Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus***

QUOTE(JEma @ 2014 01 16, 11:41)
Zinok neturim kainu wink.gif Mums plius minus buvo pasake kiek kainuos 1a (1 etapo) darbai, kiek 2a... O kadangi zinojom, kad jie dirba labai kokybiskai tai kitais ir nesidomejom. Plius vyras darbiniais reikalais su jais bendrauja, tai kaip minejau mus be eiles i koki tarpa ikisa. O kokybe tikrai yra ir darbo nuovoka... Pvz 2a darbus dare ju kolegos (buvo prisieme). Mum atrode kad viskas liux, o tie atvaziavo paziurejo ir sako: mes taip nedirbam. Pas mus ir darbo kultura kita ir kokybes matom trukumu (nors kazkokiu nusizengimu ar neveikimu nebuvo). Tiesiog jiems nepatiko vizualiai vaizdas tai kita diena atvaziavo ir viska patys perdare pagal save, o su anais iskart atsisveikino biggrin.gif

Del laiptu... jooo yra graziu tam pirmam. Bus idomu kiek gausis mums galutiniame rezultate... Pas mus nieko mandro ir nesugalvosi kai laiptai su aikstele, jie neturi tos prabangos.

As taippat i kaina neziurejau kai rikaus santechnikus. Svarbu buvo rekomendacijos.

Jema,kai klausei ar brangu elektra,signalke ir visa kita uz 12 t,tai matau kad normali kaina. Pas mane gali buti kad tiekpat gausis kai sudedi viska i kruva.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 01 16, 11:26)
As taippat i kaina neziurejau kai rikaus santechnikus. Svarbu buvo rekomendacijos.

Jema,kai klausei ar brangu elektra,signalke ir visa kita uz 12 t,tai matau kad normali kaina. Pas mane gali buti kad tiekpat gausis kai sudedi viska i kruva.

Mes paskui ta samata pasipiginom smile.gif Pasiemem elektrika kita. T.y. ne firma. Jis apie 10m dirba, gal kazkokiu steebuklu ir nedaro, bet kaina buvo zenkliai mazesne. Kadangi vyrukui panasu, kad norisi rekomendaciju tai dirba ramiai, panasu, kad kokybiskai. Jei kas neaisku visada skambinasi (cia pvz del atstumu ar dar ko) ne taip kai kaikurie statybininkai pofik pagal save padaro o paskui asilo akim ziuri kai pareikalauji perdaryt wink.gif Aisku kol nepatikrinsiu kiekvienos rozetes, jungiklio ir ar nemeto paketuku negalesiu pasakyti ar gerai savo darba atliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 01 16, 11:26)

Mum elektrikas sakė, jog už tokius kiekius ką turim pas save pasidarę už elektros išvedžiojimus, rozečių sudėjimus, šviestuvų sukabinimus būtų apie 14t. Čia be signalkės.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2014 01 16, 14:25)
Mum elektrikas sakė, jog už tokius kiekius ką turim pas save pasidarę už elektros išvedžiojimus, rozečių sudėjimus, šviestuvų sukabinimus būtų apie 14t. Čia be signalkės.

O signalke kiek?
Papildyta:
Tiesa kas liecia signalkes tai man siulo atrakinima su pulteliu,bet man ta neatrodo saugu. Kas esat taip pasidare arba ruosiates daryti?
Atsakyti
Biesai, cia koki atrakinima? Duru? Nelabai pagavau esmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 01 16, 13:49)
O signalke kiek?
Papildyta:
Tiesa kas liecia signalkes tai man siulo atrakinima su pulteliu,bet man ta neatrodo saugu. Kas esat taip pasidare arba ruosiates daryti?

2000 mokėjom, bet dabar tobulinom - tai pirkau kitą pultelį (800Lt), dar nepabaigiam niekaip visko iki galo
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 01 16, 16:09)
Biesai, cia koki atrakinima? Duru? Nelabai pagavau esmes smile.gif

Signalke gali atsiblokuoti su pulteliu. Pvzprivaziuoji su masina,atsiblokuoji perimetra,poto atsiblokuoji garaza,ivaziuoji i garaza. tada gali atsiblokuot ir nama. Nu,suzonuoji atblokavima ir su pulteliu atsiblokuoji ,ar uzblokuoji ka nori. Minusas tas kad pulteli gali atimti ir atsibluokuotinama skriaudikai. As manau pasidarysiu perimetro atblokavima ir dar papildomai garazo atblokavima. I nama norint ieiti,teksivesti koda. Tiesa yra dar varijantas kad imanoma priprogramuoti du kodus. Viena teisinga ir viena ne. Vedi neteisinga,pulte apsaugos komanda mato kad kazkas netaip ir atvaziuoja. Cia tam atviejui jei peilis pasonej ir esi verciamas atrkoduoti nama..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 01 16, 16:49)
Signalke gali atsiblokuoti su pulteliu. Pvzprivaziuoji su masina,atsiblokuoji perimetra,poto atsiblokuoji garaza,ivaziuoji i garaza. tada gali atsiblokuot ir nama.

Cia tam atviejui jei peilis pasonej ir esi verciamas  atrkoduoti nama..

Skamba kaip pasaka, be jokių cypimų, oj kaip nepatinka man tas perspejamasis garsas.
O dėl peilio, tai tavo fantazija be ribų.

Pastaba, gali netycia pasispausti pultelis kiseneje, pries paimant i rankas, kaip kad būna su telefonais. Reikėtų jį laikyti atsargiau nei telefoną visomis prasmėmis.
Atsakyti
Biesai, tikrai be ribu fantazija biggrin.gif Nors kaip as sakau visada reikia apsvarstyti visus galimus variantus. Nors tiesa pasakius as isvis pries signalizacijas smile.gif Ta prasme, kad as manau kad jos nieko vertos. Jei bus rimti plesikai tai jiem tos signalkes bus vienas juokas, na aisku nuo narkomanu apsaugos. Nors idomu per kiek laiko apsauga pvz iki Ginkunu davaziuoja g.gif Mes visada sakem ir sakom, kad n signalke reikia detis o turta drausti nuo visko. Tada ramiausiai gyveni... o ir pagundu tikriausiai vagimss maziausiai. O jei dar atviriau tai manau kad kuo daugiau saugosi tuo daugiau pagundu kitiems bus biggrin.gif

Mes net nesvarstem jokiu pulteliu. Viska darom paprasciau. Pas mus bus 3 pultai. Nors as sakiau man 2 per akis biggrin.gif Vienas bus garaze mazdaug toje vietoje kur vairuotojas islipa is auto. Atsidarei automatinius vartus, ivaziavai ir ramiai atsiblokvai visa nama. Nematau reikalo zaistis zonomis. Zinau is savo patirties kad niekad to nenaudociau. Taip kaip ir 3 pultas. Ikalbejo ji detis 2a tipo nakciai uzsiblokuot perimetra bus patogiau. Hmmm nezinau jau tikriausiai 13m naudojam signalizacija ir niekad nesu tokios kvailystes dariusi biggrin.gif Kaip mano vyras sako mes ne Sedziai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2014 01 16, 17:00)
Skamba kaip pasaka, be jokių cypimų, oj kaip nepatinka man tas perspejamasis garsas.
O dėl peilio, tai tavo fantazija be ribų.

Pastaba, gali netycia pasispausti pultelis kiseneje, pries paimant i rankas, kaip kad būna su telefonais. Reikėtų jį laikyti atsargiau nei telefoną visomis prasmėmis.

Sakai be ribu? Ribos pasibaigia kai taip atsitinka.. Geriau kad taip nebutu,bet reikia apie viska pagalvoti.. Bent jau as taip darau. Teisingai pastebejote del pultelio,gali kiseneje nusispausti,bet seip pas mane salia raktu jis bus pakabintas. Plius kiekkartu jum yra nusispaudes masinos signalkes pultelis? Jei nusispaus kai busite toli nuo namu,signake neatsiblokuos (gps signalke ir ta tik 2 km traukia ) o salia namo bunant tai isvis sansas kad nusispaus ir kaiptik vagys lauks,yra niekinis. Bet kaip ten bebutu nenoreciau su pulteliu atblokuojamo namo,tik garazas ir perimetras. Tam kad be galvos skausmo iriedeti i kiema.
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 01 16, 19:45)
Biesai, tikrai be ribu fantazija biggrin.gif Nors kaip as sakau visada reikia apsvarstyti visus galimus variantus. Nors tiesa pasakius as isvis pries signalizacijas smile.gif Ta prasme, kad as manau kad jos nieko vertos. Jei bus rimti plesikai tai jiem tos signalkes bus vienas juokas, na aisku nuo narkomanu apsaugos. Nors idomu per kiek laiko apsauga pvz iki Ginkunu davaziuoja  g.gif Mes visada sakem ir sakom, kad n signalke reikia detis o turta drausti nuo visko. Tada ramiausiai gyveni... o ir pagundu tikriausiai vagimss maziausiai. O jei dar atviriau tai manau kad kuo daugiau saugosi tuo daugiau pagundu kitiems bus biggrin.gif

Mes net nesvarstem jokiu pulteliu. Viska darom paprasciau. Pas mus bus 3 pultai. Nors as sakiau man 2 per akis biggrin.gif Vienas bus garaze mazdaug toje vietoje kur vairuotojas islipa is auto. Atsidarei automatinius vartus, ivaziavai ir ramiai atsiblokvai visa nama. Nematau reikalo zaistis zonomis. Zinau is savo patirties kad niekad to nenaudociau. Taip kaip ir 3 pultas. Ikalbejo ji detis 2a tipo nakciai uzsiblokuot perimetra bus patogiau. Hmmm nezinau jau tikriausiai 13m naudojam signalizacija ir niekad nesu tokios kvailystes dariusi biggrin.gif Kaip mano vyras sako mes ne Sedziai  lotuliukas.gif

Perimetra ar namo pirma auksta blokuosite is antro auksto klaviaturos? Jei perimetra tai kokius daviklius desite? infrareda ar mikrobanginius?
Jema. Pries pora dienu kalbejau su draugu. Jis kaiptik perdarineja signalke kad butu pultelis garazui,nes sake uzkniso bebegioti prie klaviaturos. pagalvokite ar tikrai norite kiekviena gryzima begti prie jos. nenorite zonuoti,tai jau jusu pasirinkimas,o as zonuosiu,tam kad vienu momentu neatblokuoti visko,arba uzblokuoti dali. Pvz zmona viena namie,jai i garaza nereikia,garazas gali buti uzblokuotas. nakti einant miegoti (ypatingai kai nera manes) uzsiblokuoja perimetra,garaza ir pirma auksta. Draudimass.. kiek tikites draudimas kompensuos vagystes atvieju?
Sakot jus ne sedziai? As panasei pasakiau savo signalscikui kai jis ikyriai pradejo kameras siulyti.. 8 kameras ant namo.. doh.gif apie 5000 litu... Nu rimtai as ne sedzius ir nera ka pas mane vogt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na čia rimtai apie saugumą diskusija užvirė g.gif
Aš jau pradedu galvoti, kad po statybų nebebus ką iš manęs vogti... Viskas bus tik nekilnojamas turtas doh.gif fear.gif

biesas66 ir JEma gal galit į AZ pasidalinti santechnikų kontaktais... Gal su kuriais nors susitarčiau... Šiaip Vyriukas suteikė optimizmo... Jau radau vaikinukus, kurie viską išraus, o santechnikams teliks kaip dideliems viršininkams baltomis pirštinaitėmis pakloti vandentiekio vamzdįsmile.gif Vistik toj vietoj reikia specų...
Atsakyti
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 01 16, 21:36)
Na čia rimtai apie saugumą diskusija užvirė  g.gif
Aš jau pradedu galvoti, kad po statybų nebebus ką iš manęs vogti... Viskas bus tik nekilnojamas turtas doh.gif  fear.gif

biesas66 ir JEma gal galit į AZ pasidalinti santechnikų kontaktais... Gal su kuriais nors susitarčiau...  Šiaip Vyriukas  suteikė optimizmo... Jau radau vaikinukus, kurie viską išraus, o santechnikams teliks kaip dideliems viršininkams baltomis pirštinaitėmis pakloti vandentiekio vamzdįsmile.gif Vistik toj vietoj reikia specų...

Vis dar raunate viska kebeni,feni? Atsiusiu i AZ numeri.
Atsakyti