Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Tauryte dar bus saskaiteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 12 03, 20:28)
rimtai? As jei saviskiui imciau kitai, imciau S.

bet paga dydziu lebntele tai S 114 ugiui g.gif ir atsiliepimai 5 m berniukui eme XS ir tiko, mano 5 metai tai jei reiketu dabar imciau S, o dabar kitai tai rizikuosiu S
Atsakyti
Su On siais metais mistika vieni megtukeliai pamazinti, kai kurios striukytes pamazintos cia kalbu apie mergaitiskus dydzius, tai man mistika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 12 03, 21:29)
bet paga dydziu lebntele tai S 114 ugiui  g.gif ir atsiliepimai 5 m berniukui eme XS ir tiko, mano 5 metai tai jei reiketu dabar imciau S, o dabar kitai tai rizikuosiu S

5 metų vaikai irgi būna skirtingi. Pagal matų lentelę S atitinka 6-7 metus. Imu S va bank. Ne 6iems, tai kitiems metams bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 03 gruodžio 2013 - 20:39
mergaitės, kas gali pasakyt iš patirties - jei Bloom rašo, kad išsiųs per 53 darbo dienas doh.gif tai to reikia ir tikėtis? g.gif nes jei tai tiesa, tai žiema baigsis kol sulauksiu unsure.gif
kažkoks kosmosas su tom 53 dienom unsure.gif
Atsakyti
Už kiek jūs vakar pirkot tuos ck paltus?
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2013 12 03, 23:27)
Už kiek jūs vakar pirkot tuos ck paltus?

105$-20%
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 03, 22:52)

O nuolaidos jau nėr? Užsimaniau ir aš youtubėj pažiūrėjus...
Atsakyti
Loehmanns kodukas CYB40 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal patarsit, kur gorsetukų ieškoti. Užsiauginau gelbėjimosi ratą doh.gif Reikia kažkaip paslėpti suknelę besirengiant blush2.gif
O gal kas siuntėtės ir netiko? pasiūlykit man:4u:
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 12 03, 22:22)
Gal patarsit, kur gorsetukų ieškoti. Užsiauginau gelbėjimosi ratą doh.gif Reikia kažkaip paslėpti suknelę besirengiant blush2.gif
O gal kas siuntėtės ir netiko? pasiūlykit man:4u:

Herroom, dar kazkokia spec.parduotuve yra,lyg spanx g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 03, 22:30)
Herroom, dar kazkokia spec.parduotuve yra,lyg spanx g.gif

ačiū 4u.gif o gal žinot, kokį modelį žiūrėti, kad pilvuką paspaustų g.gif man šlaunų ir kumpių spaust nereikia, tai tik paaukštinas kelnaites žiūrėti? g.gif
radau įdomų modelį, kur užpakaliuką suapvalina biggrin.gif http://www.herroom.c...per-panty.shtml
kadangi klubai mano siauroki, geriau iš šonų pagalvėlės būtų, o ne iš nugaros biggrin.gif
Atsakyti