Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Graziu ir jaukiu svenciu! santa2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 23 gruodžio 2013 - 20:18
QUOTE(kustuce @ 2013 12 23, 17:38)
pradedu svarstyti variantą apie kiliminę dangą antrame aukšte, bet aš vis kažkaip bijau tų dulkių  g.gif

taip, tai pagrindinis argumentas pries danga. dar vienas, tai teplumas - jos neatnaujinsi.
Musu namuose dabar likes vienas vaikas, jau ne leliukas, alergiju neturim. pagrinde laika leidziam apacioje. didziausias galvos skausmas, tai vaikinuko kambarys. nutariau, kad rizikuosim, jei ka, tai pakeisim po keliu metu. gal tada ir padoria kamstine sudesim. o del miegamo ir dar vieno mazycio kambariuko, tai visai galvos nekvarsinu, visada tik apie kilimine danga galvojau. geriau sudesiu tai ka noriu, nei pasirinksiu kita sprendima ir veliau vis mastysiu, kad reikejo daryti pagal norus, o ne pagal kazkokius kitus kriterijus.
Man lengviau, as esu gyvenusi ant kilimines, manes ji nebaugina. Zinau tiksliai, kad jei nori gero vaizdo, tai teks susitaikyti su tuo, kad ji neamzina ir anksciau ar veliau teks ja nuimti ir pakeisti. Jei jums kyla abejoniu, tai geriau gal rinkites kita varianta.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 12 23, 19:06)
Cobre, tavo eglė thumbup.gif Niekada nesu nė iš toli mačius tokios tankios. Ar čia pagal pažintį kur nors gavai?
Žaisliukų ir aš iš vaikystės kelis turiu. Jie dar prieš mano gimimą atsiradę. Keli gal net prieškariniai. Visada drebu, kad tik nieko jiems neatsitiktų smile.gif

Nea, visada ten pat perkam, bet tikrai musu nepamena pardavejas biggrin.gif grazios eglutes pas ji, perpardavinetojai irgi is jo ima. Ir nereikia simtu moketi - 30 litu ir nerealus misko kvapas namuose wub.gif

Saugok, cia juk ne siaip palikimas, cia dalele vaikystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 12 23, 20:30)
taip, tai pagrindinis argumentas pries danga. dar vienas, tai teplumas - jos neatnaujinsi.
Musu namuose dabar likes vienas vaikas, jau ne leliukas, alergiju neturim. pagrinde laika leidziam apacioje. didziausias galvos skausmas, tai vaikinuko kambarys. nutariau, kad rizikuosim, jei ka, tai pakeisim po keliu metu. gal tada ir padoria kamstine sudesim. o del miegamo ir dar vieno mazycio kambariuko, tai visai galvos nekvarsinu, visada tik apie kilimine danga galvojau. geriau sudesiu tai ka noriu, nei pasirinksiu kita sprendima ir veliau vis mastysiu, kad reikejo daryti pagal norus, o ne pagal kazkokius kitus kriterijus.
Man lengviau, as esu gyvenusi ant kilimines, manes ji nebaugina. Zinau tiksliai, kad jei nori gero vaizdo, tai teks susitaikyti su tuo, kad ji neamzina ir anksciau ar veliau teks ja nuimti ir pakeisti. Jei jums kyla abejoniu, tai geriau gal rinkites kita varianta.

turim vieną alergišką vaiką, va dėl to aš abejoju, o ir atsimenu, kai pas tėvus buvo kiliminė danga, tai niekados nebūdavo to šviežio oro kvapo g.gif

Bet man didžiausias galvos skausmas tos grindys, gana jau pirmam aukšte nesąmonių pridarėm ( iš nežinojimo) tai nenoriu antram tos pačios klaidos daryti. Kai pasidarysim antrą` aukštą, iš karto galvosiu apie pirmo aukšto grindų keitimą unsure.gif

Tai kiliminė danga atkrenta, plytelių ir nenoriu, belieka parketas arba medinės lentos, pastarųjų labai norėčiau, gal apie jas ir galvosim, o kadangi žinau, kad kažkuri, turi susidėjus lentas ant šildomų grindų, tik nepamenu ar tu Cobre ar TuDa (matyt dar per mažai kartų kartojot lotuliukas.gif ) tai jas ir dėsim
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 23, 20:35)
tik nepamenu ar tu Cobre ar TuDa (matyt dar per mažai kartų kartojot  lotuliukas.gif ) tai jas ir dėsim

vida777 mirksiukas.gif biggrin.gif ir, vidos ikvepta, dar kazkuri turi susidejusi, tik jau nebepamenu, kuri. na, kazkuri is senesniu temos dalyviu g.gif
Atsakyti
Cobre, kokia namine eglute wub.gif pas mus labai panasios buna biggrin.gif gal todel tokia sava wub.gif

parsiveziau stalvirsius siandien wub.gif dabar tetis surinkineja...tikiuos kad viskas bus ok, nes tik juos pamacius susilydziau wub.gif vistik medis yra medis wub.gif
zodziu virtuvike visai i pabaiga bigsmile.gif kriaukle tai jega thumbup.gif kaip diedas issireiske- baseinas lotuliukas.gif vietos i valias bigsmile.gif ai ir dar jega dalykelis tas automatinis siuksliu stalciaus isstumejas bigsmile.gif baksteli keliu ir isvaziuoja bigsmile.gif
dabar tik rankeneliu truksta wacko.gif bet nieko doro nerandu sad.gif na po svenciu reiks daryt voyaza i didmiesti normalu....kaunas- vilnius.... uzuolaidu tuo paciu rolleyes.gif

jaukiu svenciu, gero skonio turetojos mirksiukas.gif
user posted image

nuostalgiska foto is senuju namu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 23 gruodžio 2013 - 23:21
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 23, 23:12)
  pas mus labai panasios buna  biggrin.gif  gal todel tokia sava  wub.gif
nuostalgiska foto is senuju namu...

na tikrai panasi bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 23, 20:35)
... belieka parketas arba medinės lentos, pastarųjų labai norėčiau, gal apie jas ir galvosim, o kadangi žinau, kad kažkuri, turi susidėjus lentas ant šildomų grindų, tik nepamenu ar tu Cobre ar TuDa (matyt dar per mažai kartų kartojot  lotuliukas.gif ) tai jas ir dėsim

na, tik ne lentos schmoll.gif , ant sildomu grindu parketas (lenteles) turi buti kuo siauresnes, kad sonai neuzsiraitytu. Musiskes 10 cm plcio, 60/70 cm ilgio.

QUOTE(Cobre @ 2013 12 23, 20:42)
... ir, vidos ikvepta, dar kazkuri turi susidejusi, tik jau nebepamenu, kuri. na, kazkuri is senesniu temos dalyviu  g.gif

tikrai ne mano ikvepta ax.gif .

p.s. Cobre, tavo eglute nerealiai lietuviska wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 gruodžio 2013 - 17:15
100 metu pas Jus nebuvau blush2.gif
Su Kaledom visas newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Sveikos po svenciu 4u.gif !

Rasytee , tavo auksinei voniai:

(kaireje rubrika - "Armaturen in Gold Design", 2psl.)
http://www.google.de...29,r:5,s:0,i:98
Atsakyti
Gal zinote kokio gamintojo si sofa?

user posted image

Gal galite isduoti paslapti kur pacios perkate klasikinio stiliaus miegamojo ir svetaines baldus?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 12 27, 14:43)
Gal zinote kokio gamintojo si sofa?

user posted image

Gal galite isduoti paslapti kur pacios perkate klasikinio stiliaus miegamojo ir svetaines baldus?

Jau pati radau KA-International
Atsakyti
Pasirodysiu ir as savo eglute 4u.gif
Dar butuke, tai isprausta tarp rasomo stalo ir televizoriaus doh.gif

user posted image
Atsakyti