Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Labas mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip gyvenat? kas naujo?

As tai va pailsejau jau kuri laika, nieko nedariau, net negalvojau nieko sia tematika ir dabar pradejau krutet...

Mum su vyru viskas sako kad ok, neaiskios kilmes nevaisingumas, jokiu objektyviu ar subjektyviu priezasciu nepastot kaip ir ner, bet va kazkodel vis to issvajoto maziuko dar nera sad.gif

Norejau pasikonsultuot.... Dariausi visus tyrimus isskyrus pratekamuma.. rugseji dariaus savo pirma IUI, nesekminga deja..
Dabar mastau ruostis antrai IUI...

Nesu darius niekad laposkopijos... ar patartumet pries antra IUI pasidaryt ja?

Sekmes visoms laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
O kaip pries antra IUI, jei po pertraukos reikia vel vaziuot i konsultacija, kartoti kazkokius tyrimus? as 1 c.d. tiesiai pas gydytoja? g.gif

Mercuria, manau, kad gal dar ankstoka LP, nebent pratekamuma pradziai paziureti.
Atsakyti
Reik vel is naujo pas giniu eit ir is naujo ziuret viska...

Pratekamumo nesu darius... Gal tikrai pirma pasidaryt pratekamuma ir tada bandyt antra IUI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 12 17, 21:50)
Reik vel is naujo pas giniu eit ir is naujo ziuret viska...

Pratekamumo nesu darius... Gal tikrai pirma pasidaryt pratekamuma ir tada bandyt antra IUI  g.gif

Deja, bet kiausintakiu nepratekamumas dazna beda. Jei yra reali galimybe, kad jie gali buti uzake (dubens uzdegimine liga, betkokia operacija pilvo srityje) tai tikrai verta LP, nes jei kas bus negerai, kazka ir patvarkyt gales. Jei ne, gali pradet nuo gimdos nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 12 17, 20:15)
Deja deja... verysad.gif  BT nukrito siandien. Verkiau, verkiau verkiau... verysad.gif  Na bet ka padarysi, kitais metais butinai turi ir i mano kiema svente ateit smile.gif  Aisku vilties dar turiu, net ir poryt, kai pamatysiu kraujo, vilties vis tiek dar turesiu, penktadieni jau susitaisysiu su skaudzia tiesa ir gyvensiu toliau ax.gif
Ateinanti cikla absoliuciai nieko nedarysiu, nei stimuliuosiu, nei IUI, nei BT, nei absoliuciai nieko. Naujus sutikt vaziuosim i Vokietija, kokia savaitele pabusim. Nuolaidos bus dideles, tai per parduotuves prasikosim thumbup.gif  Zodziu uzsimirsiu viskas smile.gif  O jum zinoma sekmes visoms 4u.gif Ir kad kuo greiciau issipildytu jusu svajone nestuke.gif  wub.gif

ojei mergyt, nepergyvenk taip (nors ir pati pilna pagalve priverkiau) te tau balionelis 4u.gif nepaluzk, pailsek ir kitais metais su naujom jegom kibsit i si reikala. Gerai, kad prasiblaskysi. O ir daznai buna, kad atostogos labai i nauda iseina - buna ir nestuke.gif parsiveza. et baltai pavydziu to prasinesimo per parduotuves, oj ten gerio visokio bus rolleyes.gif
Atsakyti
O neverta pradzioj pasidaryt pratekamuma, o tada jeigu rezultatai nekokie darytis LP? g.gif

Kaip Jus ka daretes? Kokia praktika?
Suprantu, kad visoms individualiai skiriami tyrimai, gydimas, bet smalsu kokia praktika vyrauja.

Atsakyti
As maniau, kad pratekamuma gali tik LP metu patinkrint...
Man naturaliai gavosi, kad iui ememes po LP
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 12 17, 21:22)
O neverta pradzioj pasidaryt pratekamuma, o tada jeigu rezultatai nekokie darytis LP?  g.gif

Kaip Jus ka daretes? Kokia praktika?
Suprantu, kad visoms individualiai skiriami tyrimai, gydimas, bet smalsu kokia praktika vyrauja.

Pratekamuma galima patikrinti pasidarius GN,jus ja darete?
Atsakyti
Labas rytas mergaites,

Šiandien ryte 9d po IUI neiškentusi pasidariau testuką ir rodo vaiduokliuką, kaip manot galiu jau džiaugtis ar jis gali būti melagingas dėl duphastono?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Pasitvirtino mano blogiausi nuogastavimai :verysad:Mano kiausidziu rezervas issekes. Pasak gyd. mano kiausidziu negalima stimuliuoti, nes stimuliacijos gali issaukti visiska kiausidziu issekima ir ankstyva menopauze blink.gif Si cikla bandysime daryti IUI naturaliame cikle, jeigu tik uzaugs koks foliukas smile.gif jeigu nepavyktu, tada rizikuotume IVF (bet pagal gyd. tai labai didele rizika, kad niekas neuzaugs tada ivf teks nutraukti verysad.gif ) greiciausia ji butu pirma ir paskutine, nes mano organizmas gali iv. sureaguoti i stimuliacija ir ateis staigi menopauze. Stai kodel po pirmos ir labai lengvos stimuliacijos man 4sav. dingo MMM verysad.gif
Su MB jau apmasteme ir paskutini varianta,jeigu po visu siu proceduru liksiu be kiausialasciu , kreipsimes del ivaikinimo smile.gif Vakarykstis vizitas pas gyd. manes nesokiravo, viduje su siuo nuosprenciu jau buvau susitaikiusi po AMH tyrimo rezultatu angel_sadangel.gif tik pasidare labai gaila vyro, nes jis mane, kad as per jautriai i viska reaguoju, o isgirdes gyd. komentarus suprato situacijos rimtuma. Dabar mums su vyru liko tik stebuklas.
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 09:59)
Labas rytas mergaites,

Šiandien ryte 9d po IUI neiškentusi pasidariau testuką ir rodo vaiduokliuką, kaip manot galiu jau džiaugtis ar jis gali būti melagingas dėl duphastono?

Laba, bijau liudint, bet cia kazkur forume skaiciau, kad testas gali rodyt vaiduokliukus del ovitrelle, mat tas uzsilaiko apie 10 d organizme... Tik nezinau, ar tai tiesa! g.gif siaip tai labai linkiu, kad visgi butu stebukliukas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 09:59)
Labas rytas mergaites,

O ovitrelle leidotes?nes jeigu gyd. paskyre sio preparato, tai jo poveikis organizme islieka apie 10 dienu
Atsakyti