Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Na vat sulaukiau ir as mm. labai skausmingu ir nelauktu sad.gif. jau uzsirasiau hsg ryrimui jei jis bus geras sausi startuosim su antra iui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliukas27: 12 gruodžio 2013 - 12:43
QUOTE(playmate @ 2013 12 12, 09:45)
Pvyko is pirmo karto? bigsmile.gif
Papildyta:
O kiek folikulu i rkokio dydzio buvo?

Deja pirmasis IUI buvo nesekmingas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Konvalia @ 2013 12 12, 09:51)
Tau gydytoja kiekvieną mėnesį skiria hormonų tyrimus daryt?  g.gif  Aš metų pradžioj tiktai dariausi, galvojau vėl pasidaryt, bet gytytojas sakė, kad nemato reikalo...

FSH kol kas dariau 2 kartus, pradzioje tik pradejus gyd., tada hormonu tyrimai buvo normos ribose, bet po 4 sav. veluojanciu MMM ir cistos, gyd. liepe pasidaryti FSH ir jos pasirode aukstas, tada dar turejau pasidaryti AMH, jo rezultatai nedziugina, ir dabar reikia vel pakartoti FSH, gal gyd tikisi kad rodiklis susinormalizuos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 12, 10:17)
Nu liepė gydytoja ir tetuką atsivest kitą kartą  ax.gif tai vesiuos jau  rolleyes.gif nežinau kaip jam ten tas vaizdas mano "skraidymo" pasirodys, nes juk dar mane žiūri ne per pilvuką  lotuliukas.gif O pas genetiką gydytoja užklausė ar šeimoj yra buvę apsigimimų  unsure.gif tai dėl to ir siunčia..

Konvalia bet kuriuo atveju, jei ne šį mėnesį, tai greitai aš tavęs lauksiu prisijungiant į kompaniją ax.gif

Renalta ačiū už šiltus žodelius  wub.gif aš kažkaip dėl tavęs labai labai tikiu, kad viskas susitvarkys ir sūpuosi anksčiau ar vėliau savo stebukliuką  rolleyes.gif juk jauna esi, nu netikiu tom nesąmonėm..  schmoll.gif tik labai labai tikėk, niekada nenuleisk rankų mergyt  mirksiukas.gif na tai laukiam tavo užpustytų mm ir tada jau bus kiek aiškiau viskas  rolleyes.gif

Tavo zodziai mane visada labai ikvepia, net ir uzklupus juodziausioms mintims visada prisimenu, kad yra manimi tikinciu zmoniu wub.gif Aciu tau labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 12, 09:53)
Dar gavau siuntimą pas genetikę  unsure.gif tikiuosi viskas bus gerai - kažkaip vistiek niekaip neišlipu iš tos panikuotojos vaidmens  ax.gif vis dar neramu būna, bet tikiuosi pamažu praeis tas mano nerimas..  unsure.gif

Cygnus, o pas genetikę jau užsirašei? jei ne - paskubėk - nes ten toookios eilės arba privačiai reikia eiti.

O dėl tėčio dalyvavimo - būtinai pasiimk kartu kitą kartą - aš vakar irgi pirmą kartą nusivedžiau, ir per pilvą jau šis tas matėsi, tai iki šiol nuotraukytės iš rankų nepaleidžia, o jis pas mane santūrus labai ax.gif
Atsakyti
Rutuliukas27, laikykis mergyt, ech tos nelemtosios mm... zinai, as labai tikiu, kad mum su antraja iui tikrai turi pasisekt 4u.gif

Renalta, kiek zinau, FSH rodikliai gali kisti kiekvien cikla, tik del AMH nelabai ka zinau... Manau, kad tikrai susinormalizuos viskas! Tikek ir tu tuo 4u.gif
tokiom pilkom dienom, reikia stengtis turet kuo daugiau teigiamu minciu ir emociju. Kaip kazkas saek, teigiamos prisaukia teigiamas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LiBo @ 2013 12 12, 13:22)
O dėl tėčio dalyvavimo - būtinai pasiimk kartu kitą kartą - aš vakar irgi pirmą kartą nusivedžiau, ir per pilvą jau šis tas matėsi, tai iki šiol nuotraukytės iš rankų nepaleidžia, o jis pas mane santūrus labai  ax.gif

Jetus, kaip miela girdet, kad prie tokio stebuklo ir santuriausi vyrai "suminksteja" geraja prasme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2013 12 12, 13:22)
Cygnus, o pas genetikę jau užsirašei? jei ne - paskubėk - nes ten toookios eilės arba privačiai reikia eiti.

O dėl tėčio dalyvavimo - būtinai pasiimk kartu kitą kartą - aš vakar irgi pirmą kartą nusivedžiau, ir per pilvą jau šis tas matėsi, tai iki šiol nuotraukytės iš rankų nepaleidžia, o jis pas mane santūrus labai  ax.gif

Užsirašiau jau 12.21 - privačiai eisiu į tą pačią kliniką kur lankausi. Kažkaip mano gydytoja tą genetikę rekomendavo tai aš ir nesipriešinau rolleyes.gif

O tu Libo buvai pas genetikus?

Nu tikiuosi tėtis mūsų neišsigąs visą vaizdą pamatęs jei "lėktuve dar skraidyt" reikės - nedrąsus ir pas mane vyriukas su šiais reikalais.. blush2.gif o nuotraukyčių aš jau net tris turiu, nes kas kart nuėjus gaunu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinau ar cia pataikiau pabendravimui. Siandien buvau nevaisingumo klinikoje. Paskyre man daugybe tyrimu nuo gliukozes iki chromosomu ir suderinamumo. Jei rezultatai bus nekokie tai tik su gydytojais susilaukti leliaus galesim. Gydytoja liepe pagalvoti ar noreciau toliau kazka daryti jei atsakymai bus nekokie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 12, 14:30)

O tu Libo buvai pas genetikus?

Aš einu sausio pirmą savaitę - praktiškai paskutinėm galimom dienom pagal terminą. Bet užtruko man 1.5 mėn skambinėjimo į Santariškes - nes vietų vis nebuvo, tada šventės ir visi gydytojai atostogauja, paskui kitam mėnesiui nerašo - žodžiu, patarimas visoms virš 35 m. (nes kaip ir privalomai rekomenduojamas tyrimas pagal amžių) - vos tik pamatot ant testo II, tuoj ir užsirašykit smile.gif))

QUOTE(Cygnus @ 2013 12 12, 14:30)
Nu tikiuosi tėtis mūsų neišsigąs visą vaizdą pamatęs jei "lėktuve dar skraidyt" reikės - nedrąsus ir pas mane vyriukas su šiais reikalais..  blush2.gif o nuotraukyčių aš jau net tris turiu, nes kas kart nuėjus gaunu  rolleyes.gif

Nepergyvenk, apdangsto ten viską gražiai tėčiams smile.gif o ir šiaip manau jau nuo lėktuvo nukels.
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2013 12 12, 14:01)
Aš einu sausio pirmą savaitę - praktiškai paskutinėm galimom dienom pagal terminą. Bet užtruko man 1.5 mėn skambinėjimo į Santariškes - nes vietų vis nebuvo, tada šventės ir visi gydytojai atostogauja, paskui kitam mėnesiui nerašo - žodžiu, patarimas visoms virš 35 m. (nes kaip ir privalomai rekomenduojamas tyrimas pagal amžių)  - vos tik pamatot ant testo II, tuoj ir užsirašykit smile.gif))
Nepergyvenk, apdangsto ten viską gražiai tėčiams smile.gif o ir šiaip manau jau nuo lėktuvo nukels.

ačiū Libo už info mirksiukas.gif vis drąsiau bus eit kitą kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 12 12, 14:38)
Sveikos, nezinau ar cia pataikiau pabendravimui. Siandien buvau nevaisingumo klinikoje. Paskyre man daugybe tyrimu nuo gliukozes iki chromosomu ir suderinamumo. Jei rezultatai bus nekokie tai tik su gydytojais susilaukti leliaus galesim. Gydytoja liepe pagalvoti ar noreciau toliau kazka daryti jei atsakymai bus nekokie verysad.gif

hmm kažkaip įdomiai čia tau nusakė pagalvot. Rezultatai gali parodyti laaabai įvairius dalykus: pradedant nuo to, kad viskas normoje ir nevaisingumo priežastys neaiškios, arba hormoniniai sutrikimai, kurie išspredžiami medikamentų pagalba arba kokios fizinės priežastys kaip tarkim kiaušintakių nepraeinamumas kuris taip pat gali būti išsprendžiamas operacijos būdu. Taigi galimų variantų labai daug ir keistoka siūlyti apgalvoti net nežinant rezultatų. Manau turėtum sulaukti rezultatų ir klausti kokias alternatyvas turi ir ką pasiūlytų gydytoja. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 12 12, 13:38)

Jums be jokiu pirminiu tyrimu iskarto paskyre chromosomu tyrima g.gif man tokio kaip gliukozes tyrimo is viso niekas nedare, ir chomosomu as nesityriau g.gif o tai kokioje jus klinikoje lanketes ir kodel gyd. iskarto nusiteikes blogiausiam variantui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 12, 14:57)
Jums be jokiu pirminiu tyrimu iskarto paskyre chromosomu tyrima  g.gif man tokio kaip gliukozes tyrimo is viso niekas nedare, ir chomosomu as nesityriau  g.gif o tai kokioje jus klinikoje lanketes ir kodel gyd. iskarto nusiteikes blogiausiam variantui  doh.gif

Visi pirminiai tyrimai geri, jokiu infekciju, kiausides, gimda, pusle, viskas kaip ir turi buti. Zodziu nera prie ko prikibti, pastoti galiu, taciau per metus laiko, trys persileidimai. Ir neiasku del ko. Todel, gydytoja ir ziuri giliau.

Be to as negyvenu LT, tai sistema kitokia, viskas turi buti pagal ju nustatyta sistema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 12 gruodžio 2013 - 15:18
QUOTE(Markata @ 2013 12 12, 15:17)
Visi pirminiai tyrimai geri, jokiu infekciju, kiausides, gimda, pusle, viskas kaip ir turi buti. Zodziu nera prie ko prikibti, pastoti galiu, taciau per metus laiko, trys persileidimai. Ir neiasku del ko. Todel, gydytoja ir ziuri giliau.

Be to as negyvenu LT, tai sistema kitokia, viskas turi buti pagal ju nustatyta sistema.

O AFS tyrimų nesidarėte? su kraujo krešėjimu viskas gerai? Kai tiek daug persileidimų per metus g.gif kiek esu skaičius bent jau LT gydytojai dažnai skiria tyrimus dėl AFS pasidaryt, nes čia ir gali būti šuo pakastas kodėl leliukas neišsilaiko g.gif
Atsakyti