QUOTE(aulina @ 2014 01 16, 17:00)
Skamba kaip pasaka, be jokių cypimų, oj kaip nepatinka man tas perspejamasis garsas.
O dėl peilio, tai tavo fantazija be ribų.
Pastaba, gali netycia pasispausti pultelis kiseneje, pries paimant i rankas, kaip kad būna su telefonais. Reikėtų jį laikyti atsargiau nei telefoną visomis prasmėmis.
Sakai be ribu? Ribos pasibaigia kai taip atsitinka.. Geriau kad taip nebutu,bet reikia apie viska pagalvoti.. Bent jau as taip darau. Teisingai pastebejote del pultelio,gali kiseneje nusispausti,bet seip pas mane salia raktu jis bus pakabintas. Plius kiekkartu jum yra nusispaudes masinos signalkes pultelis? Jei nusispaus kai busite toli nuo namu,signake neatsiblokuos (gps signalke ir ta tik 2 km traukia ) o salia namo bunant tai isvis sansas kad nusispaus ir kaiptik vagys lauks,yra niekinis. Bet kaip ten bebutu nenoreciau su pulteliu atblokuojamo namo,tik garazas ir perimetras. Tam kad be galvos skausmo iriedeti i kiema.
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 01 16, 19:45)
Biesai, tikrai be ribu fantazija

Nors kaip as sakau visada reikia apsvarstyti visus galimus variantus. Nors tiesa pasakius as isvis pries signalizacijas

Ta prasme, kad as manau kad jos nieko vertos. Jei bus rimti plesikai tai jiem tos signalkes bus vienas juokas, na aisku nuo narkomanu apsaugos. Nors idomu per kiek laiko apsauga pvz iki Ginkunu davaziuoja

Mes visada sakem ir sakom, kad n signalke reikia detis o turta drausti nuo visko. Tada ramiausiai gyveni... o ir pagundu tikriausiai vagimss maziausiai. O jei dar atviriau tai manau kad kuo daugiau saugosi tuo daugiau pagundu kitiems bus
Mes net nesvarstem jokiu pulteliu. Viska darom paprasciau. Pas mus bus 3 pultai. Nors as sakiau man 2 per akis

Vienas bus garaze mazdaug toje vietoje kur vairuotojas islipa is auto. Atsidarei automatinius vartus, ivaziavai ir ramiai atsiblokvai visa nama. Nematau reikalo zaistis zonomis. Zinau is savo patirties kad niekad to nenaudociau. Taip kaip ir 3 pultas. Ikalbejo ji detis 2a tipo nakciai uzsiblokuot perimetra bus patogiau. Hmmm nezinau jau tikriausiai 13m naudojam signalizacija ir niekad nesu tokios kvailystes dariusi

Kaip mano vyras sako mes ne Sedziai
Perimetra ar namo pirma auksta blokuosite is antro auksto klaviaturos? Jei perimetra tai kokius daviklius desite? infrareda ar mikrobanginius?
Jema. Pries pora dienu kalbejau su draugu. Jis kaiptik perdarineja signalke kad butu pultelis garazui,nes sake uzkniso bebegioti prie klaviaturos. pagalvokite ar tikrai norite kiekviena gryzima begti prie jos. nenorite zonuoti,tai jau jusu pasirinkimas,o as zonuosiu,tam kad vienu momentu neatblokuoti visko,arba uzblokuoti dali. Pvz zmona viena namie,jai i garaza nereikia,garazas gali buti uzblokuotas. nakti einant miegoti (ypatingai kai nera manes) uzsiblokuoja perimetra,garaza ir pirma auksta. Draudimass.. kiek tikites draudimas kompensuos vagystes atvieju?
Sakot jus ne sedziai? As panasei pasakiau savo signalscikui kai jis ikyriai pradejo kameras siulyti.. 8 kameras ant namo..

apie 5000 litu... Nu rimtai as ne sedzius ir nera ka pas mane vogt..