Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(songaila @ 2013 12 01, 16:19)
Mano 22,5 tai ėmiau women usa7,5

oi, perskaičiau, kad 23,5, soriukas, bet netrinu gal kam bus naudinga

ar tikrai Jūsų pėda 22,5 cm? g.gif nesinori tikėti, kad Columbia tiek mažinti. Nes pati su 23,5 cm pėda neturiu batų didesnių nei 7 dydis, idealiausia 6,5. O batų turiu tikrai daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 12 01, 16:38)
ar tikrai Jūsų pėda 22,5 cm?  g.gif  nesinori tikėti, kad Columbia tiek mažinti. Nes pati su 23,5 cm pėda neturiu batų didesnių nei 7 dydis, idealiausia 6,5. O batų turiu tikrai daug biggrin.gif

nu paskaiciau ir pati nutirpau, mamai usa 7,5 uzsakiau, jos peda 24,3. tik ne columbia, ale vis tiek issigandau smile.gif
Atsakyti
Upsss, sumaišiau su merreliais, tuos dar be praktikos nusipirkau 7,5, kad tik nebūtų maži ir tinka visai.
Pažiūrėjau savo columbias, tai jie 6,5
Didelis atsiprašymas.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 12 01, 15:53)
Tai as jau nekomentusoiu, kiek as mokejau pramazas ant 40 lt blush2.gif  bet ziauriai grazi tai apsimetu, kad nematau, kad ji kainuoja dabar 40 dol doh.gif

kriisti, o galit pamatuoti koks jos ilgis? Atrodo trumpoka, bijau, kad su mano 175, man jinai uzpakalio neuzdengs ax.gif
Atsakyti
o tai macys visai uzbanintas?
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pasidalinimus apie columbia 4u.gif panašu, kad su 25.3 reikėtų bandyti 8.5.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 12 01, 16:59)
kriisti, o galit pamatuoti koks jos ilgis? Atrodo trumpoka, bijau, kad su mano 175, man jinai uzpakalio neuzdengs ax.gif

kriisti jei neklystu dar aukštesnė už jus mastau.gif

Kriisti, kurį dydį ėmėte?
Atsakyti
mačiau buvo kurios siuntė shoemetro, kažin neužsakyta dar?
Papildyta:
Ir beje gal kurios vyras turi CK striukę, ar atitinka įprastą dydi?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2013 12 01, 15:52)
nu paskaiciau ir pati nutirpau, mamai usa 7,5 uzsakiau, jos peda 24,3. tik ne columbia, ale vis tiek issigandau smile.gif

Viskas bus gerai.
QUOTE(Uliuliuska @ 2013 12 01, 16:05)
o tai macys visai uzbanintas?

Negalima rizikuoti pirkti, kol neissiusti ankstesni uzsakymai, nes tada gali atsaukti visus ir daug juodo darbo perkant nueis vejais.
Atsakyti
Ar Old Navy renkate?jei taip,ar daug trkusta iki nemokamo siuntimo?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 12 01, 13:53)
Tai as jau nekomentusoiu, kiek as mokejau pramazas ant 40 lt blush2.gif  bet ziauriai grazi tai apsimetu, kad nematau, kad ji kainuoja dabar 40 dol doh.gif

kriisti, gal gali įmest foto, kaip ant tavęs atrodo? blush2.gif vis gundaus, bet nesu kaip ta manekenė, kažin, kaip tie raštai realiai atrodo, nes nu labai graži man ta suknutė wub.gif

QUOTE(MAVa @ 2013 12 01, 15:46)
Kriisti, kurį dydį ėmėte?

kiek pamenu, M ėmė 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu CK pūkinę striukę dydžiu mažesnę nei nešioju įprastai. Graži, labai šilta ir tarnauja jau daug metų (bet kartas nuo karto pūkai išlenda).

Ar dar bus renkamas Shop.mattel.com užsakymas? Visur žiūrėjau, bet ten geriausi pasiūlymai.
Atsakyti