Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Mercuria @ 2013 12 17, 22:22)
O neverta pradzioj pasidaryt pratekamuma, o tada jeigu rezultatai nekokie darytis LP?  g.gif

Kaip Jus ka daretes? Kokia praktika?
Suprantu, kad visoms individualiai skiriami tyrimai, gydimas, bet smalsu kokia praktika vyrauja.

Aš dariausi nuotrauka su pilna narkoze ir ji parode 100% nepratekamuma o kai daremes LP viskas ten gerai. O buvo aišku nervu daug sad.gif tai manau kad LP nors ir operacija bet vistiek parodo daugiau teisybės.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 18, 10:32)
As bandau nepulti i nevilti, bet viena po kito bloga zinia, lyg vinys i karsto dangti  verysad.gif

Oj nea, negalvok taip! console.gif As tikiu, kad dar yra vilties ir viskas baigsis gerai! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 18, 10:42)
Aš dariausi nuotrauka su pilna narkoze ir ji parode 100% nepratekamuma o kai daremes LP viskas ten gerai. O buvo aišku nervu daug sad.gif tai manau kad LP nors ir operacija bet vistiek parodo daugiau teisybės.

kaip keista g.gif
Atsakyti
Dariausi rapipreg, nu ryt dar pasidarysiu ir žėsiu kas bus. Labai tikiuosi kad nestuke.gif šešti metai kaip laukiam mažylio.
Atsakyti
Cygnus, vilvi, ir kitos mergaites, dekui uz palaikyma, jeigu ne jus, nezinau kaip reiketu viska istverti smile.gif nes niekas is draugu ir giminiu nezino apie musu bedas, tik mama si ta nujaucia, bet jai beveik nieko nepasakoju nenoriu liudinti verysad.gif
Dabar gyvenu Kalediniu stebuklu, bet kas kart sugauta bloga zinia, viltis gesta verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 11:04)
Dariausi rapipreg, nu ryt dar pasidarysiu ir žėsiu kas bus. Labai tikiuosi kad  nestuke.gif šešti metai kaip laukiam mažylio.

Gal cia jums kaledu senelis jau dovanu paruose smile.gif
Atsakyti
Renata viltis visada yra, mano draugei daktarai pasakė kad niekada nepastos (nebent IVF), bet po to pasakymo praėjus dar 2metams pastojo natūraliai. Stebuklų būna.
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2013 12 18, 11:18)
Renata viltis visada yra, mano draugei daktarai pasakė kad niekada nepastos (nebent IVF), bet po to pasakymo praėjus dar 2metams pastojo natūraliai. Stebuklų būna.

Tikiu stebuklais, bet jeigu man ateis ankstyvoji menopauze tai jau ir stebuklas nepades verysad.gif
Atsakyti
[quote=Renalta,2013 12 18, 11:24]
Tikiu stebuklais, bet jeigu man ateis ankstyvoji menopauze tai jau ir stebuklas nepades verysad.gif

Svarbiausia yra tikti, nes per tikėjima viskas įmanoma. Juk net pasveikti gali jei tiki, neleisk sau net galvoti apie blogus dalykus ir viskas bus gerai.
Atsakyti
RENALTA labai labai uzjauciu, bet nenukabink nosytes, viskas bus gerai!!! sako, kad Dievulis duoda kiekvienam tiek, kiek jis gali istvert! laikykis, esi stipri ir viskas pasiseks, tas kelias su nesekmem aisku atrodo labai nuviliantis, bet isaus diena ir viskas nusvis labai sviesiom spalvom, nenuleisk ranku ir kaledinis stebuklas tikrai aplankys!! Viskas bus gerai!!!
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 12 18, 12:05)
RENALTA labai labai uzjauciu, bet nenukabink nosytes, viskas bus gerai!!! sako, kad Dievulis duoda kiekvienam tiek, kiek jis gali istvert! laikykis, esi stipri ir viskas pasiseks, tas kelias su nesekmem aisku atrodo labai nuviliantis, bet isaus diena ir viskas nusvis labai sviesiom spalvom, nenuleisk ranku ir kaledinis stebuklas tikrai aplankys!! Viskas bus gerai!!!

Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif Labai dziaugiuosi, kad yra toks SM skyrelis ir tokios merginos kaip jus, kurios net ir beviltiskiausiu momentu mokate padrasinti ir suteikiate nauju jegu judeti i prieki smile.gif visoms linkiu kaip galima greiciau susitikti su savo leliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 18, 15:04)
Ačiū visoms už palaikymą  4u.gif Labai dziaugiuosi, kad yra toks SM skyrelis ir tokios merginos kaip jus, kurios net ir beviltiskiausiu momentu mokate padrasinti ir suteikiate nauju jegu judeti i prieki  smile.gif visoms linkiu kaip galima greiciau susitikti su savo leliukais  4u.gif

Nieko nebesuprantu, mano AMH mažesnis už tavo, FSH irgi normose, bet nei vienas gydytojas taip liūdnai situacijos man nenupiešė. Tai kame kažin tada skirtumas g.gif

Aš vėl po nepavykusios IUI, mmm turėjo ateiti vakar ar užvakar, nutraukiau duphastoną ir kol kas dar kantriai laukiu, kol parsivilks. Tikiuosi, kad nereiks laukti tiek, kiek praeitą kartą doh.gif
Atsakyti
Rude o jei laukiesi reikia duphastona toliau gerti ar nutraukti?
Atsakyti