Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Cygnus @ 2013 12 12, 15:34)
O AFS tyrimų nesidarėte? su kraujo krešėjimu viskas gerai? Kai tiek daug persileidimų per metus  g.gif  kiek esu skaičius bent jau LT gydytojai dažnai skiria tyrimus dėl AFS pasidaryt, nes čia ir gali būti šuo pakastas kodėl leliukas neišsilaiko  g.gif

vienas is tyrimu yra ir AFS. Pas mus be triju persileidimu nieko nedaro, viska nuraso gamtai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 12 12, 15:17)
Visi pirminiai tyrimai geri, jokiu infekciju, kiausides, gimda, pusle, viskas kaip ir turi buti. Zodziu nera prie ko prikibti, pastoti galiu, taciau per metus laiko, trys persileidimai. Ir neiasku del ko. Todel, gydytoja ir ziuri giliau.

Be to as negyvenu LT, tai sistema kitokia, viskas turi buti pagal ju nustatyta sistema.

Dabar kiek aiskiau smile.gif Del persileidimu tai kaip jau merginos minejo reikia daryti AFS.Kaip suprantu jis jums jau paskirtas, gal sio tyrimo metu viskas paaiskes. smile.gif
p.s. ir Lietuvoje labai sunku si tyrima gauti, nebent uz savo pinigelius, o jis nemazai kainuoja. As uz visus tyrimus ir konsultacijas moku pati, nes Lietuvoje sios proceduros valstybes beveik nefinansuojamos, o jeigu nori per valstybines ligonines bandyti tai labai daug laiko ir nervu kainuoja, deja nei vieno nei kito neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 12, 16:18)
Dabar kiek aiskiau  smile.gif Del persileidimu tai kaip jau merginos minejo reikia daryti AFS.Kaip suprantu jis jums jau paskirtas, gal sio tyrimo metu viskas paaiskes. smile.gif
p.s. ir Lietuvoje labai sunku si tyrima gauti, nebent uz savo pinigelius, o jis nemazai kainuoja. As uz  visus tyrimus ir konsultacijas moku pati, nes Lietuvoje sios proceduros valstybes beveik nefinansuojamos, o jeigu nori per valstybines ligonines bandyti tai labai daug laiko ir nervu kainuoja, deja nei vieno nei kito neturiu  biggrin.gif

As ne jus, as tu mirksiukas.gif Per metus as cia ejau kryziaus kelius ir vistiek nieko nedasimusiau. Vis liepdavo ateiti po trecio persileidimo. Uz tat dabar, kai atsitiko nelaime trecia karta, tai visi silkiniai, viska jie daro, priziuri. O LT girdejau, kad jei jau eiti del AFS, tai geriausia gauti siuntima is hemotologo, nes jie daug tiksliau parenka reikiamus tyrimus, kadangi AFS buna pasislepusi ir kartais reik daug mandresniu tyrimu, kurie dar mandriau kainuoja negu paprastas AFS tyrimas.
Lietuvoje kainos kosmines, bet ir cia jos ne geresnes, net baisu pagalvoti, kiek visa tai kainuos doh.gif
Atsakyti
Na va neiškentėjau vakar ir pasidariau tetsuką sad.gif buvo neigiamas. Aišku testukas ne jautrus tik 24IU/L bet jaučiu 13DPIUI butu jau kokį vaiduoklį parodęs. Jaučiusi tai labai blogai sad.gif Pykina ir tai karšta tai šalta. jaučių mmm atsibelda... Paskutiniu metu labai skausmingai praneša apie save sad.gif

Atsakyti
Ju-ka, mergyt, nenurasyk gal dar... po kokiu poros dieneliu pakartok testuka, jei mmm nepasirodys, ko labai ir linksiu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 13, 09:20)
Na va neiškentėjau vakar ir pasidariau tetsuką sad.gif buvo neigiamas. Aišku testukas ne jautrus tik 24IU/L bet jaučiu 13DPIUI butu jau kokį vaiduoklį parodęs. Jaučiusi tai labai blogai sad.gif Pykina ir tai karšta tai šalta. jaučių mmm atsibelda... Paskutiniu metu labai skausmingai praneša apie save sad.gif

Tai kad visai nejautrų testuką dareisi tai dar tikrai gali nerodyt - juk tu žinai tik kiek DPIUI, o kiek DPO negali tiksliai juk nustatyt mirksiukas.gif man 10mIU jautrumo 11DPO buvo vos vos įžiūrimas vaiduokliukas, kurį tik aš viena ir temačiau rolleyes.gif
Palauk dar keletą dienelių mirksiukas.gif o požymiai tikrai gali būti ir nestuke.gif taip kad nenuleidžiam mergyt rankų kol neatėjo mm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 13, 10:54)
Tai kad visai nejautrų testuką dareisi tai dar tikrai gali nerodyt - juk tu žinai tik kiek DPIUI, o kiek DPO negali tiksliai juk nustatyt  mirksiukas.gif man 10mIU jautrumo 11DPO buvo vos vos įžiūrimas vaiduokliukas, kurį tik aš viena ir temačiau  rolleyes.gif
Palauk dar keletą dienelių  mirksiukas.gif o požymiai tikrai gali būti ir  nestuke.gif taip kad nenuleidžiam mergyt rankų kol neatėjo mm  mirksiukas.gif

oj aciū už palaikimą smile.gif Taip nporisi tikėtis kad čia nejautrus testas buvo. geriu po 2 duphastono tabletes, tai reikes nustoti jei sestadieni testas neparodys matys. ar dar pakenteti iki pirmadienio? ir gerti? kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 13, 11:26)
oj aciū už palaikimą smile.gif Taip nporisi tikėtis kad čia nejautrus testas buvo. geriu po 2 duphastono tabletes, tai reikes nustoti jei sestadieni testas neparodys matys. ar dar pakenteti iki pirmadienio? ir gerti? kaip galvojat?

Man visada gydytoja sakydavo gert dufą tol kol nepradeda bent kiek tepliot - jei atsiranda bent mažiausias tepliojimas, dufą nutrauki. Taip kad manau tikrai nenutrauk dufo net jei ir testas nieko nerodys mirksiukas.gif
Atsakyti
mhm! Pritariu Cygnus! drinks_cheers.gif ir man ta pati sake! kol ner mmm, tol ir geri! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 12 13, 12:36)
Man visada gydytoja sakydavo gert dufą tol kol nepradeda bent kiek tepliot - jei atsiranda bent mažiausias tepliojimas, dufą nutrauki. Taip kad manau tikrai nenutrauk dufo net jei ir testas nieko nerodys  mirksiukas.gif

QUOTE(vilvi @ 2013 12 13, 12:44)
mhm! Pritariu Cygnus!  drinks_cheers.gif ir man ta pati sake! kol ner mmm, tol ir geri!  ax.gif

Nu gerai. laikysiuos, ir nenutrauksiu iki pirmadienio, jei tepti nepradės bandysiu daryti HCG.
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif
Atleiskit,kad ilindau i jūsų temutę,bet gal padėsit man? 4u.gif Gal zinot,kiek dienu po implantacijos jau rodo HCG kraujo tyrimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 12 13, 14:29)
Sveikos,merginos 4u.gif
Atleiskit,kad ilindau i jūsų temutę,bet gal padėsit man? 4u.gif Gal zinot,kiek dienu po implantacijos jau rodo HCG kraujo tyrimas? g.gif

Man HCG gydytoja leido daryti 13 DPI, testą - 15 DPI.
Atsakyti