Sveikos, nezinau , neseku temos, ar matet gruodzio 1-2 dienomis H&M 40% off

labukas, as ant laido

QUOTE(Taurė @ 2013 12 01, 18:55)
Daug truksta RL iki maks nuolaidos?

QUOTE(Taurė @ 2013 12 01, 18:55)
linkejimai is vejuotos Lietuvos, mums be taves kaput

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 12 01, 15:09)
Gal kas galit pasakyt kokio dydžio Mavi džinsus reikia pirkti su 88-89cm uodega? Iš anksto dėkoju
http://www.6pm.com/m...ton-medium-blue

http://www.6pm.com/m...ton-medium-blue
Su 93cm, turiu 27, nėra labai aptempti, nemėgstu kai spaudžia.. Gal padės

dedu RalphLauren.com su didziausia nuolaida
Papildyta:
aha.
century21
ir txmaxx
loehmanns.com
mano megstamiausios parduotuves prekintis gyvai. Ten tiek brandiniu geriu galima rast padoriom kainom

Papildyta:
QUOTE(Vinija @ 2013 12 01, 11:18)
aha.
century21
ir txmaxx
loehmanns.com
mano megstamiausios parduotuves prekintis gyvai. Ten tiek brandiniu geriu galima rast padoriom kainom

taure , o kaip dalinsis ta nuolaida?
QUOTE(coco5 @ 2013 12 01, 16:59)
kriisti, o galit pamatuoti koks jos ilgis? Atrodo trumpoka, bijau, kad su mano 175, man jinai uzpakalio neuzdengs 

Papildyta:
QUOTE(MAVa @ 2013 12 01, 17:46)
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 12 01, 18:25)
kriisti, gal gali įmest foto, kaip ant tavęs atrodo?
vis gundaus, bet nesu kaip ta manekenė, kažin, kaip tie raštai realiai atrodo, nes nu labai graži man ta suknutė
kiek pamenu, M ėmė

kiek pamenu, M ėmė

Mergaites, tikiuosi rasite visos atsakyma apie TH suknele su triusio vilna, jos visas ilgis 101 cm, ji man yra auksciau keliu, bet ne miniakas, na kaip ir merino Landsend suknele. As esu ja patenkinta labai, dabar kaina dar geresne, tai tik imkite.
As emiau M dydi si 100-88-105 puikiai tiko ji tokia neskysta, na verta tu pinigeliu ir tiek

Ji nestorina visai, nes rastas smulkus yra, nepykite nesifotkinsiu, neturiu kada, ryt sunaus 5 m. tai ruosiu vaises, tortus, ne sir i darziuka reiukes nest ir i zaidimu kamabri, tai kaip sakant

As esu normalios moteriskos figuros tikrai ne manekene ir ta suknele puikiai tinka

QUOTE(kriisti @ 2013 12 01, 19:52)
Papildyta:
Papildyta:
Mergaites, tikiuosi rasite visos atsakyma apie TH suknele su triusio vilna, jos visas ilgis 101 cm, ji man yra auksciau keliu, bet ne miniakas, na kaip ir merino Landsend suknele. As esu ja patenkinta labai, dabar kaina dar geresne, tai tik imkite.
As emiau M dydi si 100-88-105 puikiai tiko ji tokia neskysta, na verta tu pinigeliu ir tiek
Ji nestorina visai, nes rastas smulkus yra, nepykite nesifotkinsiu, neturiu kada, ryt sunaus 5 m. tai ruosiu vaises, tortus, ne sir i darziuka reiukes nest ir i zaidimu kamabri, tai kaip sakant
As esu normalios moteriskos figuros tikrai ne manekene ir ta suknele puikiai tinka
Papildyta:

uj kokia issami info, vakar pirkau viena, ale is sitos dabar reik

Po tokiu Kriisti komentaru ir as jos noriu, gerai, kad stabdo trumpos rankoves