Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Niekas man ir nepatariate, kas geriau plyteles ar medzio imitacijos hpl as ant sienos tarp spinteliu???A?? blush2.gif Hpl as butu identiskas stalvirsiui, man lyg ir mieliau plyteles, bet idomu ir Jusu visu nuomone 4u.gif 4u.gif 4u.gif Spinteliu fasadai balti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite sia sofute is Dubingiu? domina atsiliepimai apie kokybe ir patoguma. Mes planuojame deti dvi, dviviete ir triviete.

user posted image

user posted image

Akvilyte, labai grazi virtuve, as uz sviesias rankeneles, juodos manau perdaug issisoks. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Musu virtuve irgi tokia balta, rankeneles pasirinkau zalvarines su porcelianu, nors porcelianas ir gelsvas, bet nesuku galvos, nes orkaite tokios pacios splavos kaip ir porcelianas.
Atsakyti
O sufote traukta barchatu? Man tai baisoka, kad tas pukelis issitrins unsure.gif Ar klystu? blush2.gif

Labai ir kazko panasaus noriu, ne kokios pliurzos sofos, o grakstesnes, bet kartu ir su svoriu, kad patogu butu bei, kad issitiestu miegojimui. Realu? Gal ka esat mate panasaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 30, 20:44)
Niekas man ir nepatariate, kas geriau plyteles ar medzio imitacijos hpl as ant sienos tarp spinteliu???A?? blush2.gif Hpl as butu identiskas stalvirsiui, man lyg ir mieliau plyteles, bet idomu ir Jusu visu nuomone 4u.gif  4u.gif  4u.gif Spinteliu fasadai balti 4u.gif

Man gražiau plytelės. 4u.gif net nesvarstyčiau ką pasirinkti, man tik plytelės wub.gif virtuvėje
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 30, 20:59)
Labai ir kazko panasaus noriu, ne kokios pliurzos sofos, o grakstesnes, bet kartu ir su svoriu, kad patogu butu bei, kad issitiestu miegojimui. Realu? Gal ka esat mate panasaus? ax.gif

Su panašumu bus sunkoka, nes miegamas mehanizmas turi savų reikalavimų. Pasirinkus atitinkamą gobeleną kažką panašaus išgauti gal su tokia sofute išeitų g.gif
http://www.sintuva.l...zmu/1/kafka-176
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 12 30, 22:26)
Su panašumu bus sunkoka, nes miegamas mehanizmas turi savų reikalavimų. Pasirinkus atitinkamą gobeleną kažką panašaus išgauti gal su tokia sofute išeitų g.gif
http://www.sintuva.l...zmu/1/kafka-176

Va va va, labai panasiai ir noriu, nes pati suprantu, kad nebus grakstute ant kojyciu, jei noriu miegui. Sis variantas tikrai vertas demesio, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 30, 20:59)
O sufote traukta barchatu? Man tai baisoka, kad tas pukelis issitrins unsure.gif Ar klystu? blush2.gif

Dvi dienas intensyviai vazinejome po salonus rinkdamiesi sofas i svetaine, vienas is noru buvo kad triviete butu su miegamu mechanizmu. Bet priejome prie to kad uz miegama mechanizma moketi plius 3000 lt nesiruosiam. Nes visuose salonuose kainos mazesnes nei 10500 lt nebuvo, tik didesnes. O dubingiu sofutes su foteliu paskaiciavo 7500 lt. Tai kaip ir apsisprendem, tik butu gerai atsiliepimus isgirsti.
Dar man patinka kad galima nuimti tas pagalves jei nenori ir uz ju yra normalus atlosas, kituose su pagalvelem buna tik kieta zema atkalte, kuri tik prilaiko pagalves. Ir sedimos vietos pagalves skalbiamos. tikrai ne reklama tiesiosg labai as jas issinagrinejau. Net ant susjungimo atsisedau ir ziurejau ar jauciasi kad ant jo sedi, bet nesijaucia lotuliukas.gif
Daugiau neradau nei vienos sofutes kur porankiai nebutu atsikise i sonus, nes man tokie tik i dvara ax.gif norisi kad butu elegantiska wub.gif bet aisku ir praktiska doh.gif
Mes megstam ant sofutes padrybsoti vacation1.gif
Papildyta:
Man sios sofutes tobulos wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 30 gruodžio 2013 - 21:44
Laba vakara,

O jums tos Dubingiu sofos patogios?? AŠ vieną kartą pabandžiau ant jos atsisėsti, tai man pasirodė žiauriai nepatogi.
Jei žiurėti lietuviškus baldus, tai nemažas pasirinkimas yra www.sofos.lt. Esu pastebėjusi, kad jas stato keletas dizainerių nuolat savo interjeruose. Man irgi reikia nedidelės skleidžiamos sofkutės į darbo kambarį, tai rekomendavo ten pažiūrėti, nes jau nebesinori išlaidauti. Bet dar vis neapsiprendžiam, nes tos lietuviškos ištiesiamos lovos, tokios nelabai man stabilios. Ir pas mus ta klasika moderni, tai man ne viskas tinka. Jų salone man daugelis gobelenų baisūs, kažkokie margi, bet jei kažką parinkus, gal visai nieko būtų. Na bet aš dar dvejoju.
Atsakyti
Prie ko derinate virtuves plyteles, prie sienu spalvos, prie grindu ar.....????Kazkaip visai zalia jauciuosi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
juratele2006, o man vis idomu, ar tos tokios sofkutes nera is e-sofa hovard sofa, tik ja pardavineja kas netingi?? o e-sofoj ji tikrai ne 7500 kainuoja... 4u.gif
beje, man jos labai negrazios nuotraukoj atrode, o tikrovej isimylejau... tik kad mums irgi reikejo su miegamu mechanizmu, tai teko sito noro atsisakyt. bet gal surasiu kada vietele ikist kur nors pas save bent ta ju hovard foteliuka, labai man jis wub.gif

nu paziurejau atidziau, ne visai tokia, ale labai panasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 31 gruodžio 2013 - 09:22
QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 31, 02:09)
Prie ko derinate virtuves plyteles, prie sienu spalvos, prie grindu ar.....????Kazkaip visai zalia jauciuosi blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Dar klausimas, ar jusu virtuve atskira, ar bendra? Pagal tai irgi reikia derinti.
O variantu - begales. Vieni nori ju praktisku paprastu, kad nekristu i akis. Kiti gi plyteles pasirenka kaip akcenta, daro pribumbasines. Prie grindu as nederinciau, cia man kaip ir derinti rankinuka su batais biggrin.gif Bet kazkam gal patinka. Mados yra mados, o stilius yra stilius. Man turi dereti visuma. O ji gali buti ir vienu atsapalviu kurta, bet gali buti ir kontrastu. Bet kaip jau sakiau, labai svarbu ir jusu baldu stilius, nes man ir patys baldai ipareigoja atitinkamas plyteles. Prie moderno ploksciu vienos plyteles, prie kantri stiliaus virtuves - dar kitos.

Kalbant apie sofutes, tai bent jau mano tevai neatsidziaugia Juodojo alksnio gamyba (Dubingiuose irgi prekiauja). O mano tevai is tu priekabiuju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 31 gruodžio 2013 - 09:37
QUOTE(TuDa @ 2013 12 30, 19:36)
Jaučiu bandai prigauti mane lotuliukas.gif

ne...siaip pasierzinau wink.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2013 12 30, 20:44)
Niekas man ir nepatariate, kas geriau plyteles ar medzio imitacijos hpl as ant sienos tarp spinteliu???A?? blush2.gif Hpl as butu identiskas stalvirsiui, man lyg ir mieliau plyteles, bet idomu ir Jusu visu nuomone 4u.gif  4u.gif  4u.gif Spinteliu fasadai balti 4u.gif

as uz plyteles. bus perdaug jei ir satlvirsis bus toks pat.
Atsakyti