Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 30, 17:54)
pas mus 1 ml , 1,2 ml ir 1,4 ml. Ir sake, kad užtenka. tad net nežinau. O jus klausiat apie milijonus ar mililitrus? Jei del milijonu tai sake kad turi buti bent 15 milijonu judriu.

mums ant IUI neuztenka kiekio deja... tai pagalvojau ant kiek reiketu padidinti kad uztektu kiekio ant IUI... gal pavyks padidinti g.gif
Atsakyti
Tikrai ne 15mln yra minimali riba! Neklaidinkite schmoll.gif
Pirmoj temos zinuteje yra visa info apie IUI - minimaliai turi buti 5mln judriu spermiuku... Mes savo angela pagavom su 8mln turto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šį ciklą bandysime 1IUI. Buvo stimuliuojama clostu 5 dienas, plius gonalis dvi dienas. Šiandien buvo vizitas derliui skaičiuoti: užaugo tik vienas normalus folikulas ir tai apie 16mm, gleivine irgi nieko per daug gero tik 7. Šiandien dar vienas gonalis ir ryt 23.00 Ovitrelis smile.gif
Sausio 2 d. IUI.
Tokia ra mūsų pradžia ax.gif nelabai užtikrinta. Tikimės geriausio thumbup.gif
Atsakyti
TindiRindiRiuska*, kur IUI atliekate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 12 30, 23:49)
TindiRindiRiuska*, kur IUI atliekate?  rolleyes.gif

VK pas M. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 12 31, 00:33)

sveika,
as irgi stimuliavausi kaip tu,tik pas mane du foliukai uzaugo ir pas ta pacia gyditoja smile.gif pavyko is pirmo karto pas ja abu ir uzkibo,tad linkiu sekmes !
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2013 12 30, 21:41)
Pirmoj temos zinuteje yra visa info apie IUI - minimaliai turi buti 5mln judriu spermiuku... Mes savo angela pagavom su 8mln turto 4u.gif

Aš parašiau , ką mums gyd. sakė. Pas mus koncetracija 130 mln/ml. , bet kiekis buna visada apie 1 mililitra, tai net pasakė kad dėl to naturaliame gali nepasisekti naturaliame cikle. Tai aš taip suprantu kad gali užkibti ir su labai mažu kiekiu ir su labai maža koncetracija, kaimynams per IUI užkibo su laaaaabai maža koncentracija kažkur apie kelis 10. Jaučiu čia nuo gyd. priklauso, kiek reikia kad būtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-ka: 31 gruodžio 2013 - 09:24
QUOTE(evelinute @ 2013 12 30, 20:41)

Visiskai pritariu, mums IUI rekomandavo daryti kai vyro turtas buvo 10 mln. ir turis 2ml
Papildyta:
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 12 30, 21:43)
Sveikos 4u.gif
Šį ciklą bandysime 1IUI. Buvo stimuliuojama clostu 5 dienas, plius gonalis dvi dienas. Šiandien buvo vizitas derliui skaičiuoti: užaugo tik vienas normalus folikulas ir tai apie 16mm, gleivine irgi nieko per daug gero tik 7. Šiandien dar vienas gonalis ir ryt 23.00 Ovitrelis smile.gif
Sausio 2 d. IUI.
Tokia ra mūsų pradžia ax.gif nelabai užtikrinta. Tikimės geriausio thumbup.gif

Linkiu didziausios sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 12 30, 23:33)

As pas ta pacia gyd. lankausi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 31, 09:21)
Aš parašiau , ką mums gyd. sakė. Pas mus koncetracija 130 mln/ml. , bet kiekis buna visada apie 1 mililitra, tai net pasakė kad dėl to naturaliame gali nepasisekti naturaliame cikle. Tai aš taip suprantu kad gali užkibti ir su labai mažu kiekiu ir su labai maža koncetracija, kaimynams per IUI užkibo su laaaaabai maža koncentracija kažkur apie kelis 10. Jaučiu čia nuo gyd. priklauso, kiek reikia kad būtu.

tai gal pas jus is tu 130 mln labai mazia judriu, o gal daug patalogiju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 31, 12:25)

tai gal pas jus is tu 130 mln labai mazia judriu, o gal daug patalogiju  g.gif

ne. pas mus neaiškios kilmės. pas mus tik kiekis buna mazas apie 1 mililitras o A judrumo iš tų 130 mln iki paruošimo 55 procentai. o po paruošimo 70, nekalbant apie B ir C judrumą smile.gif bet vistiek nesigauna sad.gif sad.gif Nu laikom dabar kumsčius. reik iki 13 dienos pralaukti. daug švenčių ant nosies , tai gal greitai prabėgs.
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 12 31, 09:40)
sveika,
as irgi stimuliavausi kaip tu,tik pas mane du foliukai uzaugo ir pas ta pacia gyditoja smile.gif pavyko is pirmo karto pas ja abu ir uzkibo,tad linkiu sekmes !

Tikiuosi, kad ir mum taip 4u.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 31, 11:38)
ne. pas mus neaiškios kilmės. pas mus tik kiekis buna mazas apie 1 mililitras o A judrumo iš tų 130 mln iki paruošimo 55 procentai. o po paruošimo 70, nekalbant apie B ir C judrumą smile.gif bet vistiek nesigauna sad.gif sad.gif Nu laikom dabar kumsčius. reik iki 13 dienos pralaukti. daug švenčių ant nosies , tai gal greitai prabėgs.

Man regis tas neaiskios kilmes nevaisingumas pats durniausias reikalas\, nes nezinai ne ipats nei gyd. ka daryti, tiesiog aklai bando ir tiek doh.gif pradzioje ir pas mus buvo ta pati diagnoze, tik vyro turtas nera pats tobuliausias, o dabar man rado senkanti kaiusidziu rezerva doh.gif bet vis tiek tikiu, kad kaz kada uzkibs smile.gif o pas jus su tiek mln. tai jau tikrai garantuota thumbup.gif
Papildyta:
Su Naujais Arklio Metais 4u.gif Visom linkiu, kad atsoliuodamas zirgas atnestu kiekvienai nors po mazyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2013 12 31, 12:38)

Vyras geria daug vandens?
Atsakyti