remonta ar siaip moraliskai jai pasenus, o stai laiptai turbut jau bus ilgam, todel prioritetai pas mus buvo ilgalaikiams dalykams smile.gif
Atsakyti
Biesai, o kaip manai kuom skirsis tie laiptai uz 10t ir uz 15t? As nezinau kiek tiksliai mum laiptai gausis (pasiseke kad turim draugu, na tikiuosi, kad pasiseke biggrin.gif). Bet realiai nieko labai mandro su tais laiptais ir nenoriu. O va virtuveje tai reikia ne tik vaizdo, bet ir patogumo, ergonomijos. Tad mano manymu tai ta vieta, kur geriau pasispausti ir pasidaryt taip kaip svajoji... Del kainos manau reikes zaisti, ploksciu, stalvirsio pasirinkime, o ne naikinant stalcius issvajotus smile.gif Ta proga einu padeliosiu, kiek stalciu tilps, nes atstumas tarp sienu jau visiskai aiskus smile.gif
Papildyta:
Nu va biski pasiskaiciavau. O sakykit pvz Blumo arba kitu stalciu mechanizmai yra standartinio plocio? Pvz 90, 60, 30 cm Ar pvz galima gamintis po 85 ir tt? Nes sudejus standartus ziuriu, kad kokiu 10cm truks, nes vistiek dar plokstes atsimeta...
Atsakyti