Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(labai-labai @ 2013 12 03, 14:25)
Katausė kaip griežtai  bigsmile.gif bet teisingai, nes iš tikro bus kaip bus.. ilgiau tempiant guma dvieju II nepadarysiu jei ju neturi būti  cool.gif

Nu tai aišku friends.gif
Įsivaizduok, jei bus II, bus NEREALIAI smagu,
jei I vistiek bus viltis, kad pastojai, ir testas grybauja (taip būna).
QUOTE(Edena @ 2013 12 03, 14:28)
Katause mes kai jau tu testu prisidare ir prisitikeje visko tai atrodo nera kantrybes laukti, greiciau butu aisku viskas ir tiek, ane  lotuliukas.gif
Papildyta:
Na ir patirtis sako kad ir tik I matai, bet kol mm neateina viltis visada yra  4u.gif  wub.gif  NT nebutinai ir rodo, visokiu istoriju yra buve  smile.gif

Ooo taip, mergyt, mums veteranėms-niekas bebaisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Į priekį einam mes be skurpulų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 03 gruodžio 2013 - 14:33
QUOTE(Renalta @ 2013 12 03, 13:49)
Tai va ateinu su blogom ziniom, mano AMH tik 0,6 (norma nuo 1iki 8) frusty.gif
Bandau susikaupti ir paskambinti gyd.  verysad.gif

Ir as nelabai zinau kaip ten su tuo AMH... bet gal ten tikrai yra budu pagerint, pirma makalbek su gydytoja, isklausyk ka ji pasakys, nenusiteik visiskai pesimistiskai is anksto... 4u.gif
Atsakyti

Pritariu del NT gadinimo Rutuliukui27 ir lauksim rytoj ziniu is labai-labai mirksiukas.gif

Mergaitės, kad mano IUI tik praėjusš pirmadienį buvo, tai man dar ankstoka atrodo. Nors noro TIEK yra, kad oi oi smile.gif.

Renata, laikykis ir nenukabink nosies. Aš kuo toliau tuo labiau tikiu ne vien medicina, bet ir nusiteikimu, sveika mityba ir visokiom kitom pagalbinėm gal ne visai tradicinėm priemonėm, ypač jei pačio AMH poveikis nėra pilnia nustaytas pastojimui.
Atsakyti
Tikra tiesa, tas noras tikrai be galo didelis ax.gif as jau taaaaip tempiu laika, taaaip... sian jau 10 d po iui, vis dar laikausi, sakiau penktadieni jei memes neateis, tada testuka gadinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 12 03, 15:34)
Pritariu del NT gadinimo Rutuliukui27 ir lauksim rytoj ziniu is labai-labai mirksiukas.gif

Mergaitės, kad mano IUI tik praėjusš pirmadienį buvo, tai man dar ankstoka atrodo. Nors noro TIEK yra, kad oi oi smile.gif.

Renata, laikykis ir nenukabink nosies. Aš kuo toliau tuo labiau tikiu ne vien medicina, bet ir nusiteikimu, sveika mityba ir visokiom kitom pagalbinėm gal ne visai tradicinėm priemonėm, ypač jei pačio AMH poveikis nėra pilnia nustaytas pastojimui.

Tai ir Rutuliuk27 10 DPI labai normalus jums su vilvi abiems laikas gadinti NT 4u.gif ax.gif Laukiam oi laukiam, mes testuku laukiam drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 03, 16:44)
Tikra tiesa, tas noras tikrai be galo didelis  ax.gif as jau taaaaip tempiu laika, taaaip... sian jau 10 d po iui, vis dar laikausi, sakiau penktadieni jei memes neateis, tada testuka gadinsiu  blush2.gif

clap.gif Laukiam penktadienio 4u.gif
Atsakyti
Ei merginos, as cia visaip susituret nuo testo meginu, jumi visai nepadedat lotuliukas.gif tai jei tik uzteks kantrybes, megisniu dar nors pora dieneliu istvert ax.gif ale man kaip ir Labai-Labai, baisu pamatyt tik I unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 03, 17:12)
Ei merginos, as cia visaip susituret nuo testo meginu, jumi visai nepadedat  lotuliukas.gif tai jei tik uzteks kantrybes, megisniu dar nors pora dieneliu istvert  ax.gif ale man kaip ir Labai-Labai, baisu pamatyt tik I  unsure.gif

lotuliukas.gif Nebijok, tu tik nieko nebijok! Viskas bus very good... nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 03, 17:12)
Ei merginos, as cia visaip susituret nuo testo meginu, jumi visai nepadedat  lotuliukas.gif tai jei tik uzteks kantrybes, megisniu dar nors pora dieneliu istvert  ax.gif ale man kaip ir Labai-Labai, baisu pamatyt tik I  unsure.gif

Aš irgi to LABAI bijau. Ir brnagusis prisakė nieko nedaryti anksčiau nei gydytoja rekomendavo - vadinasi dar savaitę... Iš viso nušoksiu nuo proto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 12 03, 16:44)
Aš irgi to LABAI bijau. Ir brnagusis prisakė nieko nedaryti anksčiau nei gydytoja rekomendavo - vadinasi dar savaitę... Iš viso nušoksiu nuo proto biggrin.gif

MB galvoja, kad as jau nusokau doh.gif mat girdziu kudikio verkima pastoviai (kaimynai virs musu leliuka nauja turi, kuris labai daznai verkia) lotuliukas.gif nesuprantu kaip MB nieko negirdi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 03, 16:33)
lotuliukas.gif  Nebijok, tu tik nieko nebijok! Viskas bus very good... nestuke.gif  wub.gif

thumbup.gif Labai teisingai drinks_cheers.gif biggrin.gif

(kaimynai virs musu leliuka nauja turi, kuris labai daznai verkia)

cia panasiai kaip nauja televizoriu turi biggrin.gif

As negaliu pasidalinti kas ikvepe mane kalediniu kepiniu gamybai biggrin.gif

Formeles keksiukams smile.gif

Aš irgi to LABAI bijau. Ir brnagusis prisakė nieko nedaryti anksčiau nei gydytoja rekomendavo - vadinasi dar savaitę... Iš viso nušoksiu nuo proto

Nu ta baime naturalu... Ot daug kantrybes jus turit drinks_cheers.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 gruodžio 2013 - 18:34
biggrin.gif

[url=http://www.part.lt/img/707ee03846e61a7159e41a0badfdc951982.jpg-->
QUOTE(Edena @ 2013 12 03, 18:31

As negaliu pasidalinti kas ikvepe mane kalediniu kepiniu gamybai biggrin.gif

[url=http://www.part.lt/img/707ee03846e61a7159e41a0badfdc951982.jpg)
Formeles keksiukams smile.gif[/url]

Vau Edena kokios fainos formelės bigsmile.gif ir aš tokių noriu.. rolleyes.gif na tokias turint tai tikrai noras kept ateitu ir man turbūt biggrin.gif bet kad jau visai netikus aš kepėja tai kaži.. blush2.gif
Atsakyti