Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Mano 3 IUI nesėkminga verysad.gif kalėdos stebuklu neatnešė verysad.gif šį kartà abu su vyru labai išgyvenam, nusprendėm padaryti mėnesio pertraukà ir keisti gydytoja. Bandysim kitoje klinikoje, o jei ir vel nepavyks, tada galvosim apie IVF verysad.gif
Sėkmės startuojančiom su IUI , kad šie kartai būtu sėkmingi smile.gif
Atsakyti
Ambrela, mergyt, laikykitės 4u.gif žinau, kaip baisiai liūdna, bet gi reikia kažkaip stengtis nepalužt ir kauptis kitam kartui... aš tikiu, kad ateinantys metai bus geresni ax.gif
Atsakyti
merginos, kiek realiai daroma IUI, kol pereinama prie IVF?
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 12 30, 10:43)

Kai klausiau gyd, tais sakė, kiek nori ir gali... kad kažkam yra ir 7 darę... o šiaip skaičiau, kad rekomenduoja 6 iui, jei nesėkmingos, tada siūlo pereit prie ivf
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 12 30, 10:43)

Labai įvairiai, bet girdėjau, kad po 6 siūlo ivf. Nors mums per pačia pirma IUI seselė sakė nežaisti su IUI.
Atsakyti
Kai toks nemazas kainu skirtumas tai zinok zmogau, ar cia nuosirdziai gyd mano, jog ivf efektyviau, ar pinigelio daugiau nori g.gif gi procentais tai labai ten jau panasiai...
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 12 30, 11:43)

man irgi sakė 6 rekomenduoja daryti, o paskuj IUI nes atseit per 6 kartus labai smarkiai išviešėja kaiušydės ir nevaliu jų labiau kankinti. Dar gi gali buti kad visi folikulai tušti buna sad.gif nors atrodo kad viskas gerai sad.gif o sužinoti tai galima tik IVF'o metu
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 30, 11:29)
man irgi sakė 6 rekomenduoja daryti, o paskuj IUI nes atseit per 6 kartus labai smarkiai išviešėja kaiušydės ir nevaliu jų labiau kankinti. Dar gi gali buti kad visi folikulai tušti buna sad.gif nors atrodo kad viskas gerai sad.gif o sužinoti tai galima tik IVF'o metu

Oho dėl folikulų tuščių dar nežinojau. blink.gif
Atsakyti
Ir man tai buvo naujiena... idomu ar daznai pasitaiko tokis dalykas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 30, 12:46)
Ir man tai buvo naujiena... idomu ar daznai pasitaiko tokis dalykas...  g.gif

Nežinau ar daržnai pasitaiko, bet kai laukem antro IUI buvo prieš mus pora kuriai IVF darė. Tai gyd. pasakė kad pas juos labai daug priaugusiu buvo folikulų ir visi tušti sad.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

uzjauciu kurioms nepasiseke IUI,linkiu kad kiti metai butu sekmingi! Man irgi nepasiseke siais metais tik IVF sad.gif,norejau pasiteirauti kaip suprantu darant IUI spermos kiekis visame ejakuliate turi buti ne maziau nei 5mln?
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 30, 16:44)
sveikos merginos,

uzjauciu kurioms nepasiseke IUI,linkiu kad kiti metai butu sekmingi! Man irgi nepasiseke siais metais tik IVF sad.gif,norejau pasiteirauti kaip suprantu darant IUI spermos kiekis visame ejakuliate turi buti ne maziau nei 5mln?

pas mus 1 ml , 1,2 ml ir 1,4 ml. Ir sake, kad užtenka. tad net nežinau. O jus klausiat apie milijonus ar mililitrus? Jei del milijonu tai sake kad turi buti bent 15 milijonu judriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-ka: 30 gruodžio 2013 - 17:56