Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(dea @ 2013 12 31, 14:31)
pvz. dbr esu pasimetus del kedziu spalvos:
turiu sena stala ir senas kedes

bent jau kol kas tai aš stalo neliesčiau g.gif bet visai baltai kėdžių irgi nenorėčiau dažyti unsure.gif nežinau kokio šviesumo/atspalvio jūsų pilkos sienos realiai yra, bet gal bandyt dažyt spalva, artima virtuvės baldams ir sienoms (aišku, jei ji nesipjaus su kėdžių gobeleno fono spalva g.gif nes dabar mano monitorius tą foną rodo žaliai pilką, o sienos kažkodėl atrodo, kad ne pilkos, o gelsvai žalios doh.gif ). O jei nudažius kėdes matysit, kad jos vienišos - galima bandyt pataisyt padėtį su tinkamai parinktu kilimu.
Atsakyti
dea, pas mane fantazija nelabai laki, be bendro kambario foto nieko nepasakysiu, bet vat gobelenas man nelabai......Gal tik subjektyvus motyvai groja, nes mano svetaines baldeliai tokio margumo tik spalvos kitokios, tai pasakysiu atvirai - BAISIAI NEGRAZU.
Jei tik labai viskas nesipjaus, tai as baltai dazyciau ir kedes, ir stala, bet minejau, be kambario vaizdo sunku ka pasakyti.....
Ir dar - yra koks stebuklas, kuris kriaukle virtuveje pasleptu, na koks stalvirsis gal uzvaziuoja ar taip kas????Man is living roomo matysis kaip tik ta virtuves vieta, kur kriaukle, tai kazkaip norisi uzmaskuoti blush2.gif
O jei jau desiu plyteles, tai prie ko derinti, sienas tokia pat spalva maliavoti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 31, 13:57)
nes mano svetaines baldeliai tokio margumo tik spalvos kitokios, tai pasakysiu atvirai - BAISIAI NEGRAZU.

gal galima butu foto blush2.gif tinka ir az ax.gif

sitas kambarys sunaus-todel ir sienos zalios smile.gif
beabejo kedes bus restauruotos-tik nzn kokia spalva... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 30, 21:44)
Niekas man ir nepatariate, kas geriau plyteles ar medzio imitacijos hpl as ant sienos tarp spinteliu???A?? blush2.gif Hpl as butu identiskas stalvirsiui, man lyg ir mieliau plyteles, bet idomu ir Jusu visu nuomone 4u.gif  4u.gif  4u.gif Spinteliu fasadai balti 4u.gif

mano nuomone tik plyteles 4u.gif

dea, manau labai grazu butu baltos kedes, tavo vizija man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Su naujaisiais metais mergaites!

user posted image
Atsakyti
Dea, gal stalą vertėtų palikti tokį, koks yra. Kėdes aš dažyčiau šviesiai pilka spalva, nes balta prie tų ryškių gobelenų pernelyg skaudi būtų. Jei balta- tai gobelenas vienspalvis, nes tas stambus raštas bus sunkiai sucentruojamas. Turiu karčios patirties , užsisakinėjom kėdes ir pasirinkau prašmatnų juostuotą su raštu gobeleną. Panašu, kad toje įmonėje visi buvo su abejom kairėm rankom ir dar žvairi doh.gif Visų juostos skirtingai simetrijos nelaiko, įstrižos. Vežė du kartus taisyti, bet nieko garo. Po metų nulupau ir dėjau gobeleną smulkaus rašto, nes stambaus pačiai sunku būtų simetriškai sudėti.
Jūratėle, visų lietuviškų baldų bėda- kieta sėdimoji dalis. Pati kai ieškojau baldų, išsėdėjau visas įmanomas sofas. Tinkamus radau Auster balduose, atsisėdi ir prasmengi wub.gif Dar rinkausi, kad sėdimosios dalys būtų nuvelkamos ir plaunamos, o porankiai odiniai. Krėsliuko ir sėdimoji dalis odinė, porankiai medžio, lengvutis. Jau penki metai, kaip naudojam, pasaka, o ne baldai. Jei atsiguli pasnausti, įkrenti kaip į pūkus, net dekiuko nereikia užsikloti biggrin.gif
Kuzdaite, tas virtuvės stebuklas- tai iš apačios klijuojama kriauklė. Bet stalviršis turėtų būti granito ar bent dirbtinio akmens.
Atsakyti
Su Naujais pasakisku interjeru savininkai ir savininkes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pries koki menesi buvo imestas straipsnis apie nauja parketlenciu kolekcija, kazkokia naujove, kad blizgus pavirsius. Issisaugojau tik foto ir niekaip neberandu, gal kas supranta, apie as cia? blush2.gif

user posted image

Dar klausimelis - ka is patirties pasakytumet apie kamstines grindis? Mastau deti i vaiku kambari, nes vienos spec vaikams akyse stovi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 01, 14:07)

Dar klausimelis - ka is patirties pasakytumet apie kamstines grindis? Mastau deti i vaiku kambari, nes vienos spec vaikams akyse stovi rolleyes.gif

Pati neturejus, bet turi viena drauge... Tai jos atsiliepimai patys geriausi biggrin.gif dabar ir mamai savo sudejo... As daznas svecias ten, tai ka galiu pasakyt... Vaizdas man nepatinka, tiesiog ne mano skonis... Bet jausmas vaikstant ant ju geras, silta ir malonu mirksiukas.gif pas vaikus tikrai geras pasirinkimas 4u.gif

Vida, parodysiu kada su rankenelem... Dabar tooooooks tingulys apemes kad siaubas doh.gif

As i dvi spinteles susidejau tuos kur paspaudi ir atsidaro durys.... Liux, bet net vyrius reikejo pakeist i paprastesnius.... Tai pradejau galvot gal ir i stalcius susidet lotuliukas.gif tik kazi ar veikia su tais begeliais lotuliukas.gif

O tai kaip tu darineji stalcius be rankeneliu????
Atsakyti
As dar su tokiu durnu klausimu.... Ar bus visiskai be rysio, jei duris dazysiu tamsiai, o kai kuriu duru viena puse baltai blink.gif na pvz ta mazas wc.... Nu kaip ten rudos durys isipaisys???darbo kambary irgi ne i tema... Pas viena vaika irgi viskas sviesu, baldai balti ir tos tamsiosd urys ne i tema... Visur baltu nenoriu.... Toj raudonoj sienoj man tik tamsiu norisi...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti