Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(aurutte @ 2013 12 02, 20:38)
Sveikos,

Turėjau pirmą IUI, kuri nesėkmingą ( prieš tai buvo  3 stimuliacijos). Mano bėda - nevyksta ovuliacija, vyrui sumažėjęs spermatozoidų judrumas. Gydytoja užsiminė, kad tikriausiai neužkibo dėl prastos spermos ir tokiais atvejais siūlo darytis IVF.
Gal galėtumėte pakomentuoti rodiklius? Ar tikrai neverta meginti dar IUI?

Po paruosimo 1 ml.
koncentracija 16 mln/ml
A 3 mln (19 proc.)
B 8 mln (50 proc)
C 2 mln
D 3 mln

Labas rytas ! 4u.gif Tikrai verta IUI, danijoj IUI daro nuo 2 mln po atplovimo ..Aisku cia jau lb beviltiskai skamba, bet 16mln po atplovimo yra labai normalu. Tam ir daromi IUI. O kaip morfologija, kiek normaliu formu?
Atsakyti
Dekui uz jaukius namucius 4u.gif
Mums si cikla reikia tiesiog ramiai laukti, tai man jis toks ilgas, negaliu sulaukti MMM doh.gif
Aurutte, manau TM turtas nera jau toks prastas mano manymu, musu po atplovimo buvo tik 14 mln ir kol kas IVF nesiulo smile.gif
19891010, ryt linkiu sklandzios IUI ir kaledinio stebuklo thumbup.gif
Ju-ka, manau gyd. stimuliacija skiria apsidraudimui noredami padidinti proceduros sansus smile.gif vienos nepastoja ir stimuliuotame cikle, o kitom uztenka tik IUI smile.gif mano manymu cia loterija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 02, 19:07)
As jau is gines ax.gif  Viskas labai gerai, uzaugo 2 grazuoliai. Poryt apturesim 1-aja (tikiuosi ir paskutine biggrin.gif ) IUI 4u.gif

Sekmingos IUI siandien 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Edena, kaip tavo reikalai?ar pripratai prie spirales?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 03, 09:14)
Edena, kaip tavo reikalai?ar pripratai prie spirales?

Aciu jau du kartus vos nenuejau issimti doh.gif doh.gif Kazkokie kartias pamaudenimai kaip pries mm, na tik savaite dar jai ax.gif Kazkiek isnesiosiu kol KT gersiu bent pora menesiuku gerai butu kol gleivine paauginsiu, bet siaip tai nepatinka man tokie svetimkuniai doh.gif doh.gif
Kaip jusu reikaliukai ? Idomu kaip Cygnus , senokai uzejusi buvo ax.gif bigsmile.gif
Kaip kitos ... kazkokia tyla 4u.gif smile.gif

Konvalia kaip jusu planai ? Gal buvo O bet kokia mazesne, kad nesijaute 4u.gif ax.gif
Katause kaip jus: 4u.gif

As visai ne i tema paklausiu - apie kaledinius meduolius jau galvoju lotuliukas.gif Kur gauti spalvoto valgomo "kremuko" smile.gif) amerikoj tai tokios tuteles buna, o cia kazin su maistiniais dazais reikia maisytis kazkaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 gruodžio 2013 - 09:24
QUOTE(Edena @ 2013 12 03, 09:19)
Aciu jau du kartus vos nenuejau issimti  doh.gif  doh.gif  Kazkokie kartias pamaudenimai kaip pries mm, na tik savaite dar jai  ax.gif  Kazkiek isnesiosiu kol KT gersiu bent pora menesiuku gerai butu kol gleivine paauginsiu, bet siaip tai nepatinka man tokie svetimkuniai  doh.gif  doh.gif 
Kaip jusu reikaliukai ? Idomu kaip Cygnus , senokai uzejusi buvo  ax.gif  bigsmile.gif
Kaip kitos ... kazkokia tyla  4u.gif  smile.gif

Konvalia  kaip jusu planai ? Gal buvo O bet kokia mazesne, kad nesijaute  4u.gif  ax.gif 

As visai ne i tema paklausiu - apie kaledinius meduolius jau galvoju  lotuliukas.gif  Kur gauti spalvoto valgomo "kremuko" smile.gif) amerikoj tai tokios tuteles buna, o cia kazin su maistiniais dazais reikia maisytis kazkaip? g.gif

Organizmas kovoja su svetimkuniu todel ir jauti nemalonius pojucius, organizmui reikia laiko apsiprasti smile.gif manau greitai viskas susitvarkys 4u.gif
As labai laukiu savo mmm (jeisgu neveliuos tai turetu po geros savaites), del uzdegimo net ND negalime, tai ciklas visai sterilus, jokiu sansu pastoti verysad.gif
Siandien laukiu AMH atsakymo, ziuresime, ka jis parodys smile.gif
Papildyta:
As visai ne i tema paklausiu - apie kaledinius meduolius jau galvoju  lotuliukas.gif  Kur gauti spalvoto valgomo "kremuko" smile.gif) amerikoj tai tokios tuteles buna, o cia kazin su maistiniais dazais reikia maisytis kazkaip? g.gif

As su kepiniais nelabai draugauju, mano didziausias kulinarinis sedevras -obuoliu pyragas lotuliukas.gif dar koki torciuka pertepu, o va sausainiu, meduoliu tai visai nekepu, man regis su jais labai daug darbo blush2.gif
As savaitgali jau pradejau puosti namus kaledoms, liko tik eglute pasipuosti ax.gif Taip laukiu Kaledu wub.gif gaila tik sniegelio truksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 03, 10:34)

Siandien laukiu AMH atsakymo, ziuresime, ka jis parodys  smile.gif

Renalta lauksime gerų žinių 4u.gif O šį tyrimą skiria gydytojas įtardamas ar matydamas kokius simptomus? ar galima jį ir be priežasties išsitirti? kaip suprantu jis aktualus kam virš 30?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 03, 09:34)
Organizmas kovoja su svetimkuniu todel ir jauti nemalonius pojucius, organizmui reikia laiko apsiprasti  smile.gif manau greitai viskas susitvarkys  4u.gif
As labai laukiu savo mmm (jeisgu neveliuos tai turetu po geros savaites), del uzdegimo net ND negalime, tai ciklas visai sterilus, jokiu sansu pastoti verysad.gif
Siandien laukiu AMH atsakymo, ziuresime, ka jis parodys  smile.gif
Papildyta:

As su kepiniais nelabai draugauju, mano didziausias kulinarinis sedevras -obuoliu pyragas  lotuliukas.gif dar koki torciuka pertepu, o va sausainiu, meduoliu tai visai nekepu, man regis su jais labai daug darbo  blush2.gif
As savaitgali jau pradejau puosti namus kaledoms, liko tik eglute pasipuosti  ax.gif Taip laukiu Kaledu  wub.gif gaila tik sniegelio truksta  verysad.gif

Radau cake-deko clap.gif ka tik psl. na mat tik raudonis spalvos dazu reikia tiems sketuko koto sausainiams ( nusipirkau formele jiems) tai irgi kepsiu pirma karta lotuliukas.gif

Laukiam laukiam rezultatu, tikesimes parodys nemazus skaiciukus ax.gif As jo nesidariau dar, bet maciau kazkuriam skyrely rase kad ji didesni rodo kai PKS yra o kadangi jis pas mane yra tai turbut ir nebutu tikslu g.gif
Papildyta:
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 03, 09:37)
Renalta lauksime gerų žinių  4u.gif O šį tyrimą skiria gydytojas įtardamas ar matydamas kokius simptomus? ar galima jį ir be priežasties išsitirti? kaip suprantu jis aktualus kam virš 30?

Galima ir be priezasties, Sorpo tikrai daro, o gal ir dar kazkur galima pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 03, 09:37)
Renalta lauksime gerų žinių  4u.gif O šį tyrimą skiria gydytojas įtardamas ar matydamas kokius simptomus? ar galima jį ir be priežasties išsitirti? kaip suprantu jis aktualus kam virš 30?

manau galima gali pasidaryti kiekviena kuri nori, tik jis nera labai pigus, tai jeigu nera priezasties tai manau ir neverta jo atlikti smile.gif mano aukstas FSH, o ir amzius virs 30 ax.gif (motinai klimaksas prasidejo 38 m. tai irgi itakoja gyd. sprendimui)
Todel gyd. ir liepe pasidaryti, bet as nusiteikusi optimistiksai, FSH pavasari buvo labai geras, o po stimuliacijos, cistos ir ziauriai velavusiu MMM ir sutriko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2013 12 03, 09:58)
Galima ir be priezasties, Sorpo tikrai daro, o gal ir dar kazkur galima pasidaryti  4u.gif

Vilniuje radau kur pigiau daro negu Sorpo, tik minusas tas, kad si laboratorija miesto pakrastyje ir dirba tik d.d nuo 8 iki 18 val. Viskas kainavo -131 Lt
Atsakyti
Kaip jusu reikaliukai ? Idomu kaip Cygnus , senokai uzejusi buvo  ax.gif  Kaip kitos ... kazkokia tyla  4u.gif

Liabas mergytės mirksiukas.gif

Prisipažįstu kaltas blush2.gif senokai jau čia berašiau - vis įkišu nosytę paskaitau kokios naujienos pas mergaitės ir išlendu, nes labai tingiu kažką rašyt.. ax.gif o ir naujienų pas mus jokių kol kas - laukimo stadija tokia dabar. apsiraminau šiek tiek su tais panikavimais, pykina kiekvieną dieną - kartais geriau būna, kartais blogiau, bet nieko tokio rolleyes.gif seniau pykindavo tik iki pietų - dabar žiūriu kad iki pat vakaro jau mano burbuliukas duoda apie save žinot biggrin.gif o jau kaip kelionių nemėgstu.. tai man viskas susikrato.. blink.gif laukiu kito antradienio - eisiu vėl į pasimatymą su savo burbuliuku wub.gif

Kam citrinos mergaitės? bigsmile.gif dabar mėgstamiausiais mano valgis - vakar grįžus po darbo iš karto pusę didelės citrinos patvarkiau lotuliukas.gif

Edena kaip aš įsivaizduoju, kad ta spiralė nervina.. unsure.gif o nuo KT kokių šalutinių poveikių nejauti? na tik tiek gerai, kad žinai jog laikinai čia viskas - gal pavyks pasiekt kuo puikiausius rezultatus ir tavo pilvelis bus visapusiškai pasirengęs priimti naują gyventoją wub.gif taip fainiai, kad apie Kalėdas jau galvoji bigsmile.gif aš jau irgi pradėjau svaigt kalėdinėm nuotaikom - taip šiemet laukiu Kalėdų kaip niekada.. bet kepėja iš manęs tai visai niekam tikus - visai nedraugauju su saldžių kepinių kepimu doh.gif

Renalta prasinešk būtinai kaip tavo AMH rezultatai - laukiam didelių skaičiukų rolleyes.gif kažkaip man nuojauta sako, kad pas tave viskas bus gerai.

19891010 sėkmingos IUI rytoj - prasinešk kaip sekės mirksiukas.gif

Kaip mūsų Konvalia gyvena? ax.gif

Laukiu iš mergaičių, kurios jau darėsi IUI gerų žinių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 03 gruodžio 2013 - 10:55
Cygnus, kaip smagu, kad uzsukai pas mus smile.gif mes tave pavaisinsime silta arbatele su citrina wub.gif Gera girdeti, kad rimsti ir tavo baimes po mazu dingsta, kuo tu busi ramesne tuo bus geriau mazyliui smile.gif Bandau isivaizduoti tuos jausmus, kuriuos tu patiri kas kart susitikdama su savo svajone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 03, 11:25)
Cygnus, kaip smagu, kad uzsukai pas mus  smile.gif mes tave pavaisinsime silta arbatele su citrina  wub.gif Gera girdeti, kad rimsti ir tavo baimes po mazu dingsta, kuo tu busi ramesne tuo bus geriau mazyliui  smile.gif Bandau isivaizduoti tuos jausmus, kuriuos tu patiri kas kart susitikdama su savo svajone  wub.gif

Greitai nebereikės įsivaizduot, o tai vyks realybėje - pamatysi bigsmile.gif man dar iš tiesų sunku patikėt kad tai vyksta su manim.. kad mano didžiausia svajonė pildosi wub.gif

Mergaitės visos kurios čia esate, nuoširdžiausiai linkiu Jums kuo greičiau patirti tuos nerealius jausmus ir stebuklus wub.gif
O aš ateisiu čia vis užkrėsti temutę, kad greičiau jums visoms tai pavyktų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 03 gruodžio 2013 - 11:43